Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Instrumentele titanilor
-20
Instrumentele titanilor
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 700
Autor(i): Timothy Ferris
Editura: Act si Politon
Colectia: Life Design
Disponibilitate: In stoc

Tacticile, rutinele si obiceiurile miliardarilor, figurilor publice si artistilor de talie mondiala

Instrumentele titanilor nu este doar o simpla carte, ea reprezinta o investitie în tine însuti.

Asta pentru ca, oamenii extraordinari pe care îi vei cunoaste prin intermediul acestui volum si pe care autorul îi numeste titani, (peste 100 la numar) ...
Pret: 70,00 lei
Pret: 56,00 lei
buc.

Instrumentele titanilor

Tacticile, rutinele si obiceiurile miliardarilor, figurilor publice si artistilor de talie mondiala

Instrumentele titanilor nu este doar o simpla carte, ea reprezinta o investitie în tine însuti.

Asta pentru ca, oamenii extraordinari pe care îi vei cunoaste prin intermediul acestui volum si pe care autorul îi numeste titani, (peste 100 la numar) îti vor oferi informatii si lectii valoroase de viata pe care sa le pui în aplicare în propria ta existenta.

Iar daca ar fi sa îl citam pe Warren Buffett, „investitia în tine însuti este cea mai importanta investitie pe care o vei face în viata...”.

Instrumentele Titanilor reprezinta o lectura excelenta pentru toti cei care sunt în cautare de altceva.

O lectura adânc înradacinata în realitate, foarte actuala si cu o capacitate fantastica de a inspira.

În ciuda dimensiunilor intimidante ale cartii, peste 700 de pagini, curiozitatea îti va fi mentinuta cu usurinta de numele mari care au avut bunavointa sa împartaseasca cu Tim Ferriss o parte din secretele succesului lor: Paulo Coelho, Kevin Costner, Jamie Foxx, Bryan Johnson , Edward Norton, Tony Robbins, Arnold Schwarzenegger, Chris Young sau Andrew Zimmern, ca sa amintim doar câteva.

Asadar, daca ai fost curios vreodata sa afli ce fel de carti citesc cei care au reusit în viata, ce muzica le place, la ce documentare sau filme se uita, ce sfaturi le-ar oferi variantelor lor de la 30 sau 20 de ani, dupa ce citate sau legi îsi ghideaza existenta, cum îsi depasesc blocajele, zilele proaste, caderile, ce îi inspira, ce îi anima, ce manânca, ce evita, etc, Instrumentele titanilor este ca un fel de gaura a cheii prin care poti sa privesti direct în vietile lor.

În ceea ce îl priveste pe autor, nici performantele acestuia nu sunt mai prejos de cele ale intervievatilor sai din carte.

Tim Ferriss este antreprenor de succes, angel investor si autorul bestsellerurilor: 4 ore – Saptamâna de lucru, 4 ore – Corpul.

"Instrumentele titanilor" este structurata în trei sectiuni: Sanatos, Bogat si Întelept, care reprezinta dupa parerea autorului cele trei elemente pe care este asezata în echilibru viata.

În fiecare dintre cele trei sectiuni, vei întâlni interviuri cu personalitati si celebritati care îsi dezvaluie secretele în materie de sanatate, prosperitate si întelepciune.

Iar toate acestea puse cap la cap constituie, considera Ferriss, „o trusa de instrumente cu care sa-ti schimbi viata”.

Asadar, daca te-ai întrebat vreodata: Care sunt secretele oamenilor de succes?, Ce fac ei diferit fata de noi ceilalti? Ce as putea schimba în viata mea pentru a avea succes la rândul meu? Instrumentele Titanilor reprezinta o lectura cum nu se poate mai potrivita.

Si cel mai probabil ca, la sfârsitul cartii, desi nu trebuie sa astepti neaparat pâna atunci, vei începe sa folosesti si în viata ta, instrumentele care dau rezultate în cazul personalitatilor despre care tocmai ai citit.

Acestea pot fi: o simpla rutina de dimineata sau o filozofie mai sanatoasa de viata, niste antrenamente fizice care dau rezultate mai bune, sau, pur si simplu motivatia de care ai nevoie pentru a-ti termina cu bine ziua. Despre acestea, si multe alte instrumente numai bune de depozitat în debaraua vietii, vei citi pe larg în Instrumentele titanilor.

Dincolo de povesti, diete, ponturi despre antrenamente, sanatate, program de viata, modele, reguli, obiceiuri si obisnuinte bune, cartea îti ofera ceva mult mai pretios. Inspiratie… Inspiratie pentru a-ti transforma propria viata într-una de titan.

Ce parere ai despre cartea "Instrumentele titanilor" ?

Cine a cumparat Instrumentele titanilor, a mai cumparat si:
Cum sa-ti relansezi cariera
Dale Carnegie
Gandeste maret, actioneaza prudent
Jason Jennings
De ce vrem sa fii bogat
Donald Trump, Robert Kiyosaki
Cine, nu Cum
Dan Sullivan
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE