Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
David Icke Capcana

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX. Cartea 1
Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX. Cartea 1
Editura: Antet
Data aparitiei: 2019
Numar de pagini: 318
Autor(i): Jan van Helsing
Editura: Antet
Colectia: Organizatiile secrete

Organizatii secrete si puterea lor in secolul XX. O calauza in lumea lojilor masonice, a inaltei finante si a politicilor ascunse.

Fragment: Imaginati-va ca sunteti un locuitor de pe o alta planeta sau galaxie, ati strabatut cu nava dumneavoastra câtiva ani lumina si va îndreptati catre planeta noastra. Misiunea dumneavoastra este ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX. Cartea 1

Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX. Cartea 1

Organizatii secrete si puterea lor in secolul XX. O calauza in lumea lojilor masonice, a inaltei finante si a politicilor ascunse.

Fragment: Imaginati-va ca sunteti un locuitor de pe o alta planeta sau galaxie, ati strabatut cu nava dumneavoastra câtiva ani lumina si va îndreptati catre planeta noastra. Misiunea dumneavoastra este sa cercetati aceasta planeta, sa luati contact cu locuitorii ei, sa schimbati informatii stiintifice si de orice alta natura.

Daca totul se desfasoara pozitiv si v-ati convins de sinceritatea si caracterul pasnic al locuitorilor, atunci planeta noastra ar putea intra în comunitatea intergalactica. Deci, s-ar putea lua contact cu alti locuitori ai altor planete pe baza deschisa, ceea ce ar însemna un salt imens în constiinta pamântenilor, dar si în domeniul tehnologic si al societatii.

Când ati intrat pe orbita pamântului, deschideti radioul sa prindeti o lungime de unda. Ati prins întâmplator un canal ce transmite stiri. Constatati deodata ca aveti de-a face cu o planeta razboinica, ai carei locuitori nu se razboiesc cu o alta planeta, ci se omoara între ei.

Constatati ca la prima vedere nu exista o motivatie la baza acestor razboaie: unii se lupta pentru credinta lor, altii pentru probleme rasiale. Unii nu sunt multumiti cu marimea teritoriului lor, altii se lupta pentru a supravietui, sau pentru ca nu au ce mânca.

Unii urmaresc numai banii, dar toti au în vedere interesul propriu. Va dati seama ca aceasta planeta nu este în masura sa se ocupe cu schimburi de informatii sau tehnologii, pe care dumneavoastra ati vrea sa i le oferiti. Indiferent în ce tara v-ati duce, darurile dumneavoastra nu vor fi date în folosinta binelui public, ci conducatorii acestor tari le vor folosi pentru interesele lor egoiste.

V-ati pus vreodata întrebarea, de ce oamenii poarta mereu razboaie, unii contra altora?

Jean Jacques Babel, om de stiinta elvetian, a stabilit ca în ultimii 5600 de ani omenirea a purtat 14500 de razboaie, în care au murit trei miliarde si jumatate de oameni. Aceasta cifra reprezinta jumatate din populatia globului. În 1991 s-au înregistrat, spre exemplu, 52 de razboaie, respectiv, 52 de focare de razboi pe acest pamânt.

În secolul nostru putem numara 104 ideologii contradictorii care se combat si care justifica omorârea altor milioane de oameni.

Ce scop au razboaiele pentru omenire?

Jan Udo Holey (nascut la data de 22 Martie, 1967 in Dinkelsbühl), cunoscut sub pseudonimul sau literar Jan van Helsing, fiind un controversat autor german care în scrierile sale înainteaa multe teorii ale conspiratiei despre implicarea francmasoneriei în conducerea lumii, despra asa-zisa supravietuire al lui Hitler dupa Al Doilea Razboi Mondial plecând catre Antarctica, inclusiv despre teoria ca Pamântul ar fi gol samd. inspirându-se din Protocoalele Inteleptilor Sionului.

Cartile ca Geheimgesellschaften (Societatile secrete) si Geheimgesellschaften 2 au fost interzise în Germania si în Elvetia sub acuzatia ca incita la ura împotriva evreilor.

Majoritatea cartilor sale au subiecte non-politice si descriu probleme esoterice.

Holey se inspira din diferite teorii ale conspiratiei si esoterice, majoritatea the USA. Spectrul de subiecte porneste de la Nostradamus catre reîncarnare pentru a descoperi asasinii lui John F. Kennedy si ai lui Uwe Barschel.

Holey sugereaza ca "Sistemul bancar Evreiesc" (Rothschild cu "adevaratii conducatori", Illuminati) doresc sa domine lumea.

Din punctul de vedere al criticilor sai Holey este caracterizat ca fiind un extremist de dreapta, sustinatorii sai sustinând faptul ca în cartile sale nu vorbeste împotriva Iudaismului sau împotriva anumitor oameni, ci despre puterea exercitata, în special împotriva exercitarii politicilor financiare si politice, care planifica New World Order.
Carti scrise de acelasi autor:
Jan van Helsing - Sa nu atingi aceasta carte (apare in curand - solicita acest produs)
Jan van Helsing - Documentele lui Jan van Helsing. Cartea a 4-a (apare in curand - solicita acest produs)
Jan van Helsing - Operatiunea Aldebaran (apare in curand - solicita acest produs)
Jan van Helsing - Omul negru a venit (apare in curand - solicita acest produs)
Jan van Helsing - Profetii. Cartea a 3-a (apare in curand - solicita acest produs)
Jan van Helsing - Organizatia secreta soarele negru (apare in curand - solicita acest produs)
Jan van Helsing - Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX. Cartea 1 (apare in curand - solicita acest produs)
Jan van Helsing - Copiii mileniului III (apare in curand - solicita acest produs)
Jan Van Helsing - Razboiul Francmasonilor. Cartea a 5-a (apare in curand - solicita acest produs)
Jan van Helsing - Cartea de un milion de euro (apare in curand - solicita acest produs)
Jan Van Helsing - Politic Incorect. Fapte Incomode si Adevaruri Periculoase despre care ne este interzis sa discutam (apare in curand - solicita acest produs)
Jan Van helsing - Cine conduce planeta. Cartea a 2-a (apare in curand - solicita acest produs)

Comentarii primite de la cititori:

Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX. Cartea 1Care este parerea ta despre carte?
2-12-2010
turimud a scris despre cartea Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX. Cartea 1:
documenteaza-te inainte sa fii convins
lucrarea este forte interesanta dar nu umple golul secretelor care ar explica acapararea puterii si tendinta iluminatilor de a conduce lumea. dar oare unde ne vor dusi?!
se vede clar chiar mai de demult ca inceputurile sunt prin revolutionara franta comunista si albionul dezvoltarii sub controlul iudeo bancar si ce a putut face dinastia rothshild. timpul confirma unele preveziuni si noi ca niste 'goimi' incurabili ne uitam ca la un film sf.
cunoscand 'rezervele' organizatiilor secrete de a-si dezvalui tainele si planurile(exceptia protocolaleor inteleptilor sionului este o scapare) micile secrete frumos aliniate si legate sunt totusi speculatii si romantari.
totusi un bravo autorului al caru-i nume este sigut un pseudonim pentru ca trezeste curiozitatea epistemica de a cerceta mai mult si mai adanc.
atat
Cine a cumparat Organizatiile secrete si puterea lor in secolul XX. Cartea 1, a mai cumparat si:
Gheara conciliatorului
Gene Wolfe
Management Karmic
Geshe Michael Roach
Teste de inteligenta IQ 3
Philip Carter, Ken Russell
Picatura de istorie
Razvan Theodorescu
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE