Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Geniul pasarilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 20
BESTSELLER
POVESTI DE PAPADIE
PAGINI DE PSIHOLOGIE
LECTII DE VIATA
CARTE + CD
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD
-10
Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD
Editura: Act si Politon
Anul de aparitie: 2016
carte audio CD
Autor(i): Joe Dispenza
Editura: Act si Politon
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

CD-ul de meditatii Tu esti placebo - Meditatia 1, Cum sa schimbi o credinta si o perceptie este menit sa ne deschida calea catre o viata mai constienta, mai buna, mai sanatoasa. Acesta poate fi folosit ca material de sine statator sau, pentru o întelegere mai aprofundata si o mai ...
Pret: 28,00 lei
Pret: 25,20 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala, Audiobooks » Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD

Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD

CD-ul de meditatii Tu esti placebo - Meditatia 1, Cum sa schimbi o credinta si o perceptie este menit sa ne deschida calea catre o viata mai constienta, mai buna, mai sanatoasa. Acesta poate fi folosit ca material de sine statator sau, pentru o întelegere mai aprofundata si o mai buna aplicare a notiunilor, împreuna cu cartea Tu esti placebo! Dupa o scurta prezentare a inductiei, trecem direct la practica gasirii momentului prezent.

Când descoperi punctul optim al momentului prezent si uiti de tine, ca acea personalitate care ai fost dintotdeauna, ai acces la alte posibilitati care exista deja în câmpul cuantic. Asta se întâmpla pentru ca nu mai esti conectat la acelasi sistem minte-corp, la aceeasi identificare cu mediul înconjurator si la aceeasi axa previzibila a timpului. în momentul prezent, trecutul familiar si viitorul nu mai exista, si devii constienta pura - un simplu gând. Acesta este momentul în care îti poti schimba corpul si mediul si poti crea o noua viata pentru tine însuti!

Daca sunteti începatori în practica meditatiei, exista un obstacol foarte comun pe care îl veti întâmpina. Ori de câte ori începeti sa schimbati ceva în viata voastra, corpul vostru, în calitate de minte, va semnala creierului sa preia din nou controlul. si atunci, veti auzi voci negativiste precum: De ce nu începi de mâine?, Semeni prea mult cu mama ta!, Ce e în neregula cu tine? N-o sa te schimbi niciodata. Nu mi se pare normal.

În momentul în care reactionati la acea voce ca si cum v-ati încrede în spusele ei, constienta voastra se afunda din nou în programul automat, asadar ajungeti sa gânditi iar aceleasi gânduri, sa realizati aceleasi actiuni si sa traiti în funtie de aceleasi emotii. Daca, în schimb, va veti elibera corpul din itele acestor emotii atunci veti fi capabili sa va relaxati în momentul prezent.

Ce parere ai despre cartea "Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD" ?

Cine a cumparat Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD, a mai cumparat si:
Cum sa ai o zi buna. Profita de puterea stiintelor comportamentale
Caroline Webb
Eliberarea de jocurile mintii. Ghid practic pentru iluminare
Marius Mihai Lungu
Despre Bunatatea Inimii
Dalai Lama
Testati-va EQ-ul
Philip Carter, Ken Russell
Relatii clienti
Abonare
Putere si sange. O aventura indiana
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE