Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
LoveIsFun
LoveIsFun
Editura: Pagina de Psihologie
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 208
Autor(i): Gaspar Gyorgy
Editura: Pagina de Psihologie
Colectia: Revolutia Relationala in Romania
Disponibilitate: In stoc

LoveIsFun - o lectura savuroasa despre labirintul emotional al relatiilor moderne de cuplu, în care stiinta se îmbina cu umorul.

LoveIsFun e sfetnicul de suflet la care apelam, atunci când tot universul nostru s-a întors cu fundu-n sus, iar iubirea si sexul par sa mearga pe doua carari. Sau daca vrem ...
Pret: 40,00 lei
buc.

LoveIsFun

LoveIsFun - o lectura savuroasa despre labirintul emotional al relatiilor moderne de cuplu, în care stiinta se îmbina cu umorul.

LoveIsFun e sfetnicul de suflet la care apelam, atunci când tot universul nostru s-a întors cu fundu-n sus, iar iubirea si sexul par sa mearga pe doua carari. Sau daca vrem sa nu ajungem cu partenerul la momentul „când“.

O lectura savuroasa, în care stiinta se îmbina cu umorul.

Stiinta a dovedit ca noi, oamenii, avem trei sisteme cerebrale puternic dezvoltate, care ne dau ghes unul catre altul: vesnicul instinct sexual (ce asigura perpetuarea speciei si, prin urmare, ne împinge sa ne gasim un partener în scopul acuplarii), efemera dragoste romantica (adica pasiunea datorita careia ne concentram întreaga energie asupra unei singure persoane) si atasamentul (acel sistem ce se formeaza, cu ajutorul celor care ne îngrijesc, în copilaria timpurie si apoi ne influenteaza stabilitatea si siguranta în relatia de cuplu).

Fiecare dintre cele trei sisteme da nastere unor emotii, visuri si comportamente diferite. Asa ca ideal ar fi sa le concentram pe toate spre una si aceeasi persoana. Iar apoi sa traim împacati cu ceea ce viata ne-a dat – fie ca e vorba doar de relatia de cuplu, fie ca acesteia i se adauga relatia cu copiii sau aceea cu familia extinsa.

Ei, dar ce facem când nu se întâmpla asta? (Observati ca întrebarea se refera la momentul „când“, nu la ipoteza „daca“ – fiindca oameni suntem!)

„Într-o societate cu multe tabuuri, cartea lor este o gura de adevar. Si, ca sa fie digerabile, adevarurile ne sunt servite mereu într-o combinatie de studiu si povesti amuzante. Mie una, cartea aceasta mi-a raspuns la toate întrebarile pe care nu le-as fi pus cu voce tare si cred ca asta va fi concluzia multora, la finalul lecturii. Ba mai mult, mi-a raspuns si la întrebari pe care nu mi le-am pus niciodata, nici macar în gând, dar aflând acum raspunsul, mi-am reprosat ca nu sunt suficient de curioasa.“

– Andreea Esca, jurnalist si publisher A List Magazine

„O carte care a aparut natural în fata ochilor mei – ca o clipa în care, între doi oameni, apare dragostea. Cumva, aceasta carte delicioasa poate fi disectia unei relatii, cu tot ce implica ea: atractie, candoare, umor, sinceritate si asumare.“

– Vlad Craioveanu, jurnalist de radio si televiziune

Ce parere ai despre cartea "LoveIsFun" ?

Cine a cumparat LoveIsFun, a mai cumparat si:
Cel mai vestit vanzator din lume
Og Mandino
Opusul lui rasfatat
Ron Lieber
Cum sa-ti reinventezi viata
Jeffrey E. Young, Janet S. Klosko
4 ore. Saptamana de lucru
Timothy Ferris
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE