Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Activarea codului secret al mintii
-15
Activarea codului secret al mintii
Editura: Andreas
Data aparitiei: 2012
Numar de pagini: 320
Autor(i): Dr. Darren Weissman
Editura: For You
Colectia: LifeLine Technique

Activarea codului secret al mintii - Darren R. Weissman

O lucrare fascinanta, in care dr. Darren Weissman prezinta o ?ntelepciune spirituala straveche, completata cu o ?ntelegere moderna a relatiei pe care o are mintea cu organismul si comportamentul uman ? lucru ce are implicatii nu doar pentru sanatatea noastra, dar si pentru ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Activarea codului secret al mintii

Activarea codului secret al mintii

Activarea codului secret al mintii - Darren R. Weissman

O lucrare fascinanta, in care dr. Darren Weissman prezinta o ?ntelepciune spirituala straveche, completata cu o ?ntelegere moderna a relatiei pe care o are mintea cu organismul si comportamentul uman ? lucru ce are implicatii nu doar pentru sanatatea noastra, dar si pentru bunastarea ?ntregii planete.

Veti afla cum sa folositi Tehnica LifeLine o filozofie si o tehnica prin care este trezit potentialul infinit de vindecare si de ?ntregire ? si despre experientele a numerosi oameni, a caror viata a fost schimbata pentru totdeauna, datorita ei.

Vizionarii constienti au declarat, cu mai bine de patruzeci de ani ?n urma, ca drumul ce duce la pace este pavat cu puterea iubirii.

Cartea dr. Weissman va ofera pasii pe care ?i puteti folosi pentru a ?nvata sa pasiti pe acel drum si va va ajuta sa ?ntelegeti de ce imperativul vostru moral este sa alegeti iubirea, ?n locul fricii.

Ce-ar fi daca ai putea, asemenea unui diamant forjat prin caldura si presiune, sa transformi fiecare experienta dureroasa, ?nfricosatoare si stresanta din viata ta, ?ntr-una care sa-ti aduca ?n viata semnificatie, curaj si inspiratie?

Dar daca ti s-ar oferi instrumentele care-ti dau posibilitatea sa extragi si sa materializezi adevarata putere pe care o ai ?n interior ? puterea de a straluci?

Esti gata sa descoperi calea catre pace?

Despre autor

Dr. Darren R. Weissman, autorul cartii Puterea Iubirii si Recunostintei Infinite este creatorul Tehnicii LifeLine, un sistem holistic avansat, care descopera, elibereaza si interpreteaza cauza-radacina a simptomelor fizice si a stresului ? emotiile ?ncatusate ?n mintea subconstienta.

Misiunea lui este de a crea pacea ?n lume, prin pacea launtrica. Darren este un conferentiar de renume mondial, care a ajutat mii de oameni sa se trezeasca si sa-si constientizeze potentialul infinit si Puterea Iubirii si Recunostintei Infinite.

Dr. Darren R. Weissman este creatorul Tehnicii LineLife, un sistem holistic avansat, care descopera, elibereaza si interpreteaza cauza principala a simptomelor fizice si a stresului ? emotiile blocate ?n cadrul mintii subconstiente

Ce parere ai despre cartea "Activarea codului secret al mintii" ?

Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE