Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Miracolul vindecarii copilului meu. Manual de vindecare a autismului
Miracolul vindecarii copilului meu. Manual de vindecare a autismului
Editura: For You
Data aparitiei: 2011
Numar de pagini: 112
Autor(i): Elizabeth Burton Scott
Editura: For You

Miracolul vindecarii copilului meu. Manual de vindecare a autismului.

Lucrarea de fata va motiva familiile in demersul de a descoperi caile prin care copiii lor pot invinge autismul.

Autoarea, Scott Elizabeth Burton scrie despre calatoria intreprinsa de fiul ei, Roman, pe calea recuperarii in urma autismului, insotit de dragostea, rabdarea, devotamentul si ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Miracolul vindecarii copilului meu. Manual de vindecare a autismului

Miracolul vindecarii copilului meu. Manual de vindecare a autismului

Miracolul vindecarii copilului meu. Manual de vindecare a autismului.

Lucrarea de fata va motiva familiile in demersul de a descoperi caile prin care copiii lor pot invinge autismul.

Autoarea, Scott Elizabeth Burton scrie despre calatoria intreprinsa de fiul ei, Roman, pe calea recuperarii in urma autismului, insotit de dragostea, rabdarea, devotamentul si motivatia unei mame de a face totul, cu orice pret, pentru a-si ajuta copilul.

Ea descrie eforturile si solicitarile zilnice la care este supusa o familie cu un copil autist, precum si modul in care a reusit sa le faca fata si sa lucreze cu Roman.

Cartea include informatii importante, prezentate intr-un limbaj accesibil, descriind indiciile esentiale ce trebuie observate in cazul autismului, precum si sursele de unde se pot obtine diagnosticarea si testarea terapeutica, pentru stabilirea clara a diagnosticului si a terapiei adecvate.

Lectiile de Deprinderi si Exercitii vor oferi instructiuni si sugestii utile privind activitatile si jocul creativ, pe care parintii le pot aplica, pentru a stimula si consolida dezvoltarea copilului lor. Stiu ca aceasta carte va fi utila oricarei familii cu un copil autist.

In calitate de terapeut ocupational, care lucreaza de treizeci de ani cu copiii si cu familiile lor, recomand cu caldura Miracolul vindecarii copilului meu, ca pe o„carte de capatai” pentru bibliotecile Centrelor de interventie timpurie si cele destinate copiilor, in scopul de a fi distribuita si impartasita cu familiile membre, ale caror copii sufera de autism.

Sunt atat de mandra de Elizabeth, care si-a scris povestea si si-a impartasit cunoasterea si experientele, in scopul de a ajuta si alte familii cu copii autisti. Iti multumim din suflet.

(Lynne Gillis Terapeut ocupational acreditat)

Aceasta e cu adevarat o poveste de iubire. Este imperios necesar ca aceasta incredibila relatare sa ajunga in mainile fiecarui expert din domeniul autismului, precum si ale parintilor tuturor copiilor care au primit acest diagnostic devastator.

(Kate Rakini, Editor)

Manualul de vindecare a autismului este un indrumar extraordinar pentru parintii in cautare de resurse si activitati destinate dezvoltarii mintii si abilitatilor copiilor cu autism.

Autoarele, Scott si Gillis, au studiat si au explicat zeci de activitati menite sa ajute copiii sa parcurga etapele de dezvoltare necesare atingerii unor niveluri mai mature de functionare.

Cartea este structurata pe categorii ce acopera diferite domenii ale dezvoltarii, cum ar fi abilitatile motorii, abilitatile senzoriale si capacitatea de a analiza si rationa.

Activitatile prezentate sunt cat se poate de practice si pun bazele procesarii si integrarii informatiilor senzoriale, la nivelul emisferelor cerebrale, necesare functiei de adaptare.

Parintii copiilor cu autism vor gasi in aceasta carte, un ghid util pentru a-si ajuta copiii sa-si atinga potentialul maxim.

(Dr. Mark Steinberg, neuropsiholog clinician)
Carti scrise de acelasi autor:
Elizabeth Burton Scott - Miracolul vindecarii copilului meu. Manual de vindecare a autismului (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Miracolul vindecarii copilului meu. Manual de vindecare a autismului" ?

Cine a cumparat Miracolul vindecarii copilului meu. Manual de vindecare a autismului, a mai cumparat si:
Stilet cu sampanie
Rodica Ojog Brasoveanu
Literatura romana. Manual preparator pentru clasa a V-a
Catrinel Popa, Marinela Popa, Ion Popa
Terapia reflexologica aplicata in patologia femeii in toate etapele vietii
Ion Chiruta
Zile intunecate
Yrsa Sigurdardottir
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE