Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Carti-Dincolo_de_iarna-21777.htm

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
BESTSELLER
TOP VANZARI
ARTA REGALA
ISTORIE MASONICA
ALAN COHEN
CURS DE MIRACOLE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3
Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3
Editura: Universul Juridic
Anul de aparitie: 2017
Numar de pagini: -
Autor(i): Ciurea Andreea, Chis Andrea-Annamaria
Editura: Universul Juridic
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Teste-grila, Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice, Drept procesual civil. Editia a III-a

Grilele si-au demonstrat utilitatea si eficienta atat in procesul de invatamant juridic, cat si in cadrul examenelor si concursurilor care au drept scop selectarea candidatilor ce vor sa imbratiseze o profesie juridica; acestea prezinta avantaje precum: ...
Pret: 49,00 lei
buc.
CARTI » Drept » Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3

Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3

Teste-grila, Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice, Drept procesual civil. Editia a III-a

Grilele si-au demonstrat utilitatea si eficienta atat in procesul de invatamant juridic, cat si in cadrul examenelor si concursurilor care au drept scop selectarea candidatilor ce vor sa imbratiseze o profesie juridica; acestea prezinta avantaje precum: posibilitatea verificarii intr-un timp scurt a unei arii vaste din tematica de examen, rapiditatea si usurinta corectarii, obiectivitatea evaluarii si acuratetea rezultatelor afisate etc.

Puncte forte:

- suplimentarea numarului de grile si minispete;

- minispetele, prezente inca de la a doua editie, confera lucrarii si un pronuntat caracter practic;

- explicatii ale variantelor de raspuns, inca de la prima editie, precum si trimiteri la texte legale sau la lucrari din doctrina relevante, astfel incat cei interesati sa inteleaga optiunile autorilor;

- grilele/minispetele au trei variante de raspuns, dintre care una sau doua pot fi corecte, asa incat reprezinta un instrument util atat pentru pregatirea examenului la disciplina de drept procesual civil, cat si pentru sustinerea examenelor de admitere in profesiile juridice, avand in vedere structura acestor examene;

- impartita in doua parti, una reprezentand teste de verificare a cunostintelor pe institutii juridice si o parte de teste recapitulative, dupa modelul examenelor de admitere in profesiile juridice: aceea de avocat si aceea de judecator, respectiv procuror, cele doua autoare fiind avocat, respectiv judecator, in afara functiei de profesor;

- raspunsuri motivate pentru grilele/minispetele din 2015 (examenul de primire in profesia de avocat, concursul de admitere la INM).

Lucrarea Teste-grila pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil este utila atat studentilor facultatilor de drept, pentru examenul de licenta, sau absolventilor facultatilor de drept, pentru examenele de admitere in profesiile juridice, definitivare sau promovare in profesiile juridice, cat si juristului profesionist care doreste sa-si verifice la un moment dat cunostintele. La elaborarea lucrarii s-a avut in vedere tematica la disciplina Drept procesual civil, elaborata de Institutul National al Magistraturii pentru concursul de admitere in magistratura din august-octombrie 2016.

Fiind scrisa de doi profesori de procedura civila, cu experienta in predarea acestei discipline nu doar studentilor, ci si practicienilor, lucrarea si-a propus sa fie un instrument de intelegere, recapitulare si memorare a multiplelor detalii cuprinse in reglementarea acestei discipline.

Andreea CIUREA – lector universitar doctor la Facultatea de Drept a Universitatii „Transilvania” din Brasov; avocat in cadrul Baroului Brasov.

Andrea-Annamaria CHIS – lector universitar doctor, titular al disciplinei Drept procesual civil la Facultatea de Drept a Universitatii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca; judecator la Curtea de Apel Cluj, Sectia I civila.

Ce parere ai despre cartea "Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3" ?

Cine a cumparat Teste-grila. Minispete pentru examenele de admitere in profesiile juridice. Drept procesual civil ed. 3, a mai cumparat si:
Spalarea banilor. Teorie si practica judiciara. Editia 2
Dan Drosu Saguna
Legislatia constructiilor. Actualizat la 25.02.2015
Editura C.H. Beck
Fise de procedura civila. Editia a II-a, revizuita si completata
Andreea Ciurea
Drept penal. Teste grila. 550 de intrebari cu raspunsuri
Adrian Catalin Tiganoaia
Relatii clienti
Cartea rasului si a cercetarii
Abonare
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE