Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Se intampla miracole
Se intampla miracole
Editura: For You
Data aparitiei: 2014
Numar de pagini: 431
Autor(i): Dr. Brian Weiss
Editura: For You

Lectura povestirilor si a reflectiilor din aceasta carte poate îi asemanata cu experienta a sute de regresii.

Rezonantele puternice ale propriilor amintiri latente din vieti trecute ale cititorului îi stimuleaza subconstientul si provoaca o stare de constienta intensificata.

Mintea mai profunda descopera noi posibilitati pentru vindecarea fizica si emotionala. O întelegere ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Se intampla miracole

Se intampla miracole

Lectura povestirilor si a reflectiilor din aceasta carte poate îi asemanata cu experienta a sute de regresii.

Rezonantele puternice ale propriilor amintiri latente din vieti trecute ale cititorului îi stimuleaza subconstientul si provoaca o stare de constienta intensificata.

Mintea mai profunda descopera noi posibilitati pentru vindecarea fizica si emotionala. O întelegere a naturii noastre mai înalte - ca suntem un suflet, nu trupul sau creierul nostru - duce la transformari profunde ale valorilor si aspiratiilor noastre fundamentale. Iar apoi, începe cea mai importanta transformare dintre toate. Constienta noastra se trezeste, îsi deschide ochii Divini, dar inactivi, si îsi distinge calea spirituala. Povestile care au fost selectate pentru aceasta carte nu doar descriu aceste usoare apeluri la trezire, ci chiar le furnizeaza.

Ale citi înseamna a fi schimbat într-un mod inefabil, dar, totodata, de neuitat.
În momentul trezirii, atunci când ne descoperim natura de fiinte eterne, îndoiala dispare.

Ca si când un alchimist din vechime ar presara praf magic asupra noastra, frica este în mod permanent transmutata în pace launtrica, deznadejdea în speranta, tristetea în bucurie, ura în iubire.

La nivelul sufletului, orice se poate întâmpla.
Cuvintele au o putere alchimica proprie. Aceasta carte nu este o colectie de povestiri - este o colectie de posibilitati de transformare.

Citind si empatizând cu experientele de regresie ale altor oameni, se stabileste o legatura profunda cu imensa lor întelepciune.

O legatura cu un proces cosmic incredibil de întelept si de iubitor este realizata si treptat întarita, odata cu fiecare poveste. Fiecare istorisire ce a fost selectata pentru aceasta carte faciliteaza aceste legaturi empatice si ofera o întelegere accesibila asupra naturii mai profunde a sufletelor noastre, a scopului pe care îl avem pe Pamânt si al potentialului nostru de vindecare.

Este speranta mea ca explicatiile mele sa clarifice si mai mult aceste teme. Pe masura ce vei citi despre întâlnirile mistice ale altor oameni, creste posibilitatea de a avea si tu astfel de experiente.

Povestile pregatesc terenul pe care poate veni invitatul special. Ele aduc lumina asupra unei întregi filozofii metafizice.

Conceptele de reîncarnare si regresie în vieti trecute demonstreaza realitatea si esenta sinelui nostru superior si al scopului nostru mai înalt.

Tehnicile si învataturile prezentate în urmatoarele capitole pot fi folosite de toata lumea pentru a-si îmbunatati viata, pentru a ramâne fideli caii spirituale, pentru a avea chiar acum experienta iubirii si fericirii si pentru a întelege ca nu trebuie sa ne fie frica, întrucât suntem cu totii nemuritori. Toti suntem suflete.

Ce parere ai despre cartea "Se intampla miracole" ?

Cine a cumparat Se intampla miracole, a mai cumparat si:
Filocalia Siriaca
Biserica siriaca
Dragoste neagra
Dominique Noguez
Dictionar englez-roman, roman-englez pentru toti. Uzual
Georgeta Nichifor
Luna de foc
Kami Garcia, Margaret Stohl
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE