Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Ultimul om bun
Ultimul om bun
Editura: Trei
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 655
Autor(i): A. J. Kazinski
Editura: Trei

În Vechiul Testament exista o legenda: pe pamânt traiesc treizeci si sase de oameni buni care ne pazesc. Fara ei umanitatea ar disparea. Dar acesti oameni buni nu stiu ca ei sunt cei alesi.

AU FOST ALESI 36. NU AU MAI RAMAS DECÂT 2.

Beijing: un calugar se prabuseste mort în odaia ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Ultimul om bun

Ultimul om bun

În Vechiul Testament exista o legenda: pe pamânt traiesc treizeci si sase de oameni buni care ne pazesc. Fara ei umanitatea ar disparea. Dar acesti oameni buni nu stiu ca ei sunt cei alesi.

AU FOST ALESI 36. NU AU MAI RAMAS DECÂT 2.

Beijing: un calugar se prabuseste mort în odaia lui. Un semn înfricosator – un tatuaj? o arsura? – se întinde pe spatele lui si în jos, pe sira spinarii.

Mumbai: un economist îndragit, un om care îi ajuta pe saraci, moare pe neasteptate. Pe corpul lui se regasesc aceleasi simboluri. Victimele sunt persoane implicate în actiuni caritabile, toate purtând acelasi semn al mortii.

Venetia: un politist întreprinzator încearca sa gaseasca legatura între toate aceste decese misterioase. Cine poate fi în spatele crimelor?

Lui Niels Bentzon, inspector cu experienta, îi revine sarcina de a-i gasi pe „oamenii buni" din Danemarca si de a-i preveni.

Însa Bentzon este antrenat sa vada raul din oameni, nu binele. Unul câte unul, oamenii sunt taiati de pe lista lui. Le simte secretele si nelegiuirile.

O carte în care stiinta si religia se împletesc într-o poveste alerta, cu ritm febril.

Tocmai când e pe cale sa renunte la cazul ce i-a fost încredintat, Niels Bentzon o întâlneste pe Hannah Lund, astrofizician stralucit, care sufera de pe urma mortii fiului ei si a casniciei sale ratate.

Cu ajutorul lui Hannah, Bentzon reface puzzle-ul numeroaselor decese, scotând la iveala un anumit tipar. Îsi dau seama ca e vorba despre o crima planificata perfect.

Au avut loc treizeci si patru de decese – mai urmeaza doua, potrivit legendei. Daca iau tiparul în considerare, Niels si Hannah pot numi data si locul în care se vor produce ultimele doua crime. În Venetia si Copenhaga. si vor fi savârsite acum.
Un roman politist fenomenal, centrat pe moartea misterioasa a «oamenilor buni» si pe maiestria detectivilor de a rezolva enigma... înainte de a fi prea târziu.

„Ultimul om bun are tot ce îi trebuie unui thriller: story, secrete, conspiratii, actiune, aventura si subiecte de interes international. Un pariu câstigat." New York Times

„A. J. Kazinski stie sa dozeze perfect suspansul, luând cititorul tot timpul prin surprindere. Iar finalul cartii este unul incredibil de reusit." Hamburger Abendblatt

A. J. Kazinski este pseudonimul sub care semneaza Anders Rønnow Klarlund si Jacob Weinreich. Klarlund si Weinreich locuiesc, împreuna cu familiile lor, la Copenhaga.

Colaborarea lor a început în 1999, dupa ce Klarlund a realizat scenariul filmului The Possessed. Încântat de aceasta realizare, Jacob Weinreich, la rândul sau scenarist si scriitor, care a mai publicat independent trei romane si peste 20 de carti pentru copii, l-a contactat pe Anders Rønnow si au început sa lucreze împreuna.

Ultimul om bun face parte dintr-o serie de succes care este în curs de publicare în lumea întreaga.

Autor: A. J. Kazinski
Carti scrise de acelasi autor:
A. J. Kazinski - Ucigasul renascut (apare in curand - solicita acest produs)
A. J. Kazinski - Ultimul om bun (apare in curand - solicita acest produs)
A. J. Kazinski - Sfanta Alianta (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Ultimul om bun" ?

Cine a cumparat Ultimul om bun, a mai cumparat si:
Istoria violentei la romani, 2 volume
Mircea Balan
Politica pentru barbari
Daniel Barbu
Si a fost ora H
Haralamb Zinca
Sisteme de incalzire a locuintelor
Jaroslav Dufka
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE