Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Geniul pasarilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 20
BESTSELLER
POVESTI DE PAPADIE
PAGINI DE PSIHOLOGIE
LECTII DE VIATA
CARTE + CD
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Legea medierii. Comentarii si explicatii. Editia 3
Legea medierii. Comentarii si explicatii. Editia 3
Editura: C.H. Beck
Anul de aparitie: 2014
Numar de pagini: 264
Autor(i): Flavius Pancescu
Editura: C.H. Beck
Disponibilitate: In stoc

Activitatea de mediere ca mijloc de solutionare a conflictelor ocupa un loc din ce în ce mai important în viata de zi cu zi a societatii actuale, un argument în acest sens fiind si recunoasterea medierii ca instrument în rezolvarea cerintelor generate de tendintele de globalizare si democratizare. Aceasta importanta ...
Pret: 40,00 lei
buc.
CARTI » Drept » Legea medierii. Comentarii si explicatii. Editia 3

Legea medierii. Comentarii si explicatii. Editia 3

Activitatea de mediere ca mijloc de solutionare a conflictelor ocupa un loc din ce în ce mai important în viata de zi cu zi a societatii actuale, un argument în acest sens fiind si recunoasterea medierii ca instrument în rezolvarea cerintelor generate de tendintele de globalizare si democratizare. Aceasta importanta a impus si necesitatea reglementarii cadrului sau de desfasurare în majoritatea statelor lumii.

Aparitia în România a unui cadru legal privind activitatea de mediere este rezultatul unui sir de eforturi legislative, început înca din deceniul trecut, constituind un raspuns la preocuparile existente în acest sens la nivel european si la dorinta de reforma a sistemului judiciar din România.

Despre lucrare

Editia a treia a comentariilor si explicatiilor la Legea medierii nr. 192/2006 cuprinde o actualizare a textului editiilor anterioare, în pas cu ultimele interventii legislative – nu putine la numar în ultimii ani.

De asemenea, s-a tinut cont de intrarea în vigoare a Codului civil si Codului penal, precum si a celor de procedura, facându-se adaptarile corespunzatoare.

În mod egal, recenta decizie a Curtii Constitutionale asupra controversatei proceduri a informarii asupra avantajelor medierii a facut la rândul ei obiectul comentariilor. În urma admiterii exceptiei, participarea la sedinta de informare este optionala, voluntara în toate cazurile. Lipsa dovezii participarii la sedinta de informare nu mai este sanctionata cu respingerea cererii ca fiind inadmisibila, însa refuzul partii de a se prezenta la sedinta de informare, în cazul în care a acceptat participarea, se sanctioneaza cu amenda judiciara.

Ce parere ai despre cartea "Legea medierii. Comentarii si explicatii. Editia 3" ?

Cine a cumparat Legea medierii. Comentarii si explicatii. Editia 3, a mai cumparat si:
Drept penal al afacerilor. Editia 6
Alexandru Boroi
Legea societatilor comerciale. Comentarii si explicatii
Ioan Adam, Savu Codrut Nicolae
Drept comercial. Volumul I
Gheorghe Piperea
Drept comercial. Volumul II
Gheorghe Piperea
Relatii clienti
Abonare
Putere si sange. O aventura indiana
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE