Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Vindecarea spontana a credintei
-10
Vindecarea spontana a credintei
Editura: For You
Data aparitiei: 2010
Numar de pagini: -
Autor(i): Gregg Braden
Editura: For You
Colectia: Serie de autor Gregg Braden
Disponibilitate: In stoc

De la manastirile îndepartate din Egipt, Peru si Tibet, pâna la textele uitate ale bisericii crestine timpurii, secretul vindecarii credintelor noastre a fost lasat în limbajul codificat al traditiilor.

Ar fi posibil, oare, ca o schimbare în perceptia noastra – o mutatie în credintele noastre – sa contina secretul etern al ...
Pret: 35,00 lei
Pret: 31,50 lei
buc.
CARTI » Spiritualitate si Ezoterism » Vindecarea spontana a credintei

Vindecarea spontana a credintei

De la manastirile îndepartate din Egipt, Peru si Tibet, pâna la textele uitate ale bisericii crestine timpurii, secretul vindecarii credintelor noastre a fost lasat în limbajul codificat al traditiilor.

Ar fi posibil, oare, ca o schimbare în perceptia noastra – o mutatie în credintele noastre – sa contina secretul etern al vindecarii, al pacii si al realitatii însasi? Noile descoperiri din fizica si biologie sugereaza faptul ca suntem pe punctul de a afla raspunsul la aceasta întrebare.

Un numar din ce în ce mai mare de dovezi stiintifice demonstreaza ca universul functioneaza ca un computer urias, bazat pe constiinta.

La fel cum orice computer foloseste un limbaj pentru a obtine rezultate, computerul constiintei universului foloseste credinta, pentru a-i „vorbi” substantei din care este alcatuita lumea si corpurile noastre.

Recunoscând faptul ca totul – de la ADN, la succesul relatiilor noastre si la pacea în lume – se bazeaza pe ceea ce credem, observam ca modul în care gândim despre noi este mai important acum, decât oricând.

Ca sa ne schimbam credintele restrictive care, în trecut, au condus la razboi, boala si esecuri în cariera si relatii, avem nevoie de un motiv pentru a privi lucrurile diferit. Pentru a-si schimba credintele, stramosii nostri se foloseau de miracole. Astazi ne folosim de stiinta.

Aceasta carte ne ofera ambele alternative: miracolele care deschid usa unei noi perspective asupra lumii si stiinta care ne spune de ce este posibila aparitia miracolelor... dezvaluindu-ne:

- motivul pentru care nu suntem limitati de „legile” fizicii si ale biologiei, asa cum le cunoastem noi.
- cum sa vorbim limbajul cuantic al vindecarii, pacii, abundentei si schimbarii,
- cum sa realizam aceasta modificare simpla a credintelor noastre, care ne va catapulta dincolo de limitarile din trecut.

Cheia pentru vindecarea limitarilor noastre false este sa întelegem ce este credinta si cum functioneaza ea. De peste douazeci de ani, Gregg Braden cauta aceasta cheie.

De la manastirile îndepartate din Egipt, Peru si Tibet, pâna la textele uitate ale bisericii crestine timpurii, secretul vindecarii credintelor noastre a fost lasat în limbajul codificat al celor mai sacre dintre traditiile.

Alaturati-va lui Gregg, pe masura ce ne povesteste despre ce a descoperit si ne invita sa traim dincolo de paradigma falselor limite!

Dovezile stiintifice dezvaluie faptul ca o credinta pornita din inima afecteaza totul – de la vindecarea corpului, pâna la atomii lumii în care traim.

Este oare posibil sa ne fi nascut cu puterea de a inversa procesul îmbolnavirii, de a crea pace si abundenta si chiar de a schimba realitatea însasi?

Pe masura ce ne confruntam cu cele mai mari provocari din istorie, aceste noi descoperiri sugereaza ca suntem pe punctul de a afla raspunsul!

Ce parere ai despre cartea "Vindecarea spontana a credintei" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE