Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Economia in vremea coronavirusului

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRŢI
ÎN PREGĂTIRE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Oracolul cristalelor de apa
Oracolul cristalelor de apa
Editura: Adevar Divin
Data aparitiei: 2007
Numar de pagini: 24 (carticica) + 48 de lamele cu fotografii minunate ale cristalelor de apa
Autor(i): Masaru Emoto
Editura: Adevar Divin
Colectia:

Oracolul cristalelor de apa - Contine 48 de lamele cu fotografii minunate ale cristalelor de apa si o carticica cu instructiuni de folosire a acestor lamele.

Dr. Masaru Emoto, autorul cartii best-seller Mesajele ascunse din apa, a descoperit ca moleculele de apa pot fi influentate de gândurile, cuvintele si sentimentele ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Oracolul cristalelor de apa

Oracolul cristalelor de apa

Oracolul cristalelor de apa - Contine 48 de lamele cu fotografii minunate ale cristalelor de apa si o carticica cu instructiuni de folosire a acestor lamele.

Dr. Masaru Emoto, autorul cartii best-seller Mesajele ascunse din apa, a descoperit ca moleculele de apa pot fi influentate de gândurile, cuvintele si sentimentele noastre.

Când apa este înghetata, cristalele formate releva gândurile concentrate ce-au fost îndreptate asupra apei

Oracolul Cristalelor de Apa contine 48 de fotografii exceptionale ale cristalelor de apa. Toate au menirea de a ne înnobila sufletul, de a ne amplifica gândurile si trairile pozitive si de a aduce în viata noastra pacea launtrica si starea fireasca de bine.

„Pe baza cercetarilor mele, am ajuns sa cred ca apa oceanelor pastreaza amintirile tuturor fapturilor care traiesc în ea si ca ghetarii de pe Pamânt s-ar putea sa contina milioane de ani din istoria planetei. Apa circula în jurul globului, trece prin trupurile noastre si se raspândeste în întreaga lume. Daca am putea interpreta aceste informatii cuprinse în memoria apei, am putea întelege Cosmosul, minunile naturii si însasi viata.

Intotdeauna am subliniat faptul ca energia înseamna vibratii, iar vibratiile înseamna viata. Cuvintele sunt vibratii. Prin urmare, cuvintele exprima viata. Cred ca stramosii nostri stiau ca totul începe prin vibratii si erau constienti ca vibratiile înseamna viata, lumina si sunet.

Cred ca oamenii au creat cuvintele cu scopul de a deslusi aceste sunete si de a le împartasi cu ceilalti. Astfel, sunetele cuvintelor nu reprezinta nimic altceva decât un dar divin din partea naturii. Cristalele de apa ilustreaza acest dar divin sub înfatisarea lor minunata.

Apa este un mediu care primeste si întelege chiar si cele mai subtile vibratii. Apa preia vibratiile în mod firesc. Chiar si atunci când aceste vibratii sunt reprezentate de diferite caractere sau litere ce alcatuiesc limbajul, apa ne dezvaluie energia continuta de aceste vibratii prin formele cristalelor. Apa încearca sa ne comunice ceva. Emotiile negative împiedica cristalizarea apei. Emotiile pozitive îi permit sa creeze forme hexagonale minunate.

Apa constituie aproape 70 la suta din trupurile noastre si am o intuitie ca informatiile din apa joaca un rol foarte important în edificarea sanatatii noastre, precum si în formarea atitudinii noastre fata de lume si a atitudinii lumii fata de noi.

Am primit multe solicitari din partea cititorilor pentru a face afise sau fotografii ale cristalelor de apa pe care le-am descoperit. Am ales sa realizez un oracol cu carti pe care sunt reproduse fotografii ale cristalelor de apa, astfel încât cititorii mei sa le poata folosi în viata lor, în scopuri practice. În acest pachet, sunt patruzeci si opt de carti, împartite în patru seturi de câte douasprezece, astfel: Carti pentru Vindecare, Carti de Întelepciune, Carti ale Puterii si Carti ale Pamântului.

Cum sa folositi cartile

Va voi împartasi unele sugestii pentru cartile cu cristale de apa si va încurajez sa va folositi creativitatea pentru a va însusi unele cai de utilizare, binevenite în viata dumneavoastra. Puteti folosi fie partea pe care este scris un cuvânt, fie partea pe care se afla imaginea unui cristal de apa.

Alegeti o carte care înseamna ceva pentru dumneavoastra. Ar putea fi ceva ce vreti sa dezvoltati în propria viata, sa întelegeti mai bine, sa va vindecati, sa dobânditi cinste, stima, onoruri.

Folositi o carte pentru meditatie focalizata – timp de o zi, o saptamâna, cât de mult timp doriti.

Puneti o carte sub paharul dumneavoastra cu apa, fie cu partea pe care este scris cuvântul, fie cu cea pe care se afla imaginea cristalului de apa.

Puneti un pahar cu apa peste imaginea cristalului de apa cu energia armonizata de pe cartea aleasa.

1. Amintiti-va un moment în care ati simtit emotia pozitiva legata de cuvântul tiparit pe carte.

2. Asezati mâinile în pozitia traditionala de rugaciune si spuneti: „Apa, te iubesc. Apa, îti multumesc. Apa, te respect.” (Sau puteti sa-i adresati orice cuvânt sau orice imagine a unui aspect fizic cu care doriti sa-l înlocuiti.)

3. Practicati un minut de meditatie. Meditatia, sau intrarea în starea de „nefiinta”, purifica si scurteaza unda vibrationala, permitând intentiei stabilite de dumneavoastra sa patrunda în ceea ce eu numesc câmpul cosmic.

4. Beti apa cu un sentiment de recunostinta.

Puneti cartile pe care sunt tiparite cuvintele Iubire si Recunostinta pe peretele baii, pentru a îmbunatati energia hado a apei (Hado este o energie subtila, care exista în toate lucrurile, o energie a vindecarii, a starii firesti de sanatate si a descoperirii adevaratelor potente ale sufletului. Explicatie reluata din Masaru EMOTO Viata secreta a apei, Brasov, Editura Adevar Divin, 2007, pagina 19). Puneti alte imagini cu cristale de apa în alte zone ale spatiului de locuit sau de munca pentru a potenta atmosfera.

În grup, concentrati-va asupra unui curs de apa sau asupra unei suprafete de apa aflate aproape sau departe de dumneavoastra, pe care doriti sa o influentati pozitiv. În grup, transmiteti apei dragoste si multumiri. Vizitati website-ul dedicat Proiectului meu „Dragoste si Multumiri adresate Apei”, care se desfasoara în fiecare an, în ziua de 25 Iulie.

Spuneti o Rugaciune adresata Apei. Puneti un pahar cu apa pe o masa din bucatarie, din sufragerie sau din alta camera. Spuneti apei cu delicatete: „Te iubesc” si „Multumesc”. În acelasi timp, vizualizati ca toata apa de pe Pamânt este interconectata. Puteti practica acest exercitiu cu copiii, cu familia si cu prietenii. Iubirea si multumirile vor fi transmise întregii cantitati de apa de pe Pamânt, prin apa din paharul aflat pe masa dumneavoastra.
Carti scrise de acelasi autor:
Masaru Emoto - Oracolul cristalelor de apa (apare in curand - solicita acest produs)
Masaru Emoto - Adevarata putere a apei (apare in curand - solicita acest produs)
Masaru Emoto - Viata secreta a apei (apare in curand - solicita acest produs)
Masaru Emoto - Forma iubirii. Cine suntem, de unde venim si incotro ne indreptam (apare in curand - solicita acest produs)
Masaru Emoto - Mesajele ascunse din apa
Masaru Emoto - Mesaje de la apa si de la Univers
Masaru Emoto - Miracolul apei (apare in curand - solicita acest produs)

Comentarii primite de la cititori:

Oracolul cristalelor de apaCare este parerea ta despre carte?
10-3-2012
Florin a scris despre cartea Oracolul cristalelor de apa:
Cursul de Miracole
o carte puternica, exploziva si gingasa in acelasi timp.
Cine a cumparat Oracolul cristalelor de apa, a mai cumparat si:
Instalatii electrice
Autor
Iubire tamaduitoare
Leonard Laskow
Clubul de pe 5th Avenue
Candace Bushnell
Oaspetele papei
Vladimir Volkoff
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE