Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
2700 de exercitii tip grila limba romana-limba engleza pentru admiterea in scolile de agenti de politie si subofiteri M.A.I.
2700 de exercitii tip grila limba romana-limba engleza pentru admiterea in scolile de agenti de politie si subofiteri M.A.I.
Editura: Paralela 45
Data aparitiei: 2020
Numar de pagini: 360
Autor(i): Colbea Petronela
Editura: Paralela 45
Colectia: Admitere la facultate
Disponibilitate: In stoc

Lucrarea de fata se adreseaza în special tinerilor ce doresc sa studieze în cadrul scolilor de subofiteri aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, fiind însa utila si celor care doresc sa-si verifice si sa-si consolideze cunostintele de limba româna si de limba engleza, pentru a sustine examene la alte institutii ...
Pret: 40,00 lei
buc.
CARTI » Manuale si Auxiliare Scolare » 2700 de exercitii tip grila limba romana-limba engleza pentru admiterea in scolile de agenti de politie si subofiteri M.A.I.

2700 de exercitii tip grila limba romana-limba engleza pentru admiterea in scolile de agenti de politie si subofiteri M.A.I.

Lucrarea de fata se adreseaza în special tinerilor ce doresc sa studieze în cadrul scolilor de subofiteri aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne, fiind însa utila si celor care doresc sa-si verifice si sa-si consolideze cunostintele de limba româna si de limba engleza, pentru a sustine examene la alte institutii de învatamânt superior care propun acest tip de admitere, constând în probe de limba româna si limba engleza, prin subiecte de tip grila.

Lucrarea respecta programele scolare în vigoare, aprobate de Ministerul Educatiei Nationale si cuprinse în manualele de limba si literatura româna actuale, din clasele V-VIII si IX-XII, precum si programele de admitere la scolile de Agenti de Politie si Jandarmi.

Cartea cuprinde 2700 de exercitii de tip grila cu patru variante posibile de raspuns (1800 de grile pentru notiunile de limba româna si 900 de grile pentru notiunile de limba engleza), organizate în 30 de teste de nivel mediu, ce urmeaza structura subiectelor date în ultimele sesiuni de admitere la scolile sus-mentionate.

În finalul cartii, exista o sectiune ce contine raspunsurile corecte pentru fiecare grila, dând astfel candidatilor posibilitatea de a se verifica si de a-si consolida cunostintele.

Lucrarea are un caracter practic, aplicativ, întrucât cele 2700 de grile includ aspecte de tipul celor frecvent aparute în subiectele de examen la scolile enumerate anterior, asigurând astfel o pregatire eficienta si o recapitulare sistematica în vederea promovarii cu bune rezultate a examenului.

Ce parere ai despre cartea "2700 de exercitii tip grila limba romana-limba engleza pentru admiterea in scolile de agenti de politie si subofiteri M.A.I." ?

Cine a cumparat 2700 de exercitii tip grila limba romana-limba engleza pentru admiterea in scolile de agenti de politie si subofiteri M.A.I., a mai cumparat si:
Biologie. Manual clasa a V-a
Dorina Podar, Irina Pop-Pacurar
Insotirea invatarii cu pedagogia Montessori 3-6 ani
Valerie Maestre
Sa predam ca in Finlanda
Timothy D. Walker
Cum sa predai ca un campion
Doug Lemov
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE