Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Ascuns la vedere
Ascuns la vedere
Editura: Polirom
Data aparitiei: 2015
Numar de pagini: 328
Autor(i): Nuruddin Farah
Editura: Polirom

?Cel mai important romancier african al momentului.? (The New York Review of Books)

Romanul Ascuns la vedere o are in centru pe Bella, o fotografa renumita, de origine somaleza, care traieste la Roma. Nenorocirea face ca fratele ei vitreg, Aar, functionar la ONU, sa fie omorit de extremistii din Mogadishu intr-un ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Ascuns la vedere

Ascuns la vedere

?Cel mai important romancier african al momentului.? (The New York Review of Books)

Romanul Ascuns la vedere o are in centru pe Bella, o fotografa renumita, de origine somaleza, care traieste la Roma. Nenorocirea face ca fratele ei vitreg, Aar, functionar la ONU, sa fie omorit de extremistii din Mogadishu intr-un atentat cu bomba, lasind in urma doi copii adolescenti.

Cum Bella este cea mai apropiata ruda, ea devine tutorele lor legal si se stabileste impreuna cu copiii la Nairobi, renuntind la calatoriile prin lumea intreaga si la stilul de viata occidental. Ca si cum noile responsabilitati si schimbari din viata ei n-ar fi suficiente, Bella descopera ca trebuie sa lupte pentru a pastra copiii, cind mama lor naturala ? care isi parasise familia cu multi ani in urma ? revine cerindu-si drepturile. Se creeaza astfel o legatura neobisnuit de puternica intre matusa si cei doi orfani, iar Bella isi abandoneaza de bunavoie libertatea, asumindu-si originile africane. Pe fundalul acestei drame de familie, se contureaza o discutie cu bataie mai lunga despre traditii si constringeri, deopotriva fascinante si ingrijoratoare.

?Ascuns la vedere debuteaza cu un atac terorist, dar nu violenta este miza romanului, ci cercetarea atenta a durerii si a iubirii pe care membrii familiei si-o poarta unul altuia. Farah crede cu tarie ca vederea unui loc familiar sau a unui chip cunoscut poate da nastere unor amintiri dureroase, iar mingiierea poate veni din cele mai neasteptate locuri.? (The New York Times Book Review)

?O explorare plina de sensuri a crizelor sociale si politice contemporane, dar si o poveste plina de sensibilitate despre viata in umbra durerii, despre cum sa inveti sa ierti si sa incerci sa raspunzi la intrebarea: ?Ce inseamna sa fii somalez in zilele noastre??.? (Washington Post)

?Personajele lui Nuruddin Farah capata greutate prin micile istorii de viata si prin anecdota. El scrie cu gindul la trecut? mai ales despre imaginea somalezilor in propriii ochi sau ai altora.? (USA Today)

vinte derivate si cuvinte compuse ? Adjectivul si adverbul ? Acordul adjectivului cu substantivul ? Propozitii subordonate ? Vocabular uzual ? Tabele si sinteze ? Exercitii ? Cheia exercitiilor
Carti scrise de acelasi autor:
Nuruddin Farah - Ascuns la vedere (apare in curand - solicita acest produs)

Comentarii primite de la cititori:

Ascuns la vedereCare este parerea ta despre carte?
10-7-2009
Daniel Cornea a scris despre cartea Ascuns la vedere:
Cool
Am luat aceasta carte si m-am decis sa o cumpar mi se pare ca are un continut accesibil la fel ca si pretul
Cine a cumparat Ascuns la vedere, a mai cumparat si:
Arbitrajul intern si international 2012. Reglementare. Doctrina. Practica arbitrala si judiciara
Tudor Chiuariu, Roxana Giurea
Incredibil. Micutele mincinoase vol. 4
Sara Shepard
Peisajul disparut
Paul Johnson
Razboinicii furtunii
Bernard Cornwell
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE