Pericolele perceptiei sau de ce ne înselam în aproape toate privinteleManânci prea mult zahar? Ce fantezii sexuale au oamenii ? Cât costa cresterea unui copil? Ce taxe platesc oamenii bogati? Suntem mai ignoranti decât obisnuiam sa fim?
Fa-ti timp sa raspunzi la aceste întrebari. Indiferent cât de educat esti, aceasta carte arata ca te poti însela foarte mult.
Pe baza unor cercetari exclusive, desfasurate în 40 de tari de firma globala de sondaje Ipsos, Pericolele perceptiei investigheaza de ce nu stim informatii fundamentale despre lumea din jurul nostru.
Folosind cele mai recente cercetari în domeniul jurnalismului si al stiintei, care studiaza procesul de luare a deciziilor, Bobby Duffy se întreaba cum putem sa ne tratam ignoranta si de ce populatiile anumitor tari par mai informate decât altele.
O lectura esentiala în aceasta asa-numita era a „postadevarului”, aceasta carte va transforma modul în care interactionezi cu lumea.
O lectura minunata, care te va învata sa întelegi mai bine realitatea.
Aceasta carte te va ajuta sa realizezi de ce multe dintre lucrurile pe care crezi ca le stii probabil ca sunt false.
Hetan Shah, director executiv The Royal Statistical Society
Un volum fantastic: gasiti statistici revelatoare si socante pe fiecare pagina. S-ar putea ca Pericolele perceptiei sa va forteze sa va razgânditi în privinta celor mai profunde opinii.
Jamie Bartlett, autorul cartii The People Vs Tech
Perceptia înseamna realitate, a spus strategul politic Lee Atwater în 1980; dupa el, multi altii au aplicat acest principiu în alte zone ale vietii publice si private.
Realitatea înseamna perceptie e concluzia care se desprinde din analizele profunde si din interpretarea plina de umor a lui Bobby Duffy în cartea pe care o tii în mâna.
O carte-musai daca vrei sa întelegi mai bine atitudinile si comportamentele concetatenilor tai locali si planetari în era supraîncarcarii informationale.
Alina Stepan, Country Manager Ipsos Romania