Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Biblia negociatorului
Biblia negociatorului
Editura: Vidia
Data aparitiei: 2010
Numar de pagini: 352
Autor(i): Marian Rujoiu
Editura: Vidia

Cu ajutorul exemplelor si al studiilor de caz prezentate în Biblia Negociatorului vei ajunge la concluzia ca negocierea poate fi un lucru pe cât de simplu, pe atât de eficient si folositor.

Poruncile negociatorului se vor regasi exemplificate pe parcursul capitolelor, ele fiind de fapt principiile pe care trebuie sa le ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Biblia negociatorului

Biblia negociatorului

Cu ajutorul exemplelor si al studiilor de caz prezentate în Biblia Negociatorului vei ajunge la concluzia ca negocierea poate fi un lucru pe cât de simplu, pe atât de eficient si folositor.

Poruncile negociatorului se vor regasi exemplificate pe parcursul capitolelor, ele fiind de fapt principiile pe care trebuie sa le învete un bun negociator. Cartea de fata reprezinta în opinia celor care au parcurs-o deja o abordare practica, usor de asimilat.

Avantajul este ca poti citi capitolele la întâmplare, întrucât fiecare dintre ele poate fi înteles separat. Fiecare tehnica învatata îti va aduce un aport în dezvoltarea ta ca negociator pentru a trece de la stadiul de începator, la cel de initiat, iar în final la cel de expert!

Schimba minti si cucereste inimi prin magia cuvintelor!

Vrei sa stii de ce ai nevoie sa stapânesti arta negocierii, a cuvintelor? Pentru ca te ajuta sa schimbi minti, sa cuceresti inimi si sa obtii tot ce îti doresti în viata.

Cuvântul negociere îti poate suna dur. Te gândesti probabil la cine scoate mai mult de la cine, care pe care convinge, care pe care învinge, samd. În adevaratul sens, negocierea este o arta eleganta, subtila si foarte puternica. Daca spui negociere, te gândesti implicit si la tehnici de persuasiune.

Altii numesc arta negocierii manipulare. Nu este gresit atât timp cât aceasta este folosita cu intentii benefice, adica în scopul convingerii unei persoane sa actioneze spre binele sau propriu.

Daca înveti sa le stapânesti, abilitatile de negociere îti deschid toate usile în viata. Fie ca

 - scrii un articol pe blog, o scrisoare de vânzari sau de parteneriat, 
 - vrei sa închei o întelegere cu un partener de afaceri,
 - discuti cu sotul/ sotia si vrei ca acesta/ aceasta sa te sprijine într-un proiect personal,
 - stai de vorba cu seful pentru obtinerea unei mariri de salariu, a unei promovari sau a unor zile de concediu,

ai nevoie sa cunosti si sa folosesti secretele artei de a negocia deoarece vrei sa obtii întotdeauna exact rezultatul pe care ti-l doresti.

Puterea negocierii vine din interior.

Nu exista domeniu în care sa nu fie nevoie sa apelam la arsenalul de persuasiune/ negociere. Daca nu negociezi, poti fi sigur de faptul ca nu se pune pret pe ceea ce ai de oferit sau pe ceea ce doresti sa obtii.

Probabil si tu esti de acord ca atunci când platesti mai mult pentru a avea un lucru pe care îl vrei, îl si apreciezi mai mult. Cu cât platesti mai putin, cu atât mai mica este valoarea pe care i-o acorzi. Iar când vorbim despre a plati ne gândim la pret, la timpul investit si la efortul/ compromisul facut.

De exemplu, daca ai negociat timp de 3 ore si ai obtinut un produs/ serviciu pe care ti l-ai dorit foarte mult, pleci satisfacut. Daca dupa doar 1 minut de negociere ai primit ce voiai, te gândesti ca a fost prea usor sau ca ceva este putred la mijloc. Asa este?

Asadar, indiferent de pe ce pozitie negociezi, indiferent ce negociezi si indiferent în ce situatie te afli, tacticile secrete de negociere si persuasiune te înarmeaza cu o putere extraordinara de a obtine rezultatele pe care ti le doresti.

Ce beneficii practice obtii daca înveti sa negociezi (arta limbajului):

 - mai multi bani,
 - afaceri mai profitabile,
 - contracte avantajoase,
 - mariri de salariu,
 - promovari în functie;
 - pozitie sociala înalta;
 - succes pe plan personal în orice vrei sa întreprinzi,
 - fericire, satisfactii, încredere în fortele proprii si o viata mai usoara!


Marian Rujoiu, expert în arta negocierii si trainer acreditat, a ales în sfârsit sa-si dezvaluie secretele si tehnicile de persuasiune în cartea sa BIBLIA NEGOCIATORULUI! Mai mult decât atât, el te învata pas cu pas tacticile cu care reuseste mereu sa cucereasca inimile si mintile oamenilor. Asa cum te initiaza Marian Rujoiu în secretele unei negocieri de succes, totul este simplu si usor de înteles. Magia începe în practica, iar BIBLIA NEGOCIATORULUI este exact ce ai nevoie pentru a deveni si tu un magician al persuasiunii.

Vrei sa inveti limbajul hipnotic al unui negociator de succes? Descopera-l in cartea lui Marian Rujoiu si invata sa-l folosesti atat in relatiile de afaceri, profesionale, cat si in cele personale pentru rezultate maxime!

Carti scrise de acelasi autor:
Marian Rujoiu - Biblia negociatorului (apare in curand - solicita acest produs)

Comentarii primite de la cititori:

Biblia negociatoruluiCare este parerea ta despre carte?
12-1-2012
Madalina Roman a scris despre cartea Biblia negociatorului:
Recomand cu placere
Concluzia mea după lecturarea acestei cărţi este că volumul Biblia Negociatorului este o investiţie ce merită. Nu e o investiţie cu amortizare, dar aplicaţiile la nivelul dezvoltării personale şi profesionale merită. Una din tehnicile explicate este „ce e ieftin, e scump”. Astfel, dacă vrei ceva profitabil, fă o investiţie, chiar dacă e mare, să fie bună, de calitate şi utilă. Poţi privi această carte ca un bildungsroman, în care nu personajul principal al operei literare creşte, ci cititorul se dezvoltă ca persoană.
Efectele se vor vedea imediat, mai ales dacă citeşti acest volum nu ca pe o lectură de seara şi de metrou, ci ca pe o serie de exerciţii pe care le faci cu calm şi răbdare, până înţelegi cum şi când şi ce metode să abordezi. Marian Rujoiu propune o serie de sfaturi despre cum să scapi din tehnicile de negociere aplicate pe tine, cum să negociezi în calitate de client, dar şi o serie de exerciţii practice.
Recomand această carte cu multă căldură tuturor împătimiţilor de dezvoltare personală şi ţin să amintesc tuturor motto-ul pe care îl desprind personal din carte: Negocierea este suma unor alegeri care ne definesc! Beneficiul practic adus de această carte se traduce rapid la nivelul satisfacerii nevoilor înalte zilnice!
Cine a cumparat Biblia negociatorului, a mai cumparat si:
Pachet Dosarele serviciilor secrete, 2 volume
Aurel Rogojan
O mica printesa, vol. 2
Frances Hodgson Burnett
Vietasii
Traian Tandin
Encantadas sau insulele vrajite
Herman Melville
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE