Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Relicvariul
-10
Relicvariul
Editura: RAO
Data aparitiei: 2007
Numar de pagini: 512
Format: RAO Class
Autor(i): Douglas Preston, Lincoln Child
Editura: RAO

La optsprezece luni dupa uciderea lui Mbwun, creatura de cosmar venita de pe platoul uitat de lume din bazinul Amazonului, orasul e zguduit de o serie de crime comise cu salbaticie.

Victimele sunt mai ales oamenii-cartita, vagabonzii care salasluiesc in imensul, stratificatul si necartografiatul labirint de tuneluri si canale de sub ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Relicvariul

Relicvariul

La optsprezece luni dupa uciderea lui Mbwun, creatura de cosmar venita de pe platoul uitat de lume din bazinul Amazonului, orasul e zguduit de o serie de crime comise cu salbaticie.

Victimele sunt mai ales oamenii-cartita, vagabonzii care salasluiesc in imensul, stratificatul si necartografiatul labirint de tuneluri si canale de sub metropola.

Dar scandalul izbucneste de abia dupa descoperirea trupului aproape descompus si decapitat al unei tinere din lumea buna. Mephisto, cel mai cunoscut dintre liderii cartitelor, vrea s?-i uneasca pe toti locuitorii tunelurilor impotriva pericolului necunoscut, care pare sa urce din Mansarda Diavolului, zona pana atunci pustie din strafundul subteranelor, construita de miliardarii americani de la inceputul anilor 1900 ca un paradis subteran si transformata in timp intr-o creatia de cosmar.

In acest loc cumplit, care urmeaza sa fie inundat de apele lacului artificial Reservoir din Central Park, patrund Pendergast, locotenentul D?Agosta, Mephisto si Margo Green, intr-o incercare disperata de a impiedica infiltrarea apei in fluviul Hudson si, implicit, infestarea oceanului cu liliceae mbwunensis, planta-drog a lui Mbwun, acum modificata genetic.

Daca afirmam ca Relicvariul este doar un thriller este ca si cum am spune ca "Die Hard" este doar un film de actiune sau ca Pe aripile vantului este doar o carte despre Razboiul Civil. Fiecare insa reprezinta un exemplu la superlativ al genului sau.
San Francisco Examiner

Preston si Child reusesc sa faca din urmarea la Relicva un roman plin de energie si de imaginatie. Mai ales descrierea lumii subterane a New Yorkului este inspaimantatoare,cu atat cu cat se pare ca este si foarte aproape de cea adevarata
Chicago Tribune
Pregatiti-va sa imbarcati inr-un carusel ametitor al senzatiilor tari. Relicvariul este o carte nerecomandata celor slabi de inger
The Orlando Sentinel

Seria Pendergast il are ca protagonist pe agentul FBI cu acelasi nume ? un erou atipic, extrem de inteligent, care trebuie sa se confrunte cu adversari terifianti si diabolici, luandu-l pe cititor in aventuri pe taramuri necunoscute, pentru a dezlega, cu indiferenta care il caracterizeaza, cele mai neobisnuite mistere
Carti scrise de acelasi autor:
Douglas Preston, Lincoln Child - Labirintul albastru
Douglas Preston, Lincoln Child - Vitrina de curiozitati (apare in curand - solicita acest produs)
Douglas Preston, Lincoln Child - Focul Alb (apare in curand - solicita acest produs)
Douglas Preston, Lincoln Child - Relicva (apare in curand - solicita acest produs)
Douglas Preston, Lincoln Child - Relicvariul (apare in curand - solicita acest produs)
Douglas Preston, Lincoln Child - Natura moarta cu ciori (apare in curand - solicita acest produs)
Douglas Preston, Lincoln Child - Flacarile Iadului (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Relicvariul" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE