Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
De neconceput
De neconceput
Editura: Vellant
Data aparitiei: 2019
Nr. pagini: 264
Autor(i): Helen Thompson
Editura: Vellant
Colectia: Versant

Premiata scriitoare si consultant stiintific, Helen Thompson dezleaga cele mai mari mistere ale creierului uman examinând noua cazuri extraordinare.

De la producatorul tv care nu uita nimic la profesoara ale carei amintiri nu i se par a fi ale ei, de la femeie care se pierde chiar în propria casa la ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » De neconceput

De neconceput

Premiata scriitoare si consultant stiintific, Helen Thompson dezleaga cele mai mari mistere ale creierului uman examinând noua cazuri extraordinare.

De la producatorul tv care nu uita nimic la profesoara ale carei amintiri nu i se par a fi ale ei, de la femeie care se pierde chiar în propria casa la condamnatul a carii personalitate s-a schimbat peste noapte, de la barbatul care se transforma în tigru si femeia care traieste într-o halucinatie permanenta la tânarul ziarist care vede culori care nu exista în viata reala.

Ce învatam de la aceste fascinante creiere?Creierele noastre sunt extraordinare – si mult mai bizare – decât credem.

„Am calatorit prin lume pentru a întâlni oameni cu cele mai bizare creiere. Toti fusesera testati, scanati si analizati de nenumarati doctori si cercetatori, dar foarte rar sau niciodata nu au divulgat public informatii despre vietile lor.

Sacks, bineînteles, facuse ceva similar în câteva rânduri, cel mai notabil în cartea sa din 1985, The Man Who Mistook His Wife for a Hat.”

Helen Thomson

Cine trebuie sa citeasca aceasta carte?

Oricine este interesat de tarâmul fascinant si surprinzator al mintii umane

Studentii si practicienii de psihologie si psihoterapie

Recenzii:

„Thomson detine un dar extraordinar de a face ca lucrurile complexe si ciudate sa fie inteligibile. Autoarea îl citeaza pe Oliver Sacks ca sursa de inspiratie si într-adevar aceasta carte va fi pe placul fanilor acestuia.”

Library Journal

„O carte remarcabila si un minunat itinerariu printre misterele creierului uman. Cu un stil narativ seducator, Thomson danseaza impecabil printre conversatiile cu noua oameni extraordinari si explicatiile despre modul în care creierele lor functioneaza. De neconceput va va extinde limitele cunoasterii si va va încalzi inima.”

Ed Yong, autorul cartii I Contain Multitudes

„Helen Thomson ne ghideaza prin lumea fascinanta a celor mai stranii creiere din lume aratându-ne în acelasi timp ce ne învata aceste istorii despre noi însine. Scrisa cu rigoare stiintifica, dar într-un stil accesibil oricui, De neconceput este o carte irezistibila.”

Robert Sapolsky, autorul cartii Behave: The Biology of Humans at Our Best and Worst

Despre autor

Helen Thomson este scriitoare si consultant stiintific la New Scientific. A fost nominalizata pe lista scurta a Best Science Journalist în cadrul British Journalism Awards si a câstigat numeroase alte premii, printre care un media fellowship atât la Harvard, cât si la MIT, precum si Best Newcomer în 2010, premiul ABSW Science Writers Awards în Marea Britanie si Irlanda. Scrie, de asemenea, pentru The Guardian, The Washington Post, The Daily Mail si Nature.
Carti scrise de acelasi autor:
Helen Thompson - De neconceput (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "De neconceput" ?

Cine a cumparat De neconceput, a mai cumparat si:
Zoonoze
S.R. Palmer, Lord Soulsby, D.I.H. Simpson
Greaca pentru incepatori. Manual cu CD audio
Pons Publishing
O contraistorie a filosofiei 3. Libertinii barocului
Michel Onfray
Kinetoterapia pe intelesul tuturor
Elena Engrich
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE