Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Poarta-te ca o Doamna, gandeste ca un Barbat
-15
Poarta-te ca o Doamna, gandeste ca un Barbat
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2016
Numar de pagini: 280
Autor(i): Steve Harvey
Editura: Act si Politon
Colectia: Show Business
Disponibilitate: In stoc

Ce cred barbatii cu adevarat despre dragoste, relatii, angajament si copii?

Un ghid care sa le ajute pe femei sa înteleaga ce este în mintea unui barbat atunci când le abordeaza si care sunt semnele prin care ele îsi pot da seama de intentiile acestuia.

Daca sunteti într-o relatie stabila si doriti ...
Pret: 49,00 lei
Pret: 41,65 lei
buc.
CARTI » Dezvoltare Personala » Poarta-te ca o Doamna, gandeste ca un Barbat

Poarta-te ca o Doamna, gandeste ca un Barbat

Ce cred barbatii cu adevarat despre dragoste, relatii, angajament si copii?

Un ghid care sa le ajute pe femei sa înteleaga ce este în mintea unui barbat atunci când le abordeaza si care sunt semnele prin care ele îsi pot da seama de intentiile acestuia.

Daca sunteti într-o relatie stabila si doriti sa primiti inelul, aceasta carte este pentru dumneavoastra. Daca sunteti casatorita si vreti sa recâstigati controlul si sa va consolidati legatura sau daca v-ati saturat sa fiti tratata ca o jucarie, puteti folosi aceasta carte ca pe un instrument – sa luati fiecare dintre principiile, regulile si ponturile din acest ghid practic si sa le utilizati pentru a anticipa planul de joc al unui barbat si pentru a riposta cu o ofensiva si o defensiva de neoprit.

Atentia unui barbat se concentreaza pe cine este el, cu ce se ocupa si cât de mult câstiga, pâna când are sentimentul ca si-a îndeplinit misiunea. Iar pâna la îndeplinire, femeile au loc în viata lui doar într-o mica masura

Trofeele versus Femeile care trebuie pastrate: Un trofeu nu are nicio regula, nicio pretentie, nici un respect fata de sine însasi si nici principii dupa care sa se ghideze; O femeie care merita pastrata nu cedeaza niciodata cu usurinta, iar standardele/pretentiile apar din clipa în care barbatul începe sa i se adreseze.

Baiatul mamei: Un barbat caruia sotia/iubita nu i-a impus anumite reguli, standarde, dar mama lui a facut acest lucru, este si va ramâne tipul de barbat care sa plece de acasa la ora zece seara sa gateasca prajituri cu mama sa, daca aceasta îi cere acest lucru.

De ce însala barbatii? Pentru ca pot si pentru ca ei cred ca pot scapa fara sa fie prinsi.

Pentru ca o femeie sa îsi expuna conditiile în fata unui barbat, trebuie mai întâi sa îsi dea seama care sunt regulile ei. Trebuie sa ia în considerare ce gen specific de barbat cauta (amuzant, muncitor, generos, etc), cum se asteapta sa fie curtata (telefoane, mesaje, întâlniri dese), la ce nivel de angajament se asteapta, ce nivel de siguranta financiara se asteapta, daca doreste un barbat care vrea copii si este orientat spre familie, daca ar trebui sa fie religios/spiritual, etc.

Câteva raspunsuri pe care Steve Harvey le ofera la finalul cartii:

Barbatii prefera femei slabute sau solide?

Steve Harvey: Barbatilor le plac tot felul de femei. Exista un barbat pentru fiecare tip de corp. Exista barbati carora le plac femeile masive, exista barbati carora le plac doar cele micute, minione si exista barbati care prefera femeile care se încadreaza între aceste doua limite. Parcurg toata gama. Nu conteaza ce dimensiuni ai—undeva exista un barbat pentru tine.

Ce cred barbatii despre curtarea unor femei care sunt cu mult mai tinere decât ei?

Steve Harvey: O multime de barbati cu vârstele cuprinse între patruzeci si cincizeci de ani încearca sa obtina validare de sine iesind cu femei care sunt semnificativ mai tinere decât ei. Este echivalentul barbatilor de aceeasi vârsta care merg si cumpara masini sport micute, cu motoare puternice care fac foarte mult zgomot; ei fac asta pentru ca „motoarele” lor nu mai fac cine stie ce zgomot. Asta este cu atât mai adevarat daca barbatul acela nu are viata pusa la punct. Nu are de a face cu femeile; problema îi apartine. Dar ghici ce? Exista un barbat mai tânar care te priveste chiar acum, spunând în sinea lui, „Wow—chiar nu m-ar deranja deloc sa ma validez cu ea!”. Sa stii ca se petrec, de asemenea, o multime de lucruri de felul acesta. Asa cum am zis mai devreme, exista câte cineva pentru oricine.

Ce cred barbatii despre femeile lor atunci când se îngrasa sau arata diferit fata de cum aratau la începutul relatiei lor?

Steve Harvey: Un barbat care te iubeste te va iubi indiferent de asta. Asa cum si noi facem burta sau sunculite pe solduri, le întelegem cu siguranta pe ale voastre. Noi întelegem ca nu veti arata exact ca atunci când v-am întâlnit prima data. Totusi, daca puteti pastra asta între anumite limite—va îngrasati patru kilograme, dar va feriti sa va îngrasati patruzeci—si sunteti sexy si va aranjati si aratati bine indiferent de numarul de kilograme cu care v-ati îngrasat sau pe care le-ati dat jos, noi nu avem nimic împotriva. Daca barbatul vostru este superficial, va insista ca pur si simplu nu poate trece peste asta. Dar daca un barbat recunoaste ca, în ciuda celor câteva kilograme, voi tot depuneti eforturi pentru a face ce trebuie pentru a fi atragatoare vizual, el nu va avea nimic împotriva.

Ce parere ai despre cartea "Poarta-te ca o Doamna, gandeste ca un Barbat" ?

Cine a cumparat Poarta-te ca o Doamna, gandeste ca un Barbat, a mai cumparat si:
Schimba-te si schimba lumea
Cristophe Andre, Matthieu Ricard, Jon Kabat-Zinn, Pierre Rabhi
Comunicarea eficientă. Metode de interacţiune educaţională
Ion-Ovidiu Panisoara
Arta de a lua decizii
Trey Gowdy
Traieste bine, cheltuieste mai putin
Ruth Soukup
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE