Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Trecerea la oceanul albastru
-10
Trecerea la oceanul albastru
Editura: Publica
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 368
Autor(i): Renee Mauborgne
Editura: Publica
Colectia: Autorii Brand Minds

Trecerea la oceanul albastru - Dincolo de concurenta, pasi demonstrati pentru a inspira încredere si a determina progresul

Indiferent daca aveti un startup cu fonduri limitate, o organizatie nonprofit sau o companie mare si consacrata, care se confrunta cu obstacole birocratice, Trecerea la oceanul albastru va va arata cum sa treceti ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Trecerea la oceanul albastru

Trecerea la oceanul albastru

Trecerea la oceanul albastru - Dincolo de concurenta, pasi demonstrati pentru a inspira încredere si a determina progresul

Indiferent daca aveti un startup cu fonduri limitate, o organizatie nonprofit sau o companie mare si consacrata, care se confrunta cu obstacole birocratice, Trecerea la oceanul albastru va va arata cum sa treceti din oceanele rosii, aglomerate de concurenta, în oceanele albastre, cu spatiu de piata indubitabil si crestere exploziva.

În 2005, renumitii profesori W. Chan Kim si Renée Mauborgne au schimbat definitiv peisajul afacerilor internationale cu volumul Strategia oceanului albastru, care avea sa ocupe pozitia de bestseller international pentru mai bine de 100 de saptamâni, sa se vânda în peste 3,6 milioane de copii, sa fie tradus în 44 de limbi si sa dea nastere unei miscari dinamice.

Acum, dupa alti zece ani de cercetari intensive, Kim si Mauborgne sunt gata sa schimbe din nou cursul conversatiei.

Pe masura ce lideri si manageri din toata lumea au adoptat teoria lor si au început sa-si regândeasca radical strategiile de business, multi au descoperit ca erau blocati într-un ocean rosu.

Însa nu stiau cum sa înceapa procesul de trecere spre apele albastre, care ar fi însemnat adeseori sa-i convinga pe membrii propriilor echipe sa accepte un concept care intra în conflict direct cu regulile consacrate ale propriilor industrii.

Antreprenorii cautau pasi concreti si un proces sistematic pe care sa-l urmeze pentru a crea si a captura oceane albastre cu riscuri minime.

Trecerea la oceanul albastru, Kim si Mauborgne înfrunta direct aceasta provocare, analizând si comparând succesele si esecurile unor proiecte de trecere la oceanul albastru din toata lumea, provocate de miscarea care a început acum mai bine de 30 de ani.

Prin studierea unei game largi de sectoare, de la companii B2C si B2B la organizatii publice, nonprofit sau guvernamentale, autorii au înteles procesul de creare de piete noi si de dezvoltare, care deblocheaza creativitatea oamenilor si încrederea lor de a actiona.

Cu o abordare sistematica în cinci pasi, care include detalii despre psihologia umana, pentru a le mari angajatilor încrederea în reusita, volumul de fata îsi propune sa va ajute sa gasiti punctul de pornire potrivit si sa creati cea mai buna echipa cu putinta. Kim si Mauborgne ofera instrumente de creare a pietelor.

Acestea va vor ajuta sa întelegeti mai bine unde va aflati si cum ati putea sa continuati sa va dezvoltati, dupa care va va arata cum sa va reimaginati granitele pietelor, sa dezvoltati si sa alegeti o strategie de trecere la oceanul albastru.

Nu în ultimul rând, cartea prezinta moduri de a testa si, ulterior, de a lansa cea mai buna trecere la oceanul albastru.

Cu o multime de idei testate în mediul de afaceri, este o lectura esentiala pentru lideri, manageri, antreprenori sau orice alte persoane care doresc sa-si construiasca un viitor stralucitor si va va ajuta sa reusiti în propria calatorie spre oceanul albastru.
Carti scrise de acelasi autor:
Renee Mauborgne - Strategia oceanului albastru (apare in curand - solicita acest produs)
Renee Mauborgne - Trecerea la oceanul albastru (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Trecerea la oceanul albastru" ?

Cine a cumparat Trecerea la oceanul albastru, a mai cumparat si:
Sfarsitul competentei
Tom Nichols
Cronicarii. Istoria literaturii romane de la origini pana in prezent
George Calinescu
Virusul lui Iuda
James Rollins
Gratuit. Viitorul unui pret revolutionar
Chris Anderson
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE