Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Carti-Dincolo_de_iarna-21777.htm

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP VANZARI
ARTA REGALA
ISTORIE MASONICA
ALAN COHEN
CURS DE MIRACOLE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Intreaba-l pe astronaut
-10
Intreaba-l pe astronaut
Editura: Niculescu
Anul de aparitie: 2017
Numar de pagini: 256
Autor(i): Tom Jones
Editura: Niculescu
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

„Un zbor cosmic te poate schimba în multe privinte. Dupa experienta cuprinderii planetei natale din exteriorul ei, ai o deschidere mult mai mare spre întelegerea lumii terestre ca pe un tot unitar cu interactiuni si corelatii greu de realizat fara acea viziune globala asupra lumii, viziune pe care o dobândesti ...
Pret: 35,00 lei
Pret: 31,50 lei
buc.
CARTI » Stiinta si Tehnica » Intreaba-l pe astronaut

Intreaba-l pe astronaut

„Un zbor cosmic te poate schimba în multe privinte. Dupa experienta cuprinderii planetei natale din exteriorul ei, ai o deschidere mult mai mare spre întelegerea lumii terestre ca pe un tot unitar cu interactiuni si corelatii greu de realizat fara acea viziune globala asupra lumii, viziune pe care o dobândesti doar într-un zbor cosmic.

Dupa o astfel de traire poti împartasi o experienta rara, de multe ori unica, poti împartasi puncte de vedere originale, cu conotatii aparte, profunde si apreciate de catre interlocutori ca fiind importante, într-o lume plina de informatii mai mult sau mai putin esentiale.

Un astronaut este o persoana cu o pregatire stiintifica multilaterala, cu parametri medicali si psihologici mult peste medie, o persoana curajoasa si stapâna pe sine care, de regula, se manifesta prin prisma acestor caracteristici si în viata de zi cu zi, în activitatile publice sau private la care participa.

De aceea, poate, oamenii sunt curiosi sa afle raspunsurile date de catre un astronaut multiplelor întrebari legate de Cosmos si Terra, de mediu si societate, de trecut, prezent si viitor, de viata pamânteana de zi cu zi sau de expansiunea viitoare a omului în Univers.

Pe un astronaut poti sa-l întrebi aproape orice si va gasi un raspuns pertinent emis prin prisma experientei lui de exceptie.”

Dr. ing. Dumitru Prunariu

Cât dureaza sa ajungi pe orbita Pamântului?

Undeva între 5,6 si 11,7 minute, depinde ce tip de racheta folosesti.

Rachetele Soyuz ajung pe orbita în 8 minute si 45 de secunde.

Racheta spatiala comerciala Falcon 9 poate plasa modulul sau de marfa pe orbita în putin mai mult de 9 minute. Rachetele cu care am zburat aveau nevoie de aproximativ 8 minute si 30 de secunde.

Racheta Apollo-Saturn V îsi ducea astronautii pe orbita în 11,7 minute.
Carti scrise de acelasi autor:
Tom Jones - Intreaba-l pe astronaut

Ce parere ai despre cartea "Intreaba-l pe astronaut" ?

Relatii clienti
Cartea rasului si a cercetarii
Abonare
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE