Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Revolta Roboților David Icke

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
ÎN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
SUPERCĂRȚI
ÎN CURS DE APARIȚIE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Numerologia in viata fiecaruia
Numerologia in viata fiecaruia
Editura: Nicolae N. Adriana
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 564
Autor(i): Anatol Basarab
Editura: Nicolae Adriana

Numerologia este o stiinta foarte veche, si îsi are originea în negura timpului. Foarte mult timp aceasta stiinta despre numere a fost tinuta în mare taina de restul oamenilor si era destinata unui cerc restrâns de initiati.

(Anatol Basarab)

Acestia cunosteau tainele numerologiei dar din anumite considerente foarte bine întemeiate nu ...

Apare in curand
CARTI » Librarie online » Numerologia in viata fiecaruia

Numerologia in viata fiecaruia

Numerologia este o stiinta foarte veche, si îsi are originea în negura timpului. Foarte mult timp aceasta stiinta despre numere a fost tinuta în mare taina de restul oamenilor si era destinata unui cerc restrâns de initiati.

(Anatol Basarab)

Acestia cunosteau tainele numerologiei dar din anumite considerente foarte bine întemeiate nu se grabeau sa le împarta omenirii. Ei considerau ca aceste taine si informatii sunt atât de puternice încât daca ar nimeri în mâinile unor oameni rai, ar putea utilizându-le în scopuri egoiste, sa influenteze în mod negativ întreaga omenire.

În afara de aceasta stiinta a numerelor - numerologia, era destul de greu de abordat si de aceea era destinata doar unor minti luminate.

Metodele de initiere erau destul de complicate si necesitau ample cunostinte din alte domenii si stiinte. Acela care era primit în acea scoala trebuia sa cunoasca matematica, geometria, filosofia, fiziologia si multe, multe altele.

Cei din vechime erau convinsi ca cifrele au o forta deosebit de mare si pronuntarea lor in zadar, fara a specifica unitatea de masura sau alte unitati, poate pune in miscare puterea subtila a numerelor. Din cauza ca ei nu stiau sa foloseasca aceste energii, ei se fereau sa utilizeze numerele abstracte. De aceea pana la noi au ajuns doar numerele concrete.

Se credea ca toate fortele naturii, in lumea noastra, exista numai datorita cifrelor, depinzand de acestea, iar orice lucru vazut de noi in aceasta lume are radacinile si bazele lui. Prin intermediul si cu ajutorul matematicii si stiintelor numerologice este posibil a construi ceva foarte asemanator cu obiectele lumii, chiar si in lipsa fortelor naturii.

Numerologia ca stiinta se regaseste la toate civilizatiile vechi. Nimeni nu poate spune cu exactitate când si unde a aparut pentru prima data. Cunoastem doar ca aceasta stiinta a ajuns pâna la noi datorita lui Pitagora. Acesta este un filosof grec din secolul al VI-lea î.e.n. Mesajul esential al lui Pitagora: "totul este orânduit dupa numar".

Se considera ca matematicile si numerologia au acelasi parinte: Pitagora, care este cunoscut îndeosebi pentru tabla înmultirii si teorema ipotenuzei, care spune "Într-un triunghi dreptunghic patratul ipotenuzei este egal cu suma patratelor catetelor".

Viata în ordinul pseudo-religios înfiintat de Pitagora era foarte aspra deoarece catehismul pitagoreic spunea: "...trupul este un vesmânt strain, iar placerea este în toate împrejurarile ceva rau: caci ne-am nascut pentru a fi pedepsiti, sa ne curatim, si astfel sa evoluam...".

Toti cei care faceau parte din scoala lui Pitagora se numeau pitagoreici si practicau o retragere samanica în fata lumii, care se numea "askesis" - cuvântul din care a aparut cunoscutul "asceza". Regimul de viata era foarte dur cuprinzând cel mult 4-6 ore de somn, o hrana total naturista si foarte multe ore de exersare a tehnicilor samanice. Pitagora pregatea astfel initiati samani care combinau „functiile” de mag, naturalist, filosof, tamaduitor, sfatuitor public, predicator, dintre care ultimii doi erau initiati în numerologie.

Pitagora credea în reîncarnare si îi sunt atribuite niste cugetari destul de ciudate, le-am zice superstitii.

Unele dintre ele arata ca Pitagora se temea de magia neagra si stim bine ca nu fara motive: "Scuipa pe unghiile si parul taiat, dimineata asterne-ti patul si netezeste cu mâinile locul unde ai dormit; nu purta inele; nu rascoli focul cu sabia; când te încalti începe cu piciorul drept, dar când îti speli picioarele începe cu stângul".

Iata înca una, cea mai interesanta: "NU RÂDE FARA MOTIVE".

Blajinul Bertrand Rodes aduce în cartea sa "Samanii lumii antice" câteva date inedite despre Pitagora. "Multi s-au întrebat de unde proveneau teoriile lui Pitagora despre reîncarnare si despre diferenta între sufletul nemuritor - scânteia divina si corpul - destinat mortii.

Raspunsul vine chiar de la el, care afirma ca mai traise si fusese tot saman, iar în timpul vietii în care se numea Pitagora capatase cunostinta vietilor anterioare". Regula de viata în ordinul religios înfiintat de Pitagora era determinata de asteptarea "vietii de apoi". Acest lucru aminteste de cultul lui Zamolxis, care propovaduia nemurirea sufletului si viata de dupa moarte, asa cum spunea Herodot:"... dacii se cred nemuritori...".

Tabelele tainice aduse de catre Pitagora din Egipt aveau o valoare deosebita, deoarece cu ajutorul lor magii puteau prevesti destinul fiecarui om.

Unii numerologi cred ca aceasta stiinta a fost adusa pe pamânt de Maestrii spirituali veniti de pe alte planete pentru a ajuta omenirea sa-si gaseasca drumul corect.

Sfintele Scripturi spre exemplu sunt marcate de simbolistica numerelor. Biblia este un document cifrat si evreii ne-au transmis învatatura lor despre numere prin Cabala. Sfântul Augustin: "Neîntelegerea numerelor împiedica descifrarea multor pasaje figurate si mistice din scripturi...".

Un singur lucru este cert: cifra ascunde în spatele ei ceva mai mult decât un simplu semn grafic. De fapt acelasi lucru se poate spune si despre litere. Nimeni nu ne-a învatat de ce literele si cifrele se scriu anume asa si nu cumva altfel.

De ce avem anume noua cifre în primul rând matematic si nu sa zicem saisprezece dupa care sa urmeze al doilea rând care ar fi compus din combinatia primelor saisprezece.

În aceasta lucrare veti face o incursiune în acest domeniu necunoscut si poate veti afla multe lucruri utile pentru a le aplica cu folos în viata de toate zilele.

Cuprins:  Numerologia, Anatol Basarab

Radacinile numerologiei. Ce este numerologia. Numerologia si magia. Numele si cifrele. O privire asupra numerologiei. Simbolurile luminii.

Demascarea cifrelor. Casa mea – cetatea mea. Cream iubirea in noua timpi: cifra noua si noua luni de graviditate. Sapte ani de acasa + 7 + 7 + 7 sau tabla inmultirii cu sapte.

Ceasurile vii. Matrita psihoenergoinformativa. Cifra de vibratie interioara. Semnele dumnezeiesti si pecetele diavolesti. Interpretarea matritei. Cifra lipsa. Reteaua de computere. Calul, trasura si vizitiul. Omul. Omul-masina.

Cele patru stihii si omul. Principiul masculin si feminin sau activ si pasiv in matrita psihoenergoinformativa. Ciclul energetic de 9 ani. Interpretarea literelor sau a podurilor de trecere.

Treptele succesului – scara fericirii. Importanta numelui. Manifestarea omului. Cifrele 4, 6 si 8 guverneaza Romania. Fiecare popor isi merita istoria. Lupta pentru putere sub vibratia cifrelor. Paralele incredibile dar adevarate. Cum pe pamant asa si in ceruri. In cifre si nume se ascund destine.

Carti scrise de acelasi autor:
Anatol Basarab - Numerologia in viata fiecaruia (apare in curand - solicita acest produs)
Anatol Basarab - Viata care ne traieste (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Numerologia in viata fiecaruia" ?

Cine a cumparat Numerologia in viata fiecaruia, a mai cumparat si:
Drood
Dan Simmons
Povestea lui Edgar Sawtelle
David Wroblewski
Placerile barbatilor
Kate Williams
Limba germana. Primele cuvinte. Carte de colorat
Heather Amery
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE