Dictionar de administratie publica. Editia 3
Dictionarul este de un real interes practic pentru functionarii publici din ministere, autoritati de reglementare, consilii judetene, municipale si comunale, prefecturi, primarii, institutii si servicii publice.
Lucrarea are si valoare metodologica, întrucât explica notiunile de tehnica administrativa necesare elaborarii, redactarii, comunicarii, modificarii si aplicarii deciziilor autoritatilor administratiei publice la nivel central si local.
Trebuie mentionat, de asemenea, aportul epistemologic al dictionarului care include notiuni de filosofie a dreptului administrativ de ultima generatie, cum sunt: politonomie, socionomia, deontonomie, isopolitie, tehnonomie, isocratie etc.
Nu în ultimul rând trebuie mentionat faptul ca în dictionar sunt tratate institutii europene, precum si principii si reguli de organizare si functionare a serviciilor comunitare de utilitati publice, absolut necesare în activitatea de implementare a acquis-ului comunitar.
Pentru persoanele interesate în finantarea unor proiecte cu fonduri structurale nerambursabile puse la dispozitie de Uniunea Europeana, dictionarul asigura informatii suficiente si pertinente din acest domeniu.