Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Confesiunea unui nutritionist
Confesiunea unui nutritionist
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 160
Autor(i): Valentin Vasile
Editura: Curtea Veche
Colectia: Sa fii sanatos

Mecanismele interioare ale slabitului

Valentin Vasile este specialist in sport si nutritie sportiva, absolvent de studii de biomecanica si coaching.

Profesionist reputat in domeniul fitnessului, studiaza de aproape doua decenii modul in care corpul uman poate fi remodelat fara ajutorul bisturiului, doar prin exercitii fizice si alimentatie.

In indelungata sa cariera, ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Confesiunea unui nutritionist

Confesiunea unui nutritionist

Mecanismele interioare ale slabitului

Valentin Vasile este specialist in sport si nutritie sportiva, absolvent de studii de biomecanica si coaching.

Profesionist reputat in domeniul fitnessului, studiaza de aproape doua decenii modul in care corpul uman poate fi remodelat fara ajutorul bisturiului, doar prin exercitii fizice si alimentatie.

In indelungata sa cariera, a scris peste 100 de articole pe aceasta tema in publicatii de specialitate.

Programul de sport si nutritie elaborat de Valentin Vasile a ajutat mii de oameni sa obtina rezultate remarcabile: sa piarda in greutate si sa isi schimbe radical stilul de viata.

Acesta este al doilea volum semnat de Valentin Vasile, dupa succesul inregistrat, in 2014, cu Stil de viata, nu dieta!

Ceea ce ne tine pe loc sunt acele voci interioare care ne spun ca suntem prea grasi sau prea slabi, nu indeajuns de buni, nu perfecti.

Dar toate aceste voci pot fi reduse la tacere cu un singur gand, anume ca situatia noastra actuala, felul in care suntem in momentul de fata nu reflecta cine suntem noi de fapt si nu reprezinta starea in care vom ramane pentru tot restul vietii, cel putin daca decidem cu fermitate ca vrem sa ne schimbam.

Nu-i da trecutului puterea sa iti defineasca viitorul. Cand vei deveni constient de importanta cruciala pe care starea ta de echilibru fizic si psihic o are asupra calitatii vietii, cand vei trai in prezent, fara sa-ti mai intocmesti planuri de schimbare care incep mereu de maine, de luni sau de saptamana viitoare, doar atunci vei vedea cat de simplu si de limpede va fi totul.

Vei intelege cum un lucru care acum ti se pare extrem de complicat va deveni deodata ceva natural si vei prelua controlul asupra mintii si corpului tau.

VALENTIN VASILE

Nu as fi crezut vreodata ca cineva ma va convinge, atat de repede si cu atata blandete, sa renunt la obiceiurile proaste din viata mea.

Doar in fata pasiunii lui Valentin Vasile pentru o viata sanatoasa am inteles ca justificarile mele nu aveau sens. Il admir pe Valentin pentru implicarea lui 100% in lucrul cu noi, toti cei care au nevoie de o schimbare a stilului de viata.

FELI DONOSE – cantareata

L-am cunoscut pe Valentin dupa un turneu extrem de lung si epuizant, atat fizic, cat si psihic, „presarat“ cu un stil de viata dezordonat, drumuri nesfarsite, nopti nedaormite, mese luate pe apucate. M-a facut sa inteleg ca organismul este o masinarie care are nevoie de antrenamente, odihna si alimentatie corespunzatoare.

Valentin este un munte de cunostinte in domeniu, este mereu la curent cu tot ce se intampla in industria de profil, are intuitie si o putere fantastica de sinteza, izbutind sa adapteze la nivel individual informatia pe care o detine. Si, poate cel mai important lucru, te face sa te simti bine in pielea ta.

ADRIAN DESPOT – Vita de Vie

Cartea lui Valentin Vasile este, inainte de toate, un discurs motivational despre natura umana. Despre noi si despre slabiciunile noastre, despre acceptarea a ceea ce suntem si despre lupta noastra intru devenire, invatandu-ne cum sa incepem, dar mai ales cum sa continuam, sa nu ne abatem de la ceea ce ne e folositor.

Desi se refera in principal la modul in care ne hranim si traim, la nutritie si sport, ideile si sfaturile pe care le-am gasit in carte se pot aplica, mutatis mutandis, in toate domeniile in care ne luptam cu limitele, cu placerea, cu lenea sau cu obisnuinta.

GABRIEL ZBARCEA – managing partner
Carti scrise de acelasi autor:
Valentin Vasile - Confesiunea unui nutritionist (apare in curand - solicita acest produs)
Valentin Vasile - Stil de viata, nu dieta (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Confesiunea unui nutritionist" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE