Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Mojo
-20
Mojo
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 302
Autor(i): Marshall Goldsmith
Editura: Curtea Veche
Disponibilitate: In stoc

Fie ca te gândesti la dezvoltarea carierei, fie ca te gândesti la îmbunatatirea vietii personale, Mojo te învata cum sa dobândesti, cum sa pastrezi si cum sa regasesti acele stari de entuziasm în care dai tot ce ai mai bun.

Marshall Goldsmith, specialist în resurse umane, dezvaluie metoda necesara bunei realizari ...
Pret: 34,00 lei
Pret: 27,20 lei
buc.

Mojo

Fie ca te gândesti la dezvoltarea carierei, fie ca te gândesti la îmbunatatirea vietii personale, Mojo te învata cum sa dobândesti, cum sa pastrezi si cum sa regasesti acele stari de entuziasm în care dai tot ce ai mai bun.

Marshall Goldsmith, specialist în resurse umane, dezvaluie metoda necesara bunei realizari a ceea ce ti-ai propus, ajutându-te sa-ti perfectionezi activitatea profe-sionala si sa obtii un plus de sens si de fericire.

Chestionarul despre mojo, precum si instrumentele care îl însotesc îti vor permite sa te autoevaluezi, sa descoperi activitatile care îti aduc cea mai mare satisfactie si, astfel, sa devii un om de succes.

Marshall Goldsmith este un specialist de renume international în domeniul managementului si al resurselor umane. Cartile sale au devenit bestselleruri în SUA si în alte 11 tari.

The Times, Forbes, The Wall Street Journal si The Economist l-au inclus în lista celor mai importanti gânditori din domeniul afacerilor.

MARSHALL GOLDSMITH este unul dintre cei mai influenti gânditori contemporani din domeniul managementului, al leadershipului si al resurselor umane.

A instruit sute de manageri de top din cele mai importante companii ale lumii, oferindu-le solutii practice pentru organizarea si eficientizarea echipelor pe care le conduc.

Cartile sale, traduse în 28 de limbi, au devenit bestselleruri în 12 tari, majoritatea acestora ocupând prima pozitie pe lista de bestselleruri a ziarelor New York Times si Wall Street Journal.

Printre cele mai importante distinctii primite de Marshall Goldsmith se numara „Premiul pentru întreaga cariera“, oferit de Institutul pentru Studii de Management, si titlul de Fellow al Academiei Americane de Resurse Umane (cea mai valoroasa distinctie americana din domeniul resurselor umane).

Marshall Goldsmith a fost desemnat „Cel mai important gânditor al deceniului“ de catre Harvard Business Review.
Carti scrise de acelasi autor:
Marshall Goldsmith - Mojo

Ce parere ai despre cartea "Mojo" ?

Cine a cumparat Mojo, a mai cumparat si:
Secretul cuplurilor fericite
Yvon Dallaire
Cum să decizi
Annie Duke
In competitie cu norocul
Clayton Christensen
Curs practic de incredere. Sapte pasi spre implinirea personala
Walter Anderson
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE