Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Illuminati. Societatea secreta care a deturnat intreaga lume

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP VANZARI
IANUARIE 2019
CARTILE ANULUI 2018
BESTSELLER LIST
ARTA JAPONEZA
DE A ECONOMISI BANI
Aboneaza-te la newsletter
Bucuria insingurarii
Bucuria insingurarii
Editura: Agnos
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: -
Autor(i): Pr. Constantin Necula
Editura: Agnos
Colectia:

Bucuria sederii în prietenie

Anticii greci spuneau: „A nu te minuna de nimic este începutul întelepciunii” sau „A te minuna de toate este începutul întelepciunii”. Aceasta zicere parca vrea sa ilustreze ceea ce ma anima în timpul si contextul dat de Dumnezeu: minunea de a-l cunoaste pe parintele meu de suflet, ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Bucuria insingurarii

Bucuria insingurarii

Bucuria sederii în prietenie

Anticii greci spuneau: „A nu te minuna de nimic este începutul întelepciunii” sau „A te minuna de toate este începutul întelepciunii”. Aceasta zicere parca vrea sa ilustreze ceea ce ma anima în timpul si contextul dat de Dumnezeu: minunea de a-l cunoaste pe parintele meu de suflet, Parintele Constantin Necula.

Sunt îndemnat sa scriu câteva cuvinte despre întâlnirea cu parintele si ceea ce ma încearca este un sentiment de bucurie, greu de asezat în fa?a dumneavoastra. Voi încerca totusi sa adun în câteva rânduri întâmplari, gânduri, emotii si stari pe care le-am trait împreuna.

De multe ori, dupa conferintele cu parintele Necula mi se adresa o întrebare; grea sau usoara, înca nu îmi dau seama: de unde îl cunosc si cum ne-am întâlnit?

Am raspuns la aceasta întrebare public, în deschiderea primei sezatori duhovnicesti de la Biserica Militara Sfântul Gheorghe si Eroii Neamului din Bacau.

Îl cunosc pe parintele Constantin Necula din anii de seminar, când i-am citit una dintre carti – Îndumnezeirea maidanului – si am constientizat ca îmi place tare mult ce si cum transmitea autorul. Citind din ce în ce mai multe carti de-ale parintelui, am realizat ca stilul clar, apropiat de cititor si profund m-a determinat sa simt ca devenim cunoscuti si chiar apropia?i. Cu timpul, l-am regasit în predicile si conferintele filmate si am realizat ca acest om îmi place, însa gândul ca as putea avea bucuria de a-l întâlni personal era departe de mine.

În iulie 2010 Dumnezeu a rânduit ca la Întrunirea Tinerilor Crestini Ortodocsi, un eveniment de suflet destinat tinerilor români, organizat în Poiana Nemtisorului, sa participe si parintele Constantin Necula.

Dupa ce parintele a purtat un calduros dialog cu cei peste 800 de tineri, am avut rânduita întâlnirea la care doar visam si la care nu ma asteptam. Am facut cunostinta si apoi am povestit ca doi vechi prieteni pâna noaptea târziu. Acel moment a fost, fara doar si poate, raspunsul la multele gânduri înaltate catre Dumnezeu în a împlini dorin?a de a-l întâlni pe parintele meu de suflet.

De aici încolo, momentul se transforma în taina prieteniei ce ne leaga si care face ca viata mea sa fie mult mai frumoasa. Sunt bucuros, extrem de bucuros de aparitia acestei carti-împlinire, de faptul ca am privilegiul si încântarea de a povesti cu prietenul-parinte Constantin Necula de la Sibiu, iar aceste povesti de suflet sa ajunga si la sufletele dumneavoastra.

Cartea se doreste a fi o împlinire a bucuriei ce ne însoteste în aceasta perioada. În ultimii ani, Biserica Militara Sfântul Gheorghe si Eroii Neamului din Bacau a avut onoarea si privilegiul de a-l gazdui de mai multe ori pe parintele Constantin Necula de la Sibiu, care, prin sacrificiul de timp pe care îl face, a devenit parintele Constantin din toata România (este parintele românilor de acasa si de peste tot…)

Apari?ia editoriala coincide cu împlinirea a zece ani de la sfintirea bisericii, când avem din nou bucuria de a-l asculta pe parintele Constantin Necula. Cartea aceasta este si o reusita a parintelui Necula de a ramâne în mijlocul nostru, chiar si atunci când este plecat, misiunea parintelui fiind de calator si daruitor de bucurii celor care îl întâlnesc. În aceasta lucrare s-au adunat momente de întâlnire cu parintele Constantin, prilejuri de bucurie, gânduri de prietenie si inima buna.

Multumesc lui Dumnezeu pentru tot si pentru toate! Multumiri se cuvine sa aducem Înaltpreasfintitului Parinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului si Bacaului, care ne-a sustinut si ne-a binecuvântat aceste sezatori duhovnicesti. De asemenea, aduc multumiri parintelui Constantin si lui Romeo pentru rabdare si disponibilitate, pentru prietenie si fratietate, pentru grija si dragoste.

Nu cred ca am cum sa multumesc îndeajuns prin cuvinte – care par prea sarace în a exprima ceea ce simt –, astfel ca voi duce multumirile mele catre Maica Domnului Prodromita si o voi ruga sa mijloceasca pentru ostenitori Bucuria Raiului.
Carti scrise de acelasi autor:
Pr. Constantin Necula - Duminici pentru fiecare zi (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - Pedagogia povestii (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - In drum spre Emaus (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - Microfonul cu prieteni (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - Farmacia de cuvinte (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - Cum sa iesim din mediocritate (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - Ganduri si miride (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - Provocarile strazii (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - Crestin de ocazie (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - Iisus Hristos, curajul nostru (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - Bucuria darului (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - Bucuria insingurarii (apare in curand - solicita acest produs)
Pr. Constantin Necula - Vindecarile lui Hristos si vindecarea noastra (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Bucuria insingurarii" ?

Cine a cumparat Bucuria insingurarii, a mai cumparat si:
Oracolul INGERILOR. Contactarea ingerilor, pentru indrumare, inspiratie si iubire
Ambika Wauters
Despre Cioran si fascinatia nebuniei
Dan C. Mihailescu
Inteligenta Marketing Plus
Corneliu Munteanu, Cezar Caluschi, Stefan Prutianu
Fizica. Manual pentru clasa a clasa a X-a
Octavian Rusu, Livia Dinica, Adrian Galbura
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE