Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Curajul de a nu fi pe placul celorlalti

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
EDITII DE
COLECTIE
LOVE IS FUN
PUTEREA RELATIILOR
EXPERT IN VIN
IN VINO VERITAS
Aboneaza-te la newsletter
Taina iubirii, carte audio CD
Taina iubirii, carte audio CD
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2015
Format: CD Audio MP3
Autor(i): Mitropolit Antonie de Suroj
Editura: Act si Politon
Colectia:

Taina iubirii este o carte scrisa de Andrei Borisovici Bloom, ajuns Mitropolitul Antonie al Surojului si în care veti regasi patru texte care vorbesc despre modul în care întâlnim iubirea, despre nevoia de iubire, despre ce înseamna aceasta, care este taina si semnificatia ei si, în final, o scurta cuvântare ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Taina iubirii, carte audio CD

Taina iubirii, carte audio CD

Taina iubirii este o carte scrisa de Andrei Borisovici Bloom, ajuns Mitropolitul Antonie al Surojului si în care veti regasi patru texte care vorbesc despre modul în care întâlnim iubirea, despre nevoia de iubire, despre ce înseamna aceasta, care este taina si semnificatia ei si, în final, o scurta cuvântare adresata noilor casatoriti.

”Asta tine de dragoste: a privi la om si a vedea în el o frumusete de nerapit, iar totodata a te îngrozi de ceea ce viata a facut din el, a savârsit asupra lui. Dragostea este tocmai extrema suferinta, durere pentru ca omul e nedesavârsit si totodata minunarea pentru ca el este atât de uluitor, irepetabil de frumos.” spune, atât de frumos Mitropolitul Antonie, predicile sale fiind cunoscute si apreciate nu doar de catre drept credinciosii ortodocsi, ci de catre suficienta lume care cauta sa înteleaga sentimentul cel mai de pret pentru om si cum acesta ne îmbogateste vietile.

Taina iubirii fata de om începe în clipa când ne uitam la el fara dorinta de a-l poseda, fara dorinta de a stapâni asupra lui, fara dorinta de a ne folosi în vreun fel de darurile lui sau de personalitatea lui, ci doar privim si ne minunam de frumusetea care ni s-a descoperit.

„Când îl vad pe om în aceasta lumina, în lumina iubirii curate, vad în el chipul lui Dumnezeu, o icoana”,spune Mitropolitul Antonie. Si chiar daca, în esenta sa, Taina iubirii este o carte religioasa, ea se adreseaza tuturor. Pentru ca oricare dintre noi, dorim sa ne întîlnim cu iubirea, vrem sa ne întîlnim cu dragostea simpla, din inima,omeneasca, si în felul acesta sa ne întâlnim pe noi însine, asa cum l-am cunoaste pe Dumnezeu.
Carti scrise de acelasi autor:
Mitropolit Antonie de Suroj - Taina iubirii, carte audio CD (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Taina iubirii, carte audio CD" ?

Cine a cumparat Taina iubirii, carte audio CD, a mai cumparat si:
Biblia pierduta, editie cartonata
Igor Bergler
Intoarcerea economiei declinului
Paul Krugman
Omul nostru din Havana
Graham Greene
Cancerul, dragostea mea
Mioara Grigore
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE