Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Ultima romantica

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 10
VANZARI
ILLUMINATI
SOCIETATEA SECRETA
BEST BOOKS
CARTILE ANULUI 2018
Aboneaza-te la newsletter
Lasa-ti viata sa vorbeasca. Cum sa asculti de glasul vocatiei
Lasa-ti viata sa vorbeasca. Cum sa asculti de glasul vocatiei
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2016
Audio book (MP3) cu durata de 3:43 ore
Autor(i): Parker J. Palmer
Editura: Act si Politon
Colectia:

Lasa-ti viata sa vorbeasca - cum sa asculti de glasul vocatiei!

„Înainte sa-i spui vietii tale ce intentionezi sa faci cu ea, asculta ce intentioneaza ea sa faca cu tine. Înainte sa-i spui vietii la înaltimea caror valori si adevaruri te-ai hotarât sa te ridici, lasa viata sa-ti spuna ce adevaruri ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Lasa-ti viata sa vorbeasca. Cum sa asculti de glasul vocatiei

Lasa-ti viata sa vorbeasca. Cum sa asculti de glasul vocatiei

Lasa-ti viata sa vorbeasca - cum sa asculti de glasul vocatiei!

„Înainte sa-i spui vietii tale ce intentionezi sa faci cu ea, asculta ce intentioneaza ea sa faca cu tine. Înainte sa-i spui vietii la înaltimea caror valori si adevaruri te-ai hotarât sa te ridici, lasa viata sa-ti spuna ce adevaruri întruchipezi tu, ce valori reprezinta.” Astfel poate fi interpretata vechea zicala a quakerilor: Lasa-ti viata sa vorbeasca.

Oamenii vin pe lume cu daruri înnascute, iar apoi îsi petrec prima jumatate din viata abandonându-le sau lasându-i pe altii sa îi faca sa se descotoroseasca ele. În tinerete se poate sa fiti înconjurati de asteptari care ar putea avea prea putin legatura cu cine sunteti cu adevarat, asteptari ale oamenilor care nu încearca sa va desluseasca individualitatea, ci sa va integreze în locasuri prestabilite. Când oamenii se ratacesc de adevaratul sine, îi pot gasi urma cautând indicii în povestile anilor din tinerete, ani în care traiau mai aproape de darurile lor înnascute.

Daca va cautati vocatia fara sa întelegeti macar materialul cu care lucrati, ceea ce construiti cu viata dumneavoastra va fi stângaci si ar putea pune si alte vieti în pericol. „Prefacatoria” în favoarea valorilor înalte nu reprezinta o virtute si nu are nimic de a face cu vocatia.

Parker J. Palmer: „Dumnezeu pe care îl cunosc eu nu ne cere sa ne supunem unei norma abstracte a sinelui ideal. Dumnezeu nu ne cere decât sa ne cinstim natura creata, care presupune atât limite cât si potentialuri…. Dumnezeu despre care mi s-a vorbit la biserica, si despre care mai aud din când în când, se plimba ca un director de scoala agitat, masurând comportamentul oamenilor dupa un etalon moral. Dar Dumnezeul pe care îl cunosc eu reprezinta izvorul realitatii, nu al moralitatii, izvorul a ceea ce este nu a ceea ce ar trebui sa fie. Asta nu înseamna ca Dumnezeu n-are nimic de-a face cu moralitatea: moralitatea si consecintele ei sunt integrate în structura data de Dumnezeu realitatii însesi.”

Sufletul este asemenea unui animal salbatic – dur, rezistent, inteligent, independent si, totodata, extrem de timid. Daca cineva doreste sa vada un animal salbatic, ultimul lucru pe care ar trebui sa-l faca ar fi sa dea buzna în padure, strigând dupa faptura aceea sa iasa la lumina. Dar daca este dispus sa intre tiptil în padure si sa stea asezat în liniste o ora sau doua la radacina unui copac, animalul pe care-l asteapta ar putea sa apara.

Chemarea cea mai profunda reprezinta evolutia catre propria individualitate autentica, chiar daca aceasta coincide sau nu cu o imagine a persoanei care „ar trebui” sa fiti.

Grija de sine nu este niciodata un act egoist – este pur si simplu o buna administrare a singurei înzestrari pe care o aveti, acea înzestrare pentru care va aflati pe Pamânt spre a o oferi si altora. De câte ori puteti sa va ascultati adevaratul sine si sa-i oferiti grija de care are nevoie, o faceti nu numai pentru voi, ci si pentru multi altii ale caror vieti le influentati.

Constiinta precede fiinta: constiinta fiecaruia poate forma, deforma sau reforma lumea. Colaborarea oamenilor în crearea lumii reprezinta sursa unei responsabilitati extraordinare si uneori dureroase – si sursa unei profunde sperante de schimbare. Ea este baza chemarii comune a oamenilor spre leadership.

Leadershipul este o munca grea, pentru care deseori sunteti criticati si rareori rasplatiti, asadar, este de înteles ca aveti nevoie sa va sustineti prin gânduri pozitive. De asemenea, spiritualitatea, ca si leadershipul, este un lucru greu de definit.
Carti scrise de acelasi autor:
Parker J. Palmer - Lasa-ti viata sa vorbeasca. Cum sa asculti de glasul vocatiei (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Lasa-ti viata sa vorbeasca. Cum sa asculti de glasul vocatiei" ?

Cine a cumparat Lasa-ti viata sa vorbeasca. Cum sa asculti de glasul vocatiei, a mai cumparat si:
Ultimele cazuri ale lui Miss Marple
Agatha Christie
Suferinta ca binecuvantare
Grigore Calciu-Dumitreasa
Da sange si ia duh. Interviuri cu duhovnici ortodocsi
Nicolae Achimescu
Codul fiscal 2017. Procedura fiscala. Normele de aplicare. Text actualizat pana la 10. 04. 2017
Constantin Crisu, Stefan Crisu
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE