Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Instrumentele titanilor

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂŢI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20 VANZĂRI
OFERTE SPECIALE,
COLECŢII ŞI PACHETE
O CARTE PE ZI
UN PREŢ SPECIAL
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 12.02.2020
Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 12.02.2020
Editura: C.H. Beck
Data aparitiei: 2020
Numar de pagini: 420
Autor(i): Editura C.H. Beck
Editura: C.H. Beck
Colectia: Legislatia La Zi
Disponibilitate: In stoc

Normele metodologice de aplicare a Codului de procedura fiscala constau în Ordine ale Ministerului Finantelor Publice, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si ale altor autoritati cu abilitati în domeniu ce au ca atributii elaborarea de acte normative pentru aplicarea unitara a legislatiei fiscale si procesual fiscale, pe masura identificarii situatiilor ...
Pret: 40,00 lei
buc.
CARTI » Drept » Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 12.02.2020

Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 12.02.2020

Normele metodologice de aplicare a Codului de procedura fiscala constau în Ordine ale Ministerului Finantelor Publice, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si ale altor autoritati cu abilitati în domeniu ce au ca atributii elaborarea de acte normative pentru aplicarea unitara a legislatiei fiscale si procesual fiscale, pe masura identificarii situatiilor care necesita explicatii suplimentare.

În acest sens, s-au elaborat deja o serie de ordine cuprinzând norme metodologice, proceduri, instructiuni, norme pentru organizarea activitatii unor institutii, precum si noua formularistica.

Unele dintre acestea, de maxima importanta, vor fi redate integral sau sub forma de extras în culegere. Celelalte documente sunt indicate în cuprinsul culegerii, fiind redate si informatii privind: Monitorul Oficial în care au fost publicate, temeiul legal de emitere, cuprinsul pe scurt, alte mentiuni speciale, data de la care sunt aplicabile, precum si actele normative abrogate, acolo unde este cazul.

Pentru a facilita consultarea comparativa a dispoziţiilor noului Cod de procedura fiscala si ale vechiului Cod – O.G. nr. 92/2003, culegerea cuprinde un tabel de corespondenţe între cele doua acte normative.

Din cuprins

Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala

Tabel de corespondente CPF 2015 – CPF 2003

Puncte forte

Forma actualizata La Zi a Codului de procedura fiscala, conform ultimelor modificari si completari aduse prin Legea nr. 129/2019 pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor si finantarii terorismului, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (M.Of. nr. 589 din 18 iulie 2019); O.G. nr. 19/2019 pentru modificarea si completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala (M.Of. nr. 694 din 22 august 2019); D.C.C. nr. 581/2019 (M.Of. nr. 40 din 21 ianuarie 2020) privind exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 213 alin. (8) C.proc.fisc., în forma anterioara modificarii prin O.G. nr. 30/2017 si art. 213 alin. (8) C.proc.fisc. astfel cum au fost modificate prin O.G. nr. 30/2017; O.G. nr. 5/2020 pentru modificarea si completarea Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedura fiscala (M. Of. nr. 68 din 31 ianuarie 2020) si O.U.G. nr. 24/2020 privind unele masuri pentru îmbunatatirea si reorganizarea activitatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (M.Of. nr. 107 din 12 februarie 2020)

Normele metodologice introduse sub articolul sau subdiviziunea de articol din Cod la care se refera
Corelatii legislative cu Ordinele ministrului finantelor publice si ale presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala

Hârtie alba, de calitate superioara, rezistenta la folosire frecventa

Ce parere ai despre cartea "Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 12.02.2020" ?

Cine a cumparat Noul Cod de procedura fiscala si Normele metodologice de aplicare. Actualizat la 12.02.2020, a mai cumparat si:
Medicina legala. Editia 3
Iftenie Valentin, Dermengiu Dan
Fise de drept penal pentru admiterea in magistratura si avocatura Ed.6
Mihai Dunea, Simona Anghel
Drept penal. Partea speciala. Culegere de teste grila pentru examenele de an, de licenta si de admitere in profesii juridice, Editia 6
Andra Roxana Trandafir, Cristina Rotaru, Valerian Cioclei
Tratat de procedura penala. Partea generala. Editia a III-a
Ion Neagu, Mircea Damaschin
Abonare newsletter
	
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE