Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Corpul ei si alte desfatari
Corpul ei si alte desfatari
Editura: Vellant
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 328
Autor(i): Carmen Maria Machado
Editura: Vellant

Povestirile lui Carmen Maria Machado vibreaza de originalitate, bizarerie si senzualitate, fortand cusaturile pielii personajelor si ale limbajului in moduri aproape imposibile, de neuitat.

Intr-un amestec perfect unic de horror erotic cu basm si cultura pop cu mit, Machado reuseste sa spuna o alta poveste a feminitatii, una nefamiliara, poate socanta, ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Corpul ei si alte desfatari

Corpul ei si alte desfatari

Povestirile lui Carmen Maria Machado vibreaza de originalitate, bizarerie si senzualitate, fortand cusaturile pielii personajelor si ale limbajului in moduri aproape imposibile, de neuitat.

Intr-un amestec perfect unic de horror erotic cu basm si cultura pop cu mit, Machado reuseste sa spuna o alta poveste a feminitatii, una nefamiliara, poate socanta, dar una pe care trebuie sa o stim. Un roman fresh in colectia de literatura straina "Endorfiction". A se citi in asternuturi de satin.

In "Corpul ei si alte desfatari", exista o poveste despre o femeie care ii da unui barbat totul, dar el vrea mai mult - vrea sa stie secretul panglicii verzi care a devenit una cu trupul ei.

Exista o poveste despre o femeie care incepe sa dispara, la propriu, din cauza unei epidemii misterioase. Exista o poveste despre o femeie care ar face orice sa-si hraneasca sotul cu o bucata de ficat proaspat. Exista o poveste despre o femeie care s-a nascut prea devreme. Exista o poveste despre o femeie care a dat nastere in taina unor pui de lup.

Recenzii

"Corpul ei si alte desfatari e o carte geniala: partial punk rock si partial clasica, alcatuita din povesti crude si devastatoare, dar in egala masura cu intrigi rafinate si pline de incantare. E o carte puternica, periculoasa si usturator de onesta."

Jeff VanderMeer

"Corpul ei si alte desfatari de Carmen Maria Machado spune fabule vechi despre eros si metamorfoza feminina, in feluri extraordinar de noi. Ea aduce lumea tainica a trupului in prim-plan si ilumineaza padurile intunecate ale psihicului. In aceste povesti cu forme splendid inedite, atat de incarcate emotional, Machado da pur si simplu forma amintirilor, foamei si dorintei femeii. N-am putut s-o las jos."

Karen Russell

"Cu imaginatia sa luxurianta, nemasurata, cu limbajul sau scanteietor si curajul sau absolut, Carmen Maria Machado e cu siguranta una dintre cele mai talentate tinere scriitoare de azi. Amuzant de inventive, explozive emotional si minunat de erotice, povestirile lui Machado va vor transporta departe de casa, va vor rasturna complet viziunea asupra realitatii si vi se vor lipi definitiv de suflet."

Michelle Huneven
Carti scrise de acelasi autor:
Carmen Maria Machado - Corpul ei si alte desfatari (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Corpul ei si alte desfatari" ?

Cine a cumparat Corpul ei si alte desfatari, a mai cumparat si:
Tratat de drept civil. Succesiunile si liberalitatile
Chirica Dan
Autopsia unei asa-zise casnicii banale
Marie-Renee Lavoie
Povestiri cu Basil si Josephine
Francis Scott Fitzgerald
Cresterea animalelor de blana si de companie
Ioan Bud, Vlad Viorel Vladau, Reka Stefan
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE