Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Geniul pasarilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTATI
IN LIBRARIE
TOP 20
BESTSELLER
POVESTI DE PAPADIE
PAGINI DE PSIHOLOGIE
LECTII DE VIATA
CARTE + CD
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Termeni si Conditii
Calatorie prin chakre, carte audio CD
-10
Calatorie prin chakre, carte audio CD
Editura: Act si Politon
Anul de aparitie: 2015
Format: CD Audio MP3
Autor(i): Colette Baron-Reid
Editura: Act si Politon
Colectia:
Disponibilitate: In stoc

În audiobook-ul Calatorie printre chakre, autoarea canadiana Colette Baron-Reid ne propune un ghid de meditatie usor de urmat de catre oricine, dar si deosebit de eficient. De vreme ce chakrele în sine constituie legatura energetica dintre minte si trup si se considera ca au o influenta puternica asupra corpului fizic, ...
Pret: 25,00 lei
Pret: 22,50 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala, Audiobooks » Calatorie prin chakre, carte audio CD

Calatorie prin chakre, carte audio CD

În audiobook-ul Calatorie printre chakre, autoarea canadiana Colette Baron-Reid ne propune un ghid de meditatie usor de urmat de catre oricine, dar si deosebit de eficient. De vreme ce chakrele în sine constituie legatura energetica dintre minte si trup si se considera ca au o influenta puternica asupra corpului fizic, folosirea tehnicilor de vizualizare si meditatie pot fi extrem de eficace pentru vindecare, reenergizare si echilibrul fizic, emotional si spiritual.

Calatorie prin chakre este un ghid de meditatie usor de urmat de catre oricine si totodata deosebit de eficient, stând la baza programului de dezvoltare intuitiva sustinut de autoare în cadrul seminariilor si atelierelor sale.

”Lasa-te purtat printr-un exercitiu de vizualizare creativa, prin cele sapte trepte ale constientei în continua extindere. Începând cu prima chakra si piatra pretioasa aferenta, si parcurgându-le apoi pe toate celelalte, vei reusi sa eliberezi, sa echilibrezi si sa refaci acesti centri energetici, pentru a restabili o stare generala de bine a organismului, atât la nivel fizic, cât si spiritual.”

Cel mai bun mod de a folosi acest CD este sa-ti rezervi 45 de minute numai pentru tine. Stai jos sau chiar întins pe spate, în liniste, asculta si paseste într-o frumoasa calatorie spirituala

Conceptul modelului filosofic al universului structurat pe sapte niveluri, asa cum este reprezentat prin sistemul chakrelor, provine din cultura orientala. Initial introdusa prin yoga, este o disciplina fizica si mentala holistica, având scopul de a îmbina Divinul cu individualul, conlucrând cu sistemul chakrelor în scopul vindecarii si al starii de bine. Termenul chakra provine din sanscrita, unde însemna „roata“, si descrie un disc turnant de energie. Aceste sapte roti se succeda într-o coloana ce porneste de la baza coloanei vertebrale si ajunge pâna în crestetul capului.

De vreme ce chakrele în sine constituie legatura energetica dintre minte si trup si se considera ca au o influenta puternica asupra corpului fizic, folosirea tehnicilor de vizualizare si meditatie pot fi extrem de eficace pentru vindecare, reenergizare si echilibrul fizic, emotional si spiritual.

Ce parere ai despre cartea "Calatorie prin chakre, carte audio CD" ?

Cine a cumparat Calatorie prin chakre, carte audio CD, a mai cumparat si:
Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala
Walter Anderson
Obstacolul este calea
Ryan Holiday
Principiul pauzei, arta dialogului interior
Kevin Cashman
Ramai cu bine
Seneca
Relatii clienti
Abonare
Putere si sange. O aventura indiana
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE