Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Carti-Dincolo_de_iarna-21777.htm

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP VANZARI
ARTA REGALA
ISTORIE MASONICA
ALAN COHEN
CURS DE MIRACOLE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Regulile de aur ale lui Napoleon Hill. Scrierile pierdute
Regulile de aur ale lui Napoleon Hill. Scrierile pierdute
Editura: Curtea Veche
Anul de aparitie: 2013
Numar de pagini: 256
Autor(i): Napoleon Hill
Editura: Curtea Veche
Colectia: Maestrii succesului
Disponibilitate: In stoc

Pe parcursul vietii lui, Napoleon Hill i-a îndemnat în permanenta pe oameni, prin scrierile si actiunile sale, sa devina cât mai buni cu putinta.

El este primul si cel mai faimos autor de carti motivationale, iar autorii renumiti din zilele noastre care au scris carti din acelasi domeniu îi datoreaza enorm ...

Pret: 24,00 lei
buc.
CARTI » Afaceri Economie, Dezvoltare Personala » Regulile de aur ale lui Napoleon Hill. Scrierile pierdute

Regulile de aur ale lui Napoleon Hill. Scrierile pierdute

Pe parcursul vietii lui, Napoleon Hill i-a îndemnat în permanenta pe oameni, prin scrierile si actiunile sale, sa devina cât mai buni cu putinta.

El este primul si cel mai faimos autor de carti motivationale, iar autorii renumiti din zilele noastre care au scris carti din acelasi domeniu îi datoreaza enorm lui Hill, atât în ceea ce priveste valoarea, cât si eficienta multora dintre ideile lor.

Volumul de fata cuprinde articolele redactate de Napoleon Hill între 1919 si 1923, care au marcat începutul carierei sale de autor motivational. Adunate pentru prima oara într-o carte, aceste scrieri vadesc un spirit admirabil în întelepciunea sa, ale carui opinii sunt la fel de întemeiate si astazi ca acum aproape un secol.

Pornind de la o serie de interviuri luate de Hill unor personalitati marcante din vremea lui, precum Carnegie, Ford si Edison, articolele cuprinse aici vizeaza si propun modalitati testate — si deci eficiente — prin care orice om obisnuit poate atinge succesul.

Inteligente si elocvente, scrierile din cartea de fata se remarca printr-un evident fond motivational si promoveaza perspective care continua sa fie actuale, pornind de la teme precum: capacitatea de sugestie, consolidarea încrederii în sine, legea atractiei, persuasiune versus forta — care sunt deja cunoscute publicului cititor al lui Hill.

Noii autori de carti motivationale au adaptat si readaptat ideile acestuia, însa sursa originala este, fara doar si poate, preferabila oricarei alteia. Pentru ca, asa cum s-a spus în repetate rânduri, viziunea lui Hill este capabila sa schimbe vieti!

12 lectii celebre despre succes

Napoleon Hill (1883–1970) a fost un celebru autor american de carti de literatura motivationala. A trecut de la jurnalistica la drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri si presedinti precum Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford.

Preocuparile lui Hill au vizat convingerile personale ale individului si rolul lor în atingerea succesului. Ca rezultat al cercetarilor întreprinse, în calitate de reporter, si la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filosofia împlinirii“, reluata în multe dintre cartile sale, cu scopul de a dezvalui calea spre reusita, formula prin care orice om se poate realiza atât în plan material, cât si spiritual.

Desi concepute cu mult timp în urma, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru domeniul dezvoltarii personale. Cea mai celebra lucrare a lui Napoleon Hill este De la idee la bani, fiind, totodata, una dintre cele mai vândute carti din toate timpurile.

Ce parere ai despre cartea "Regulile de aur ale lui Napoleon Hill. Scrierile pierdute" ?

Cine a cumparat Regulile de aur ale lui Napoleon Hill. Scrierile pierdute, a mai cumparat si:
Leadership. Puterea inteligentei emotionale
Daniel Goleman
Viitorul managementului
Gary Hamel
Wall street. Istoria crahului din 1929
Gordon Thomas, Max Morgan-Witts
Finante corporative. Volumul I
Petre Brezeanu
Relatii clienti
Cartea rasului si a cercetarii
Abonare
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE