Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Holocratia. Noul sistem de management pentru o lume in rapida schimbare
-15
Holocratia. Noul sistem de management pentru o lume in rapida schimbare
Editura: Act si Politon
Data aparitiei: 2020
Numar de pagini: 277
Autor(i): Brian J. Robertson
Editura: Act si Politon
Disponibilitate: In stoc

Holacratia: Noul sistem de management pentru o lume în rapida schimbare este o carte revolutionara despre un sistem de management revolutionar, care îi transforma pe toti cei din cadrul unei organizatii în lideri.

Ea vine sa înlocuiasca ierarhia traditionala de management de tip piramidal cu un nou tip de management ...
Pret: 40,00 lei
Pret: 34,00 lei
buc.
CARTI » Business, economie, finante » Holocratia. Noul sistem de management pentru o lume in rapida schimbare

Holocratia. Noul sistem de management pentru o lume in rapida schimbare

Holacratia: Noul sistem de management pentru o lume în rapida schimbare este o carte revolutionara despre un sistem de management revolutionar, care îi transforma pe toti cei din cadrul unei organizatii în lideri.

Ea vine sa înlocuiasca ierarhia traditionala de management de tip piramidal cu un nou tip de management revolutionar – holarhia – a carei structura arata ca un sistem de cercuri imbricate.

În holarhie, fiecare dintre membrii unei organizatii este lider.

Odata cu implementarea acestui mod alternativ de structurare în interiorul companiilor, autoritatea si luarea deciziilor se distribuie în mod egal la nivelul întregii organizatii, iar oamenii nu mai sunt definiti de locul pe care îl ocupa în ierarhie si de functii, ci de roluri.

Robertson a ajuns la concluzia ca modelul organizational traditional piramidal are niste limite care pun frâne evolutiei oricarei organizatii în timpul unui incident petrecut la bordul avionului pe care îl pilota.

Odata revenit la sol, a încercat sa fuga de neajunsurile sistemului organizational traditional înfiintându-si propria companie. Însa, în momentul în care a devenit lider, si-a dat seama ca nu a facut altceva decât sa creeze un alt sistem organizational limitat.

Dupa mai multe încercari si esecuri, a descoperit în cele din urma holacratia, pe care o defineste ca fiind o noua tehnica sociala de conducere si functionare a unei organizatii si pe care o aplica zilnic în cadrul HolacracyOne, compania pe care o conduce. Holacratia presupune urmatoarele elemente:

• o constitutie, care specifica „regulile jocului” si redistribuie autoritatea;

• o noua modalitate de a structura o organizatie si de a defini rolurile membrilor si domeniile de autoritate din cadrul ei;

• un proces unic de luare a deciziilor pentru actualizarea acestor roluri si a autoritati;

• un proces de desfasurare a sedintelor care faciliteaza sincronizarea echipelor si colaborarea în vederea realizarii activitatilor.

Cartea îti va vorbi explicit despre fiecare dintre aceste componente, pentru ca volumul de fata se adreseaza în primul si în primul rând liderilor, managerilor si întreprinzatorilor care vor sa aplice acest sistem de management în cadrul organizatiilor lor.

Brian J. Robertson este parintele holacratiei si fondatorul HolacracyOne care ofera training pentru companii din întreaga lume pentru a implementa acest nou sistem de management în cadrul lor.

Înainte de a pune bazale holacratiei a detinut o companie de software de succes în cadrul careia a aplicat pentru prima data principiile acestui nou sistem de guvernanta.

Astazi, el este recunoscut la nivel mondial nu numai ca un teoretician al managementului, dar si ca prima persoana din lume care fondat o organizatie care functioneaza pe baza holacratiei.

Printre ucenicii sai se numara nume sonore precum: Tony Hsieh, directorul general al Zappos.com si autorul bestsellerului New York Times „Cum sa livrezi fericire”, Evan Williams, cofondatorul companiilor Blogger, Twitter si Medium, dar si David Allen, expertul mondial în domeniul productivitatii si autorul bestsellerului „Metoda GTD”.

Ce parere ai despre cartea "Holocratia. Noul sistem de management pentru o lume in rapida schimbare" ?

Cine a cumparat Holocratia. Noul sistem de management pentru o lume in rapida schimbare, a mai cumparat si:
Conducta de milioane. Editia a V-a
Burke Hedges
17 calitati esentiale pe care ar trebui sa le aiba membrii unei echipe
John Maxwell
Deep Work
Cal Newport
Gandeste maret, actioneaza prudent
Jason Jennings
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE