Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Cum sa scapi de burta in 10 zile

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI IN
LIBRARIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZARI
OFERTE SPECIALE,
COLECTII SI PACHETE
CARTILE CENTRULUI PENTRU
SANATATE DEEPAK CHOPRA
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Utilitati din resurse regenerabile
Utilitati din resurse regenerabile
Editura: For You
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 372
Autor(i): Victor Emil Lucian
Editura: Universitara
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

Utilitati din resurse regenerabile. Ghid de procurare a utilitatilor pentru o gospodarie din resurse regenerabile, locale, nepoluante.

Cartea se adreseaza tuturor oamenilor care au la dispozitie un teren si in special celor educati si inteligenti care pot si stiu sa faca diferenta intre alegerea unui mod de viata intr-un mediu sanatos ...
Pret: 50,00 lei
buc.
CARTI » Bricolaj, Casa si Gradina » Utilitati din resurse regenerabile

Utilitati din resurse regenerabile

Utilitati din resurse regenerabile. Ghid de procurare a utilitatilor pentru o gospodarie din resurse regenerabile, locale, nepoluante.

Cartea se adreseaza tuturor oamenilor care au la dispozitie un teren si in special celor educati si inteligenti care pot si stiu sa faca diferenta intre alegerea unui mod de viata intr-un mediu sanatos sau/si un mod de viata intr-un mediu poluat.

De asemenea, cartea este un ghid de a produce utilitatile necesare traiului din ceea ce ne ofera gratuit natura, acel petec de pamant pe care il avem in proprietate. Cartea ne sfatuieste cum sa folosim eficient acest teren, spatiul aerian de deasupra sa, miscarea maselor de aer produsa de vanturile din zona terenului si eventual cursul unei ape care trece pe terenul care este la dispozitie.

Totul este sa ne informam si sa ne convingem de utilitatea solutiei propuse in prezenta carte.

Cartea de fata este un ghid care ne invata cum sa procuram aceste utilitati. Am folosit functia matematica f(En), unde En este resursa energetica pe care o ofera natura, pentru ca tot ce am scris, proiectat, conceput si construit, am luat din natura, in functie de conditiile meteorologice de moment.

Daca avem in vedere costul combustibililor folositi de prestatorii de servicii pentru a produce utilitatea pe care ne-o factureaza ulterior, ne convingem o data in plus, daca mai este necesar, ca alegerea de a continua in acest mod trebuie sa inceteze cat mai repede. Dar de apa calda avem nevoie, de energie electrica avem nevoie, de incalzire pe timp friguros avem nevoie.

Citim cartea de fata care ne da solutia, ne hotaram, pentru ca am avut un sfatuitor profesionist, dupa care trecem la treaba. Iata ce simplu am schimbat solutia si am scapat definitiv de plata facturilor.

Ce parere ai despre cartea "Utilitati din resurse regenerabile" ?

Cine a cumparat Utilitati din resurse regenerabile, a mai cumparat si:
Cultura tomatelor , ardeiului si vinetelor
Victor Popescu, Roxana Zavoianu
Cultura marului
L. Chira, I. Pasca
Ingrijirea gazonului
Alice Thinschmidt
Construirea semineelor
Bernd Grützmacher
Abonare
Relatii clienti
termeni si conditii
Puterea umbrei. Generalul Aurel Rogojan fata in fata cu Dan Andronic
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE