Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Cea mai mare cacealma
-10
Cea mai mare cacealma
Editura: Publica
Data aparitiei: 2021
Numar de pagini: 376
Autor(i): Maria Konnikova
Editura: Publica
Colectia: Stiinte Sociale
Disponibilitate: In stoc

Cea mai mare cacealma - Cum am învatat sa fiu atenta, sa ma stapânesc si sa câstig!

O investigatie inspirata din poker despre „lupta pentru echilibrul între noroc si control din vietile noastre si deciziile pe care le luam”, la mijlocul distantei dintre un jurnal, un abecedar de psihologie privind luarea ...
Pret: 55,00 lei
Pret: 49,50 lei
buc.

Cea mai mare cacealma

Cea mai mare cacealma - Cum am învatat sa fiu atenta, sa ma stapânesc si sa câstig!

O investigatie inspirata din poker despre „lupta pentru echilibrul între noroc si control din vietile noastre si deciziile pe care le luam”, la mijlocul distantei dintre un jurnal, un abecedar de psihologie privind luarea deciziilor si un set de strategii pentru viata.

— Maria Popova, Brain Pickings

Maria Konikova nu mai jucase niciodata poker, asa ca nu stia regulile când l-a abordat pe Erik Seidel, membru al Galeriei Celebritatilor din Poker, si când l-a convins sa devina mentorul ei.

Seidel a acceptat si Maria l-a urmat în curând pe calea pokerului, în lumea salbatica, extrem de competitiva si coplesitor de masculina a jocului Texas Hold'em cu miza mare, având ca obiectiv editia World Series of Poker din anul urmator.

Însa apoi s-a întâmplat ceva extraordinar.

Sub îndrumarea lui Seidel, Konnikova a avut o serie de revelatii despre viata derivate din noua sa ocupatie, inclusiv despre cum sa citeasca mai bine nu doar trairile adversarilor, ci si pe ale sale, despre cum sa identifice lucrurile care o destabilizau si o aduceau într-o stare emotionala care nu favoriza deciziile corecte si despre cum sa ajunga sa accepte norocul (sau lipsa lui) ca atare.

Peste mai putin de un an a început sa obtina bani seriosi din turnee, ajungând în final la sute de mii de dolari.

A câstigat un turneu important, a facut rost de un sponsor si s-a obisnuit sa apara la televizor sau în ziare sub titluri precum „Transformarea unei scriitoare în jucatoare profesionista de poker”.

A învatat chiar si sa-i placa Las Vegasul.

Maria Konnikova este si jucatoare, si cercetatoare în domeniul comportamentului uman, astfel ca a transformat aceasta calatorie incredibila într-o sursa de lectii de nepretuit.

Cea mai mare cacealma dintre toate, a descoperit ea, este ca abilitatile nu fac totul.

Vom primi si carti rele, dar, daca ne concentram pe modul în care le jucam, si nu pe rezultat, vom reusi sa trecem prin multe momente dificile, pâna când norocul ne va iesi din nou în cale.

Cea mai mare cacealma este o carte grozava daca jucati poker, dar e o lectura extraordinara si pentru cei care nu joaca, la fel ca mine.

Pentru noi, jocul ofera o perspectiva fascinanta asupra naturii umane, asupra atentiei si concentrarii, asupra teoriei jocului (aplicata nu doar la jocuri) si asupra luarii unor decizii mai bune. Cartea ne învata sa suportam mai bine rezultatele acestor decizii si nu doar sa învatam din ele, ci sa mergem mai departe...

O lectura obligatorie pentru majoritatea antreprenorilor. — Inc.

O investigatie inspirata despre „lupta pentru echilibrul între noroc si control din vietile noastre si deciziile pe care le luam”, la mijlocul distantei dintre un jurnal, un abecedar de psihologie privind luarea deciziilor si un set de strategii pentru viata.

— Maria Popova, Brain Pickings

Nu am avut niciodata mai multa nevoie de literatura digerabila si coerenta despre luarea rationala a deciziilor.

Asa a aparut Cea mai mare cacealma, povestea specialistei în psihologie Maria Konnikova despre calatoria sa în lumea pokerului profesionist.

Desi începe ca o poveste usurica despre o cercetatoare curioasa care se avânta încet în apele întesate de rechini, cartea ne ofera o lectie esentiala despre succes într-o lume tot mai înselatoare.

Am citit aproape toate cartile despre poker si pot spune ca aceasta este prezentarea cea mai buna a jocului pe care-l ador si a deprinderilor cognitive de nepretuit pe care le aduce.

Povestea „de la 0 la 100” a Mariei Konnikova va va aduce zâmbetul pe buze în aceasta perioada dificila. — Nature

Aceasta este o carte nu doar despre jocul de poker, ci si despre însemnatatea norocului, stiinta abilitatilor si psihologia dominarii adversarilor.

— Joshua Foer, autorul cartii Moonwalking with Einstein si fondatorul Atlas Obscura
Carti scrise de acelasi autor:
Maria Konnikova - Cea mai mare cacealma

Ce parere ai despre cartea "Cea mai mare cacealma" ?

Cine a cumparat Cea mai mare cacealma, a mai cumparat si:
În căutarea copacului-mamă
Suzanne Simard
Codul pentru o minte extraordinara
Vishen Lakahiani
Iubirea reala. Arta unei conexiuni constiente
Sharon Salzberg
Cum poate Adam Smith sa va schimbe viata
Russ Roberts
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE