Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Inteligenta extrasenzoriala
Inteligenta extrasenzoriala
Editura: For You
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 424
Autor(i): Terry Jamison, Linda Jamison
Editura: For You

Majoritatea oamenilor asociaza inteligenta cu capacitatea noastra de a dobândi cunoastere la nivel constient.

Inteligenta extrasenzoriala, însa, are mai mult de a face cu o cunoastere subconstienta profunda, care transcende timpul si spatiul.

Noi suntem profesioniste in extrasenzorial, dar fiecare dintre voi are de asemenea capacitatea de a se bransa la ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Inteligenta extrasenzoriala

Inteligenta extrasenzoriala

Majoritatea oamenilor asociaza inteligenta cu capacitatea noastra de a dobândi cunoastere la nivel constient.

Inteligenta extrasenzoriala, însa, are mai mult de a face cu o cunoastere subconstienta profunda, care transcende timpul si spatiul.

Noi suntem profesioniste in extrasenzorial, dar fiecare dintre voi are de asemenea capacitatea de a se bransa la aceasta sursa superioara a cunoasterii si de a o folosi pentru a crea o viata mai buna pentru sine.

O aveti; va lipsesc doar uneltele pentru a o recunoaste si a o cultiva si curajul si încrederea în sine de a o pune în actiune. Avem cu totii un super-erou interior care asteapta sa fie descoperit

(Terry si Linda)

A durat o viata sa scriem cartea pe care o tii în mâna. Calea nebatatorita a fost, pentru noi, o cale lunga si întortocheata, ce ne-a condus catre multe dimensiuni ale noastre. Aceasta cale nu a existat pâna când nu am croit-o noi, strabatând jungla, cu maceta în mâna! Crede-ne când îti spunem ca nu a fost usor. A fost însa o calatorie exotica si plina de recompense. Am pavat drumul si acum suntem gata sa îti fim ghizi, în ceea ce speram ca va deveni o mega-autostrada multidimensionala.

Ne dorim ca aceasta carte sa devina un ghid esential pentru ceea ce înseamna extrasenzorial. Desi cartea ar fi putut fi lunga, cât o enciclopedie, am preferat sa o pastram concisa si digerabila. Mai putin înseamna mai mult. Vei gasi aici multa informatie profunda. Prin urmare, îti recomandam sa o citesti în timp – si nu foarte repede – astfel încât sa poti procesa informatia mai bine si, treptat, sa efectuezi exercitiile si sa le integrezi în viata ta.

Atunci când îndrumatorul spiritual, Andrew Cohen, a fost întrebat de ce oamenii reactioneaza într-un mod extrem, la învataturile sale, el a raspuns: „pentru ca încerc sa creez ceva nou – ceva ce nu s-a mai întâmplat înainte. Iar acest lucru determina o rezistenta uriasa. Asa functioneaza evolutia – vechiul rezista în fata noului. si oamenii care întâmpina cea mai mare rezistenta sunt aceia care ies în fata, în cautarea unei viziuni care nu a iesit înca la suprafata.” stim prea bine ce înseamna asta. Am perseverat cu totii, în fata unor conditii imposibile, pentru a crea ceva nou. Dar a meritat, iar aceasta carte este rezultatul eforturilor si sacrificiilor noastre.

Credem ca din ce în ce mai multi oameni îsi vor dezvolta capacitatea de a vedea prin ferestre sau dimensiuni alternative ale realitatii. Ne aflam în avangarda unei miscari puternice, care va transforma modul în care noi, ca si cultura, vedem si influentam realitatea. Nu ai vrea sa facem calatoria asta, împreuna?

Pune-ti centura! Fii gata de lansare! Esti pe cale sa intri în Zona Gemenelor cu capacitati Extrasenzoriale!
Carti scrise de acelasi autor:
Terry Jamison, Linda Jamison - Inteligenta extrasenzoriala (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Inteligenta extrasenzoriala" ?

Cine a cumparat Inteligenta extrasenzoriala, a mai cumparat si:
Intuitia. Cunosterea de dincolo de logica
Osho
Romania si comunismul. O istorie ilustrata
Dinu Constantin Giurescu, Al. Stefanescu, Ilarion Tiu
Wyrm
Orson Scott Card
Liderul si amagirea sinelui. Depasirea problemei
Institutul Arbinger
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE