Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Curajul de a nu fi pe placul celorlalti

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP VANZĂRI
OFERTE SPECIALE
COLECŢII ŞI PACHETE
SUPER CĂRŢI
IN CURS DE APARIŢIE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Nudge
-10
Nudge
Editura: Publica
Data aparitiei: 2022
Numar de pagini: 456
Autor(i): Cass Sunstein, Richard Thaler
Editura: Publica
Colectia: Stiinte Sociale
Disponibilitate: In stoc

Nudge - Cum să luăm decizii mai bune în privința banilor, a sănătății și a mediului înconjurător

De la prima apariție, acum peste un deceniu, Nudge a intrat în vocabularul oamenilor de afaceri, al decidenților politici, al cetățenilor implicați și al consumatorilor din toată lumea.

Cartea a stimulat apariția a peste 400 ...
Pret: 65,00 lei
Pret: 58,50 lei
buc.

Nudge

Nudge - Cum să luăm decizii mai bune în privința banilor, a sănătății și a mediului înconjurător

De la prima apariție, acum peste un deceniu, Nudge a intrat în vocabularul oamenilor de afaceri, al decidenților politici, al cetățenilor implicați și al consumatorilor din toată lumea.

Cartea a stimulat apariția a peste 400 de „unități Nudge” în structurile de guvernare din lume și a nenumărate grupuri de economiști comportamentali în toate sectoarele economiei.

Ne-a învățat cum să folosim inteligent „arhitectura alegerii” – un concept inventat de autorii cărții – ca să luăm decizii mai bune pentru noi înșine, pentru familiile noastre și pentru societate.

Acum autorii au rescris cartea de la un capăt la celălalt, folosindu-se atât de experiențele lor din ultimii zece ani, în interiorul și în afara structurilor guvernamentale, cât și de explozia de noi studii în numeroase discipline academice.

Ca un angajament solemn de a nu mai întreprinde niciodată această sarcină monumentală, ei numesc ediția de față „finală“.

O ediție care vine cu un tezaur de idei noi, atât pentru fanii învederați ai cărții, cât și pentru nou-veniții în domeniu, despre o mare varietate de probleme cu care ne confruntăm zilnic – COVID-19, sănătate, finanțe personale, economii pentru pensie, datoria pe cardurile de credit, credite ipotecare, servicii medicale, donarea de organe, schimbările climatice și „nămol” (birocrație și alte lucruri antipatice de care nu avem nevoie și care ne împiedică să obținem ce ne dorim) –, în același timp în care onorează una dintre regulile de bază: să fie distractiv!

Nudge ar trebui să fie lectură obligatorie pentru oricine aspiră să conducă o țară sau o companie, să crească un copil sau să facă o alegere.

Este etalonul pentru utilizarea științelor comportamentului în luarea deciziilor și elaborarea politicilor publice, iar noua ediție este încă și mai bună decât cea originală.

— Adam Grant, autorul bestsellerurilor A da și a lua, Originalii și Regândește și gazda podcastului TED WorkLife

Dacă ai citit Nudge și crezi că stăpânești pe deplin conceptul și folosințele lui, te înșeli. Noua ediție mi-a aprofundat enorm înțelegerea despre ce sunt imboldurile și despre modul în care pot fi folosite. Este o lectură obligatorie.

— Robert Cialdini, autorul bestsellerului Pre-suasiune

Thaler și Sunstein vin cu argumente viguroase, care le dau oamenilor bine informați posibilitatea de a depăși diverse predilecții și „neajunsuri probabilistice”, astfel încât să ia cele mai bune decizii pentru ei înșiși și, în cazul de față, pentru „semenii lor americani”…

Aceste discuții provocatoare vor face deliciul celor care studiază designul, politica, economia și multe alte discipline.

— Kirkus

Revoluționară. Odată ce ai citit-o, începi să vezi dovezile peste tot. Dovezi că ortodoxia economică s-a perimat îngrozitor, că noi, oamenii, nu suntem întotdeauna raționali și că în fiecare alegere de arhitectură, de concepție și de decizie economică suntem ÎNTOTDEAUNA supuși unui imbold de un fel sau altul. Din clipa în care vedem și admitem acest lucru, ne putem întreba cum putem să facem alegeri mai bune.

Exact în această direcție ne îndrumă cartea. Îți schimbă modul în care privești lumea – iar această nouă ediție, cu atât mai mult.

— David Byrne, muzician

Despre puține cărți se poate spune că au schimbat lumea, dar Nudge a reușit. Ediția finală este minunată: amuzantă, utilă și înțeleaptă.

— Daniel Kahneman, autorul bestsellerului Gândire rapidă, gândire lentă
Carti scrise de acelasi autor:
Cass Sunstein, Richard Thaler - Nudge

Ce parere ai despre cartea "Nudge" ?

Cine a cumparat Nudge, a mai cumparat si:
Liderii mananca ultimii
Simon Sinek
Inima afacerilor
Hubert Joly
Conspiratia celor bogati
Robert Kiyosaki
Coaching zi de zi
Michael Bungay Stanier
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Cartea Saptamanii
Pericolele nebanuite ale campurilor electromagnetice 5G
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE