Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Carti-Dincolo_de_iarna-21777.htm

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP VANZARI
ARTA REGALA
ISTORIE MASONICA
ALAN COHEN
CURS DE MIRACOLE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Gena egoista
-10
Gena egoista
Editura: Publica
Anul de aparitie: 2013
Numar de pagini: 584
Autor(i): Richard Dawkins
Editura: Publica
Colectia: Colectia de stiinta
Disponibilitate: In stoc

"Genele sunt cele care traseaza caracteristicile viitoarei fiinte, care îi stabilesc puterea, locul în lume, înfatisarea, culoarea ochilor, a parului sau a blanii, care îi impun nivelul de agresivitate sau de rezistenta. Ca si gangsterii de succes din Chicago, genele noastre au supravietuit, în unele cazuri timp de milioane de ...
Pret: 57,00 lei
Pret: 51,30 lei
buc.
CARTI » Stiinte Umaniste » Gena egoista

Gena egoista

"Genele sunt cele care traseaza caracteristicile viitoarei fiinte, care îi stabilesc puterea, locul în lume, înfatisarea, culoarea ochilor, a parului sau a blanii, care îi impun nivelul de agresivitate sau de rezistenta. Ca si gangsterii de succes din Chicago, genele noastre au supravietuit, în unele cazuri timp de milioane de ani, într-o lume extrem de competitiva"

(Richard Dawkins)

Aceasta carte ar trebui sa fie citita si poate fi citita aproape de catre oricine.

Ea descrie cu mare abilitate o noua fata a teoriei evolutioniste si izbuteste sa duca la bun sfârsit misiunea aparent imposibila de a folosi un limbaj simplu si accesibil, pentru a prezenta unele din temele încifrate si cvasimatematice ale gândirii evolutioniste de data recenta.

Vazute, în sfârsit, prin prisma acestei carti, într-o perspectiva larga, acestea îi vor surprinde si îi vor înviora chiar si pe multi dintre cercetatorii în domeniul biologiei, care s-ar fi putut considera drept cunoscatori.

(W. D. HAMILTON, SCIENCE)

Stralucire si spirit, un splendid exemplu al felului în care pot ? explicate idei stiinti?ce di?cile de catre cineva care le întelege si e dispus sa se înhame la asa ceva.

(THE NEW YORKER)

Aceasta carte importanta cu greu ar fi putut sa fie si mai incitanta.

(THE ECONOMIST)

Dawkins are un superb dar al comunicarii. Cartea lui este una dintre cele mai bune carti stiintifice din câte s-au scris. Dawkins scrie frumos si limpede, conducându-va prin ascunzisurile unor domenii precum genetica, pe care ati pierdut, poate, orice speranta de-a o pricepe vreodata.

(THE GUARDIAN)

Despre autor:

Dawkins este etolog (stiinta studiului comportamentului), biolog evolutionist si profesor la Oxford; în plus, are o excelenta imagine publica, generata nu numai de cartile de succes pe care le scrie sau de conferintele pe care le tine, dar si de numarul mare de urmaritori pe Twitter sau de aparitia în cunoscutul serial de animatie The Simpsons.

Ce parere ai despre cartea "Gena egoista" ?

Cine a cumparat Gena egoista, a mai cumparat si:
Cioran sau un trecut deocheat
Marta Petreu
Maimuta goala
Desmond Morris
Tradarea carturarilor
Julien Benda
Fanaticii apocalipsei
Pascal Bruckner
Relatii clienti
Cartea rasului si a cercetarii
Abonare
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE