Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Carti-Dincolo_de_iarna-21777.htm

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP VANZARI
ARTA REGALA
ISTORIE MASONICA
ALAN COHEN
CURS DE MIRACOLE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Secretul libertatii
Secretul libertatii
Editura: Curtea Veche
Anul de aparitie: 2017
Numar de pagini: 40
Autor(i): Napoleon Hill
Editura: Curtea Veche
Colectia: Maestrii succesului
Disponibilitate: In stoc

Un volum  tinut secret din 1938 pâna în zilele noastre.

In 1938, imediat dupa publicarea bestsellerului De la idee la bani, Napoleon Hill face o mare destainuire, spunând ca a reusit sa-l convinga pe Diavol sa-si dezvaluie lucrarea.

Manuscrisul rezultat de aici, Secretul libertatii, s-a dovedit atât de controversat, încât a ...

Pret: 28,00 lei
buc.
CARTI » Afaceri Economie, Dezvoltare Personala » Secretul libertatii

Secretul libertatii

Un volum  tinut secret din 1938 pâna în zilele noastre.

In 1938, imediat dupa publicarea bestsellerului De la idee la bani, Napoleon Hill face o mare destainuire, spunând ca a reusit sa-l convinga pe Diavol sa-si dezvaluie lucrarea.

Manuscrisul rezultat de aici, Secretul libertatii, s-a dovedit atât de controversat, încât a fost tainuit mai bine de 70 de ani. Sharon Lechter a reusit însa, cu putin timp în urma, sa aduca aceasta carte importanta în atentia noastra, a tuturor, adnotând-o pe întelesul cititorului contemporan.

Facând uz de bine-cunoscuta sa capacitate de a revela adevarata natura a omului, Hill întreprinde multiple cercetari si identifica cele mai mari obstacole pe care le putem întâmpina în timp: frica, furia, invidia, obiceiul de a taragana lucrurile si altele de acelasi gen. Aceste piedici, spune autorul, coincid cu mijloacele prin care-si savârseste Diavolul lucrarea, asa ca, daca vrem sa cunoastem împlinirea în viata, trebuie sa învatam sa le depasim.

Fascinanta, provocatoare si bogata în dezvaluiri, cartea Secretul libertatii va arata cum sa va croiti calea spre izbavire, spre o existenta armonioasa si împlinita, într-o lume în care teama si nesiguranta pândesc mintea omului la orice pas.

Napoleon Hill (1883–1970) a fost un celebru autor american de literatura motivationala. A trecut de la jurnalistica la Drept, a lucrat pentru Andrew Carnegie si, evoluând rapid, a ajuns consilier pentru oameni de afaceri, lideri politici si presedinti, precum: Woodrow Wilson, Franklin D. Roosevelt, Mahatma Gandhi, Thomas Edison, Henry Ford.

Preocuparile lui Hill au vizat convingerile personale ale individului si rolul lor în atingerea succesului.

Ca rezultat al cercetarilor întreprinse în calitate de reporter, dar si la imboldul lui Andrew Carnegie, autorul a formulat „filozofia împlinirii“, reluata în multe dintre cartile sale, cu scopul de a dezvalui calea spre îmbogatire, formula prin care orice om se poate realiza atât în plan material, cât si spiritual. Desi concepute cu mult timp în urma, ideile lui Napoleon Hill sunt, în continuare, fundamentale pentru dezvoltarea personala.

Cea mai celebra lucrare a lui Napoleon Hill, De la idee la bani, este, totodata, una dintre cele mai bine vândute carti din toate timpurile. Alaturi de acest titlu, au mai aparut, de acelasi autor, Puterea de convingere (2006), Secretul bogatiilor (2007) si Calea spre succes (2011).

Ce parere ai despre cartea "Secretul libertatii" ?

Relatii clienti
Cartea rasului si a cercetarii
Abonare
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE