Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Vrabia Rosie

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP
VANZARI
EDITII DE
COLECTIE
LOVE IS FUN
PUTEREA RELATIILOR
EXPERT IN VIN
IN VINO VERITAS
Aboneaza-te la newsletter
Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD
Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2016
carte audio CD
Autor(i): Joe Dispenza
Editura: Act si Politon
Colectia:

CD-ul de meditatii Tu esti placebo - Meditatia 1, Cum sa schimbi o credinta si o perceptie este menit sa ne deschida calea catre o viata mai constienta, mai buna, mai sanatoasa. Acesta poate fi folosit ca material de sine statator sau, pentru o întelegere mai aprofundata si o mai ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD

Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD

CD-ul de meditatii Tu esti placebo - Meditatia 1, Cum sa schimbi o credinta si o perceptie este menit sa ne deschida calea catre o viata mai constienta, mai buna, mai sanatoasa. Acesta poate fi folosit ca material de sine statator sau, pentru o întelegere mai aprofundata si o mai buna aplicare a notiunilor, împreuna cu cartea Tu esti placebo! Dupa o scurta prezentare a inductiei, trecem direct la practica gasirii momentului prezent.

Când descoperi punctul optim al momentului prezent si uiti de tine, ca acea personalitate care ai fost dintotdeauna, ai acces la alte posibilitati care exista deja în câmpul cuantic. Asta se întâmpla pentru ca nu mai esti conectat la acelasi sistem minte-corp, la aceeasi identificare cu mediul înconjurator si la aceeasi axa previzibila a timpului. în momentul prezent, trecutul familiar si viitorul nu mai exista, si devii constienta pura - un simplu gând. Acesta este momentul în care îti poti schimba corpul si mediul si poti crea o noua viata pentru tine însuti!

Daca sunteti începatori în practica meditatiei, exista un obstacol foarte comun pe care îl veti întâmpina. Ori de câte ori începeti sa schimbati ceva în viata voastra, corpul vostru, în calitate de minte, va semnala creierului sa preia din nou controlul. si atunci, veti auzi voci negativiste precum: De ce nu începi de mâine?, Semeni prea mult cu mama ta!, Ce e în neregula cu tine? N-o sa te schimbi niciodata. Nu mi se pare normal.

În momentul în care reactionati la acea voce ca si cum v-ati încrede în spusele ei, constienta voastra se afunda din nou în programul automat, asadar ajungeti sa gânditi iar aceleasi gânduri, sa realizati aceleasi actiuni si sa traiti în funtie de aceleasi emotii. Daca, în schimb, va veti elibera corpul din itele acestor emotii atunci veti fi capabili sa va relaxati în momentul prezent.

Ce parere ai despre cartea "Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD" ?

Cine a cumparat Tu esti placebo. Meditatia 1. Cum sa schimbi o credinta si o perceptie, carte audio CD, a mai cumparat si:
Simbologia viselor. Corpul omenesc si Natura, 2 volume
Jacques de la Rocheterie
Onoarea tribului
Rachid Mimouni
Marea si nemaivazuta carte pentru fete
Rosemary Davidson, Sarah Vine
Max si Moritz
Wilhelm Busch
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
ANPC
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE