Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Revolta Roboților David Icke

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRȚI
ÎN CURS DE APARIȚIE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Esti ceea ce mananci. Programul care va va schimba viata
Esti ceea ce mananci. Programul care va va schimba viata
Editura: Curtea Veche
Data aparitiei: 2011
Numar de pagini: 224
Autor(i): Dr. Gillian McKeith
Editura: Curtea Veche

Dr. Gillian McKeith a transformat metabolismul campionilor alimentatiei gresite din Marea Britanie cu rezultate incredibile. Descoperiti acum secretele dietei ei fabuloase si bucurati-va de un nou stil de viata.

Completati testul inteligentei alimentare pentru a afla ce efecte are dieta dumneavoastra asupra sanatatii.

Eliminati poftele alimentare necontrolate.
Preveniti afectiunile provocate sau ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Esti ceea ce mananci. Programul care va va schimba viata

Esti ceea ce mananci. Programul care va va schimba viata

Dr. Gillian McKeith a transformat metabolismul campionilor alimentatiei gresite din Marea Britanie cu rezultate incredibile. Descoperiti acum secretele dietei ei fabuloase si bucurati-va de un nou stil de viata.

Completati testul inteligentei alimentare pentru a afla ce efecte are dieta dumneavoastra asupra sanatatii.

Eliminati poftele alimentare necontrolate.
Preveniti afectiunile provocate sau accentuate de alimentatie, precum diabetul.

Descoperiti ce efecte spectaculoase produc micile schimbari.

M?ncati mai mult? nu mai putin.

Urm?nd sfaturile simple ale Dr. McKeith si un program de initiere ?n sapte zile, veti arata si va veti simti fantastic. ?ncercati si veti vedea ce simplu e?

Cuprins:

Introducere
Esti ceea ce mananci
Cunoasteti-va propriul organism
Dieta abundentei
Tipul celor 5 capcane
Purificarea
Sa aratam bine si sa ne simtim sexy
Plan de atac in 7 zile
Cele 21 de trucuri rapide
Nivelul urmator
Despre autoare

CEL MAI IMPORTANT LUCRU PE CARE AS VREA SA-L RETINETI DIN CARTE ESTE ACEST CAPITOL, PE CARE SA-L TINETI LA INDEMANA, PE POST DE GHID. ACESTE 20 DE SFATURI RAPIDE, CHIAR DACA UNELE DINTRE ELE SUNT EXTREM DE USOR DE APLICAT, VA POT SCHIMBA VIATA PENTRU TOTDEAUNA. TOTI PACIENTII MEI MI-AU SPUS CAT DE PUTERNIC AU RESIMTIT EFECTELE LOR BENEFICE. SUNT SIGURA CA SI DUMNEAVOASTRA VETI AVEA ACEEASI PARERE.

1 BETI APA CALDA DIMINEATA
O ceasca de apa calda bauta dimineata pe stomacul gol (cu lamaie stoarsa ar fi chiar mai bine) ajunge direct in intestine si curata mucusul acumulat in ziua precedenta. Beti inca o cana de apa calda seara.

2 LUBRIFIATI, NU INUNDATI
Stomacul are nevoie sa fie uns, lubrifiat, dar nu inundat. Consumand lichide in timpul mesei, va inecati enzimele digestive, iar digestia are loc doar partial. Este preferabil ca lichidele, sucuri sau mai bine apa, sa fie baute la 30 de minute distanta fata de masa inainte sau dupa, dar nu in timpul mesei.

3 MESTECATI INCET
Una dintre cele mai importante recomandari este aceea de a mesteca incet, pana cand mancarea devine lichefiata. Savurati fiecare inghititura de mancare. Simtiti compozitia alimentelor si retineti-le aroma. Procesul digestiv incepe atunci cand saliva intra in contact cu hrana si incepe masticatia. Astfel, alimentele mestecate vor trece usor prin sistemul digestiv si veti beneficia de o absorbtie maxima a substantelor nutritive.

4 MANCATI ATUNCI CAND SUNTETI LINISTIT
Organismul dumneavoastra nu poate digera mancarea in mod adecvat daca sunteti suparat sau tocmai ati avut o disputa. Mancati atunci cand sunteti linistit. Digestia va fi mult mai buna in astfel de conditii.

5 NICI PREA CALD, NICI PREA RECE
Temperatura alimentelor si bauturilor care intra in sistemul dumneavoastra influenteaza conditia splinei, bateria dumneavoastra de energie, precum si alte organe. Bauturile de la gheata slabesc organele. Nici consumul unor alimente fierbinti, tocmai luate de pe foe, care va ard valul palatin, nu este benefic, ca urmare a faptului ca va distruge mucoasa bucala, va distruge mucoasa gastrica si degradeaza papilele gustative. Este de preferat consumul alimentelor, al bauturilor si al apei la temperatura camerei sau usor incalzite.

6 DECORATI-VA FARFURIA
Cand adulmecati, admirati sau doar va ganditi la mancare, creierul dumneavoastra trece la actiune, trimitand glandelor salivare mesajul de a secreta saliva ce contine enzime digestive. In consecinta, preparati meniuri atractive, delicioase, care sa stimuleze digestia.

7 ALTERNATI ALIMENTELE
Nu mancati aceleasi mancaruri zi dupa zi. Nu aveti nevoie de cantitati prea mari dintr-un singur aliment; acest fapt poate duce adesea la alergii, sensibilitati sau intolerante alimentare. De exemplu, puteti sa consumati un fel de mancare o data la patru zile, nuin fiecare zi. Nu numai caveti preveni alergiile, dar i veti furniza organismului o paleta mult mai larga si variata de substante nutritive.

8 ASCULTATI-VA TRUPUL

Luati aminte la alimentele dupa care tanjiti. Daca va doriti foarte tare un anumit aliment. In functie de culoarea, mirosul sau sentimentul pe care vi-l da, lasati-va dus de val si bucurati-va de el. S-ar putea ca organismul dumneavoastra sa aiba nevoie de anumite substante nutritive continute in acel aliment. Nu vorbesc de biscutii cu ciocolata in acest caz! Ma refer la acele plante proaspete, fructe, legume, condimente si multe altele care se gasesc in alimentare si supermarket-uri. Mergeti la raionul de fructe si legume proaspete cu mintea si spiritul deschise. Ce pare sa fie bun? Ce miroase bine? Ce alimente par sanatoase si pline de energie? Apoi alegeti.

9 ENZIME! ENZIME! ENZIME!
Germenii, legumele si fructele crude, nucile si semintele sunt pline de enzime, cheia unei bune absorbtii a substantelor nutritive si a unei sanatati vibrante. La p. 213 veti gasi mai multe informatii despre enzime si despre metodele de germinare a semintelor, care pot fi aplicate acasa.

10 MICUL-DEJUN
Mancati intotdeauna ceva sanatos si consistent la micul-dejun. Acesta este momentul in care energia stomacului dumneavoastra este la cele mai inalte cote, iar sucurile digestive care contin enzime sunt gata de atac. Daca aveti obiceiul sa sariti peste micul-dejun, cu timpul va veti slabi stomacul si functia digestiva. Indiferent cat de putin mancati, alegeti ceva sanatos la micul-dejun. Fructele proaspete, terciul de ovaz, mei sau quinoa sunt foarte bune pentru masa de dimineata.

11 ACTIV SEARA
UItima masa a zilei trebuie sa o luati cu cel putin doua ore inainte de culcare. Atunci cand mancati prea tarziu, va stresati si va extenuati organismul. Nu puteti sa digerati eficient o masa luata tarziu, in conditiile in care va culcati cu stomacul plin. Este un lucru nociv pentru organele digestive, inima si ficat, ca sa nu mai vorbim de apetitul sexual!

12 PREFERATI LEGUMELE CRUCIFERE
Consumati cantitati mari de varza, broccoli, varza de Bruxelles sau conopida. Aceste alimente sunt foarte bune pentru detoxifierea si energizarea sangelui.

13 BETI SUCURI VERZI", DE ZARZAVATURI
0 data pe saptamana, faceti-va un suc verde. Fiind obtinute dintr-o paleta larga de legume verzi, aceste sucuri au un efect de reintinerire asupra organismuluidatorita continutului lor mare de clorofila (resursa de energie vitala a plantelor), care ajuta la purificarea sangelui, producerea globulelor rosii, detoxifierea organismului si producerea energiei. Sucurile verzi sunt un combustibil perfect pentru organism. Continutul ridicat de apa ajuta la asimilarea lor rapida, iar leguma se transforma in suc aproape in totalitate, cu exceptia fibrelor - partea nedigerabila a plantelor. Sucurile verzi va furnizeaza toate ingredientele sanatoase ale plantelor, intr-o forma usor de digerat si de absorbit. Iata o varianta de suc - dumneavoastra puteti experimenta orice idei aveti: 1 morcov, 1 castravete, 4 tulpini de telina, 1 tulpina de anason, cateva frunze de spanac, o bucatica de radacina de ghimbir, cateva ramurele de patrunjel si o legatura de lucerna incoltita (optional). Pentru rezultate spectaculoase, mai puteti sa adaugati o lingurita de amestec sub forma de praf, obtinut dupa reteta mea, sau un aliment superconcentrat sub forma de praf. La p. 200 veti gasi variante de alimente superconcentrate.

14 ASOCIEREA ALIMENTELOR
Fructe + Came/Peste = Gaze
Fructe consumate singure = Lipsa gaze
Cu alte cuvinte, asociati alimente care nu sunt concurente.

15 MASAJUL RINICHIL0R
Rinichii reprezinta cele mai importante organe pentru vitalitatea generala a organismului. La sfarsitul fiecarei zile, faceti-va un masaj la rinichi. Inainte de a va culca, localizati rinichii punand palmele pe spate chiar sub linia taliei, dar deasupra sezutului. Vizualizati o lumina alba si calda care va curge din trup catre maini. Pe masura ce veti Tncepe sa transferati caldura si lumina catre rinichi, mainile dumneavoastra se vor incalzi. Masati zona rinichilor. Apoi asezati-va pe o sticla cu apa calda, pregatita dinainte.

16 MICUL MEU SECRET
In cabinetul meu de la clinica, tin in dulap o minitrambulina. Intre doi pacienti pe care ii primesc in cabinet cu o tinuta respectabila de medic, scot din dulap minitrambulina si incep sa sar. Pacientii nu cunosc acest lucru, pentru ca incep sariturile dupa ce ei parasesc cabinetul. Orice forma regulata de exercitiu fizic moderat, intindere, mers pe jos, pe bicicleta, inot, tai chi, chiar si dansul, ajuta la circulatia limfei, la eliminarea toxinelor, la punerea sangelui in miscare si la revitalizarea organismului.

17 FRECTIONAREA PIELII
Cand va pregatiti sa faceti o baie/un dus, dar inainte de a intra efectiv in apa, luati un prosop,inmuiati-l in apa fierbinte si frectionati-va cu el toata pielea corpului. Incepeti de la talpile picioarelor si deplasati-va in sus pe picioare, tors si brate, folosind miscari indreptate intotdeauna catre inima. Acest lucru va pune sangele in miscare si va stimula meridianele energetice, imbunatatindu-va digestia.

18 PERIAJULPIELII
Periati-va pielea cu o perie uscata pentru piele o data pe saptamana pentru activarea limfei. Vedeti p. 163 pentru mai multe indicatii in legatura cu periajul pielii.

19 CULCATI-VA DEVREME
Cu cat va veti culca mai devreme, cu atat va veti simti mai bine. In general, ficatul si vezica biliara isi desfasoara actiunea de eliminare a toxinelor intre orele 23:00 si 2:00. Daca la ora 23:00 nu va aflati in pat, tulburati procesul natural de curatare a organismului si, ca urmare, va veti simti inactiv si lenes.

20 EXISTATI, PUR SI SIMPLU
Rezervati-va cinci minute linistite in fiecare dimineata, in care sa nu faceti altcea decat sa existati", opriti-va si reflectati, inainte de a porni in goana unei noi zile. Nu va ganditi la ceva anume, nu faceti nimic, doar existati. Puteti tine ochii inchisi sau deschisi, nu conteaza. Dar rezervati-va cateva minute doar pentru dumneavoastra. Acele minute valoroase va vor ajuta sa va echilibrati componenta biochimica a organismului pentru tot restul zilei.

Ce parere ai despre cartea "Esti ceea ce mananci. Programul care va va schimba viata" ?

Cine a cumparat Esti ceea ce mananci. Programul care va va schimba viata, a mai cumparat si:
Monologul polifonic
Nicolae Steinhardt
Printesa alba
Philippa Gregory
Cuvant cu cuvant
Lilianna Lunghina
Limba Engleza L 1. Manual pentru clasa a XI-a
Doina Milos, Roxana Martin
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE