Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Pergamentul secret
-20
Pergamentul secret
Editura: Dakhsa
Data aparitiei: 2009
Numar de pagini: 272
Autor(i): Radu Cinamar
Editura: Daksha
Colectia: Misterul din Bucegi
Disponibilitate: In stoc

"Pergamentul secret. Cinci tehnici initiatice tibetane" - cartea prezenta intr-o succesiune incitanta cele cinci tehnici speciale continute in pergamentul tibetan primit de la zeita Machandi, uluitoarea descoperire din Antarctica, revenirea neasteptata a doctorului Xien, precum si misterul insondabil din Muntii Orastiei care a provocat mari dureri de cap Serviciilor Secrete ...
Pret: 37,00 lei
Pret: 29,60 lei
buc.
CARTI » Beletristica » Pergamentul secret

Pergamentul secret

"Pergamentul secret. Cinci tehnici initiatice tibetane" - cartea prezenta intr-o succesiune incitanta cele cinci tehnici speciale continute in pergamentul tibetan primit de la zeita Machandi, uluitoarea descoperire din Antarctica, revenirea neasteptata a doctorului Xien, precum si misterul insondabil din Muntii Orastiei care a provocat mari dureri de cap Serviciilor Secrete din Romania in deceniul trecut.

Al patrulea volum din serie este o revelatie bulversanta, care ne arata ca Radu Cinamar are înca multi asi ascunsi în mâneca obscura a serviciilor secrete.

Dupa o absenta editoriala îndelungata, scriitorul ne prezinta o succesiune uimitoare de elemente biografice, care include modificari spectaculoase la nivelul Departamentului Zero, colaborarea cu Pentagonul într-o misiune foarte importanta în Antarctica, "cheia" Pergamentului Secret si mai ales esenta dezvaluirilor pe care Cezar Brad le face cu privire la una dintre cele mai controversate descoperiri din muntii Carpati, în anii 90.

O mina de informatii care nu trebuie ignorata...

Cuprins : Pergamentul Secret, Radu Cinamar
CAPITOLUL 1 - REMOTE VIEWING - EVOLUTIE ÎN SUA
CAPITOLUL 2 - MISIUNE IMPORTANTA
CAPITOLUL 3 - PERGAMENTUL SECRET - CINCI TEHNICI INITIATICE TIBETANE
CAPITOLUL 4 - PUNCT FIERBINTE ÎN ANTARCTICA
CAPITOLUL 5 - MASIVUL SUREANU

Fragment: Pergamentul Secret, Radu Cinamar

Nu vreau totusi sa prelungesc aceste consideratii filosofice, care au avut ca substrat explicatiile subtile ale lui Shin Li. Este de ajuns sa constatam din lectura atenta a acestor citate ca noi nu putem fi deasupra binelui daca nu suntem în acelasi timp si deasupra raului. Totusi, legat de acest punct, îmi permit sa remarc aici necesitatea unei analize metafizice, fara de care nu putem spera sa întelegem într-un mod superior problematica raului si a binelui.

Shin Li a facut observatia ca raul este totusi un fapt incontestabil, o realitate pe care nici nu o putem nega, si nici nu o putem evita, cel putin atâta timp cât înca ne mai confruntam cu starea de ignoranta. Tot ea mi-a aratat ca exista un fel de mister al raului, a carui realitate nu poate fi obiectul de analiza a ratiunii sau logicii. Astfel apare acea dimensiune metafizica ce ne determina sa constatam ca raul este aproape incomprehensibil pentru inteligenta umana, însa aceasta afirmatie nu este valabila si pentru omniscienta divina.

- Gândeste-te putin, m-a îndemnat Shin Li. Daca Dumnezeu ar face rau, atunci El nu ar mai fi acel Dumnezeu. Deci, pentru Dumnezeu, raul pur si simplu nu exista. Tortura, ura, nedreptatea, sadismul nu constituie decât "miopii" ale oamenilor fata de aceste aspecte ale vietii, si ei le interpreteaza atunci ca fiind rele.

Daca Dumnezeu permite totusi existenta lor, aceasta se petrece fara îndoiala datorita anumitor motive pe care cu siguranta ca El le stie, dar deocamdata omul nu le poate cunoaste datorita starii de ignoranta în care se afla. Tot ceea ce poate el sa faca este sa spere ca mai târziu, uneori chiar într-o viata viitoare, evoluând din punct de vedere spiritual, el va afla raspunsul la aceasta mare enigma.

Am ramas pe gânduri. Argumentele erau valabile, dar natura umana era prea puternica pentru a le lasa sa se manifeste liber. Tendinta noastra de a cauta o rezolvare imediata, chiar o razbunare atunci când ni se face un rau, este prea puternica la cei mai multi dintre noi pentru a ne face sa fim lucizi si întelepti.

Aceasta se petrece mereu si mereu, chiar daca de fiecare data gândirea rationala ne arata foarte clar ca ea nici nu poate sa explice raul si nici nu reuseste sa-l elimine, deoarece actiunea misterioasa a raului nu poate fi transformata si alchimizata decât în inima, adica prin puterea formidabila a iubirii si a inocentei, care întotdeauna izvorasc dintr-o inima pura.

- Aici însa pot aparea alte probleme, am spus eu. Pentru ca, daca de exemplu o persoana se afunda în fapte rele, suferinta si chinul cumulat pot deveni de nesuportat pentru ea, împingând-o la fapte si mai necugetate, adica tot rele. Apare ca si cum nu exista scapare.

- Doar la o prima vedere, a subliniat Shin Li. De cele mai multe ori, omul se confrunta mai întâi cu ceea ce este rau si cu suferinta, pentru ca mai apoi, având aceste experiente, sa poata evolua spiritual într-o stare de maturitate spirituala. Atunci când el încalca în mod voit reguli sau principii pe care le considera obligatorii, suferinta care este generata în...

Comentarii primite de la cititori:

Pergamentul secretCare este parerea ta despre carte?
26-8-2012
Camelia a scris despre cartea Pergamentul secret:
Pergamentul secret
Este o carte foarte interesanta.

30-9-2010
suflet neadormit a scris despre cartea Pergamentul secret:
pentru toti
si daca pamantul e o nava, cu motorul sau interior "steaua neutronica=soarele interior", o nava imensa, atat de bine realizata de cineva atat de puternic, incat pana si imaginatia noastra sau conceptul despre univers ar putea fi cu totul altu. alb. einstein : totul este relativ, depinde cum privesti problema. se poate ca intr-o buna zi sa ajungem si noi in postura celor care candva au adus viata in acest colt de univers. restul e vis, iar visul vine din gand.
16-5-2010
dia a scris despre cartea Pergamentul secret:
dia
Daca stii cine este Radu Cinamar, nu ne spui si noua?
3-4-2010
radu cinamar a scris despre cartea Pergamentul secret:
dragos
stiu cine este radu cinamar
28-2-2010
emy a scris despre cartea Pergamentul secret:
cunoastere
Pergamenutul secret este o carte interesanta care mi-a dat o serie de raspunsuri la intrebari pe care mi le-am pus doar in gind . Ca si celelalte carti scrise de acelasi autor, carti pe care tocmai le-am citit, cartea Pergamentul Secret are un anumit mesaj . pe care fiecare cititor il percepe in felul sau . Am citit cu mare interes cartile lui Radu Cinamar, insa nu cunosc date despre acest scriitor . Mi-as dori sa aflu mai multe detalii.
Cine a cumparat Pergamentul secret, a mai cumparat si:
Born to run
Bruce Springsteen
Casa Secretelor 2. Batalia Fiarelor
Chris Columbus
Scrisori catre fiul meu
Gabriel Liiceanu
Unul dintre noi
Asne Seierstad
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE