CARTI »
Librarie online »
Nimic nu este atat de grav. Filosofia celor cu adevarat puternici si fericiti Nimic nu este atat de grav. Filosofia celor cu adevarat puternici si fericiti
Nimic nu este atat de grav. Filosofia celor cu adevarat puternici si fericiti este un manual complet de autoterapie bazata pe tehnicile psihologiei cognitive.
Intr-un stil lejer si antrenant, Rafael Santandreu explica metodele terapiilor de scurta durata pentru cele mai intalnite probleme ale omului modern – anxietatea, stresul, inadecvarea sociala, tensiunile in cuplu, depresia – si ofera sfaturi si exercitii usor de facut, care pot conduce la vindecare.
Cu ajutorul acestora puteti:
- sa scapati de ingrijorari;
- sa va bucurati mai mult de viata;
- sa aveti „zero” complexe;
- sa va exersati charisma;
- sa izolati persoanele dificile;
- sa aveti o viata de cuplu minunata;
- sa puneti capat tuturor temerilor.
In plus, veti gasi sectiuni speciale cu ajutorul carora veti putea elimina repede si definitiv atacurile de anxietate si veti opri sporovaiala mentala inutila prin mindfulness modern, de generatia a treia.
”Toti ne-am schimbat viziunea asupra multor teme, de numeroase ori. Este bine sa o facem. Cu totii am fost incapatanati, cruzi, stupizi si imaturi. Dar si generosi, onesti si altruisti. Asa este natura umana: capabila de ce poate fi mai bun si de ce poate fi mai rau. Depinde ce parte a sufletului nostru alimentam.” – Rafael Santandreu
Rafael Santandreu este unul dintre cei mai prestigiosi psihologi spanioli. Dupa definitivarea studiilor in Spania si Anglia, a fost profesor la Universitatea Ramon Llull. In anii 2000, a lucrat cu celebrul psiholog Giorgio Nardone la Centro di Terapia Strategica din Arezzo, Italia. In prezent, isi imparte activitatea intre sedintele de psihoterapie cu pacientii – marea lui pasiune – si formarea psihologilor.
De asemenea, este colaborator permanent al emisiunii culturale Para Todos La 2, al postului TVE. Cartile sale, El arte de no amargarse la vida, Las gafas de la felicidad si Ser feliz en Alaska au devenit referinte internationale in psihologie.