Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Insusiri modificate. Stiinta si arta meditatiei
-20
Insusiri modificate. Stiinta si arta meditatiei
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 400
Autor(i): Daniel Goleman
Editura: Curtea Veche
Colectia: Descopera-l pe Daniel Goleman
Disponibilitate: In stoc

Volumul prezinta calatoria spirituala si profesionala a celor doi autori, precum si sfaturi practice atât pentru cei care vor sa înceapa sa mediteze, cât si pentru cei care au încercat deja câteva exercitii sau sunt deja experti.

Pasionati de meditatie si admiratori ai lui Dalai Lama, Daniel Goleman si Richard Davidson ...
Pret: 42,00 lei
Pret: 33,60 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala, Psihologie si Psihoterapie » Insusiri modificate. Stiinta si arta meditatiei

Insusiri modificate. Stiinta si arta meditatiei

Volumul prezinta calatoria spirituala si profesionala a celor doi autori, precum si sfaturi practice atât pentru cei care vor sa înceapa sa mediteze, cât si pentru cei care au încercat deja câteva exercitii sau sunt deja experti.

Pasionati de meditatie si admiratori ai lui Dalai Lama, Daniel Goleman si Richard Davidson sunt considerati doi titani ai jurnalismului stiintific si ai cercetarii în domeniul neurostiintelor.

Cartile lor, bazate pe experiente personale si pe o documentare minutioasa, au fost traduse în lumea întreaga si au ajuns pe lista de betselleruri New York Times.

În volumul de fata, cei doi autori si-au propus sa afle raspunsul la o întrebare aparent neobisnuita: Ce-ar fi daca ne-am putea antrena mintea, asa cum ne antrenam corpul?

Prieteni înca din vremea studentiei la Harvard, Daniel Goleman si Richard Davidson si-au unit eforturile pentru a întocmi un studiu riguros dedicat meditatiei, precum si beneficiilor pe care le aduce practicarea responsabila si constanta a acestui stravechi exercitiu spiritual.

Pornind de la experienta personala în ashramuri indiene, meticuloase cercetari de laborator si o bibliografie extinsa, autorii demonteaza mituri si ne explica care sunt efectele benefice pe care meditatia le are asupra mintii, a sufletului si a trupului.

Scopul celor care se dedica sau se gândesc sa se dedice meditatiei nu ar trebui sa fie o mai buna stare a sanatatii ori succesul în afaceri, ci atingerea unui nivel superior în natura noastra umana prin cultivarea unor calitati precum altruismul, echilibrul sufletesc, o prezenta iubitoare si compasiunea, care nu sunt altceva decât însusiri pozitive modificate.

„Iata o carte care îti poate schimba viata.

Daniel Goleman si Richard Davidson îti arata nu doar puterea formidabila pe care o are meditatia, ci si cele mai inteligente metode de a o practica pentru a obtine maximum de beneficii. Însusiri modificate este ghidul tau pentru o viata mai ancorata în prezent, mai plina de compasiune si mai împlinita – cine nu îsi doreste asta?“

—Arianna Huffington, autoarea bestsellerului Revolutia somnului

„Doi dintre cei mai influenti cercetatori din lume au scris cartea suprema despre meditatie. Bazata pe studii riguroase si cu adevarat lamuritoare, Însusiri modificate este o lectura obligatorie pentru toti cei interesati de potentialul ascuns al mintii umane.“

—Daniel Gilbert, autorul bestsellerului În cautarea fericirii

Ce parere ai despre cartea "Insusiri modificate. Stiinta si arta meditatiei" ?

Cine a cumparat Insusiri modificate. Stiinta si arta meditatiei, a mai cumparat si:
Santajul sentimental
Susan Forward
Cum sa devii capitalist cand nu ai niciun capital
Nathan Latka
AAA
Jack Mitchell
Pretul iubirii
Savatie Bastovoi
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE