Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali
Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali
Editura: Cartea Medicala
Data aparitiei: 2018
Numar de pagini: 400
Autor(i): Lucretia Titirca
Editura: Cartea Medicala

Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali - Manual pentru colegiile si scolile postliceale sanitare

Necesitatea elaborãrii acestei noi lucrãri destinate formãrii si perfectionãrii asistentilor medicali nu trebuie, credem, argumentatã. Se cunoaste nevoia de a avea un manual adecvat care sã acopere, în întregime, programul de învãtamânt la materia de ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali

Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali

Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali - Manual pentru colegiile si scolile postliceale sanitare

Necesitatea elaborãrii acestei noi lucrãri destinate formãrii si perfectionãrii asistentilor medicali nu trebuie, credem, argumentatã. Se cunoaste nevoia de a avea un manual adecvat care sã acopere, în întregime, programul de învãtamânt la materia de nursing/TIB - pentru cei trei ani de scoalã sanitarã postlicealã.

Aparitia acestui nou volum nu le exclude pe celelalte, ci reprezintã o completare a tematicii cu o altã abordare a modului de îngrijire.

Urmãrim pirn aceastã lucrare prezentarea datelor în asa fel încât sã fie incluse cronologic etapele procesului de îngrijire la fiecare afectiune. în felul acesta va fi mai usor de întocmit (pentru elevi si pentru asistentii din retea) un plan de îngrijire pornind de la culegerea datelor, identificarea problemelor si formularea diagnosticului de îngrijire cu cele trei componente ale sale: problema - etiologie - semne (PES)
Carti scrise de acelasi autor:
Lucretia Titirca - Urgentele medico-chirurgicale. Sinteze pentru asistentii medicali, editia 3 (apare in curand - solicita acest produs)
Lucretia Titirca - Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali (apare in curand - solicita acest produs)
Lucretia Titirca - Ghid de nursing cu tehnici de evaluare si ingrijiri corespunzatoare nevoilor fundamentale, Vol. I (apare in curand - solicita acest produs)
Lucretia Titirca - Dictionar explicativ actualizat de termeni pentru invatamantul postliceal sanitar, asistentii medicali (apare in curand - solicita acest produs)
Lucretia Titirca - Tehnici de evaluare si ingrijiri acordate de asistentii medicali vol. II. Ghid de nursing (apare in curand - solicita acest produs)
Lucretia Titirca - Explorari functionale si ingrijiri speciale acordate bolnavului (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali" ?

Cine a cumparat Ingrijiri speciale acordate pacientilor de catre asistentii medicali, a mai cumparat si:
Bricabrac. De la cosmarul real la realismul magic
Lucian Pintilie
Nutritie optima pentru copilul tau
Patrick Holford
Hara, centrul vital al omului
Karlfried Graf Durckheim
Fara crutare
Colin Forbes
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE