Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Carti-Dincolo_de_iarna-21777.htm

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP VANZARI
ARTA REGALA
ISTORIE MASONICA
ALAN COHEN
CURS DE MIRACOLE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Go Giver
-10
Go Giver
Editura: Act si Politon
Anul de aparitie: 2016
Numar de pagini: -
Autor(i): Bob Burg, John David Mann
Editura: Act si Politon
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

"Go-giver. O scurta poveste despre o idee remarcabila de afaceri, este o poveste inspiratoare extraordinara despre daruire, exprimata prin intermediul câtorva lectii, etape, trepte de dezvoltare, pe care personajul principal le îndeplineste cu succes în cautarea „secretului comercial”.

Initial, Bob Burg a avut ideea de a scrie o parabola intitulata Go-giver. ...
Pret: 49,00 lei
Pret: 44,10 lei
buc.

Go Giver

"Go-giver. O scurta poveste despre o idee remarcabila de afaceri, este o poveste inspiratoare extraordinara despre daruire, exprimata prin intermediul câtorva lectii, etape, trepte de dezvoltare, pe care personajul principal le îndeplineste cu succes în cautarea „secretului comercial”.

Initial, Bob Burg a avut ideea de a scrie o parabola intitulata Go-giver. I-a propus-o lui John David Mann, alaturi de câteva pagini de notite si scene schitate.

Ideea centrala – puterea de a fi o persoana care se daruieste si adauga valoare vietilor celorlalti – a rezonat puternic în amândoi. De acolo au lasat povestea sa se desfasoare.

Odata ce au pornit, John schita o scena sau un capitol, le transmitea prin e-mail lui Bob si vorbeau la telefon improvizând împreuna. Principiile prezentate în aceasta carte au fost inspirate din experientele si observatiile autorilor, în afaceri si în viata, si din întelepciunea si experienta multor profesori. Când au început sa scrie, nu aveau lamurite Cele Cinci Legi si nici macar nu stiau ca vor fi cinci.

Majoritatea personajelor din poveste sunt inspirate de persoane cunoscute celor doi autori. Multe din experientele din poveste, desi fictionale, reflecta evenimente la care au fost martori sau pe care le-au avut ei însisi.

Succesul este un rezultat al unor obiceiuri specifice de actiune: crearea valorii, influentarea vietilor oamenilor, punerea pe primul loc a intereselor oamenilor, autenticitatea si smerenia de a ramâne deschis spre a primi.

A avea un „spirit darnic” înseamna sa aveti încredere ca atunci când va focalizati asupra celorlalti, va sunt satisfacute si dumneavoastra nevoile. A fi o persoana buna (oricum s-ar defini asta) conteaza foarte mult.

Însa nu asta va determina venitul. Banii nu sunt o masura a bunatatii sau valorii voastre; sunt o masura a impactului vostru. Un „spirit darnic” nu este unul al sacrificiului de sine, co-dependent sau de martir.

Sa plasati interesele celorlalti înaintea propriilor interese, „sa va determinati câstigul în functie de cealalta persoana”, nu înseamna sa va negati propriile nevoi si interese. Înseamna sa aveti încredere ca atunci când va focalizati asupra celorlalti, va sunt satisfacute si voua nevoile. ?i cum oamenii ajung sa va cunoasca drept cineva care tine mai întâi la interesele celorlalti, exact asta se va întâmpla.

Pat Williams, autor al cartii „Leadership Excellence” (Excelenta în leadership); vicepresedinte executiv la Orlando Magic: „Go-giver a facut o asemenea vâlva, încât un CEO o cumpara cu teancul pentru întreaga sa organizatie. Cartea exploreaza un adevar universal: daruitul si primitul nu sunt idealuri care se exclud reciproc.”

Temple Hayes, autorul cartii „When Did You Die?” (Când ai murit?): „Cea mai adânca dorinta a noastra este sa fim învatati si transformati de catre învataturi în forma lor cea mai simpla. Burg si Mann au stapânit arta povestirii, întorcându-ne la sacralitatea stramosilor nostri – sa daruim, sa traim si sa prosperam, în timp ce ne exprimam atasamentul fata de bunul-simt.”

Michael E. Gerber, autorul cartii „The E-Myth” (Mitul întreprinzatorului): „Go-giver face tot ce as vrea sa faca o carte buna. Povestea m-a captivat de la primul pâna la ultimul cuvânt. Lectiile pun degetul pe rana iar si iar. Asta fac cartile bune! Asa face cartea asta. Citeste-o pâna la ultimul cuvânt.”

Publisher’s Weekly: „O lectura rapida, în spiritul cartilor The Greatest Salesman in the World (Cel mai vestit vânzator din lume) si The One Minute Manager (Antreprenor la minut). Burg si Mann scriu într-un stil informal, simplu, care ofera interpretarea unei persoane muncitoare a vechiului dicton «daruieste si vei primi».”

Fosta personalitate de televiziune si reprezentant de vânzari de top, Bob Burg vorbeste pentru corporatii. Organizatii si la conferinte de leadership si vânzari din toata lumea, pe subiecte de la baza cartilor Go-giver (cartile auxiliare „Go-giver-ii vând mai mult” si „Liderul Go-giver”).

Adresându-se unor audiente variind între saizeci si saisprezece mii de oameni, Bob Burg a împartit scena cu unii dintre liderii de afaceri de top din zilele noastre, personalitati din broadcasting, antrenori, sportivi si lideri politici, printre care si cu un fost presedinte al Statelor Unite ale Americii.

El este, totodata, autorul cartii „Din adversari, aliati”(Adversaries into Allies) si al clasicei „Recomandari nesfarsite”(Endless Referrals), care s-a vândut în peste un sfert de milion de exemplare si înca este folosita azi ca manual de trening în multe corporatii.

A fost plasat de Asociatia Americana de Management, în Top 30 cei mai influenti lideri de opinie în afaceri în anul 2014.

John David Mann scrie de peste treizeci de ani despre afaceri, leadership si legile succesului. Pe lânga faptul ca este autorul cartilor din seria „Go-giver”, Mann este, totodata, coautor al cartii „Previziune fulger”(Flash Foresight) si „Cercul rosu”(The Red Circle). Cartea „Preia conducerea”(Take the Lead), scrisa alaturi de Betsy Myers, a fost numita, de catre Tom Peters si Washington Post, Cea mai buna carte de leadership din 2011.
Carti scrise de acelasi autor:
Bob Burg, John David Mann - Go Giver

Ce parere ai despre cartea "Go Giver" ?

Relatii clienti
Cartea rasului si a cercetarii
Abonare
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE