Libraria Bucuresti, numai carti bune
Libraria Bucuresti, numai carti bune
Povești cu femei măritate

Contul meu

Cosul meu

Relatii Clienti

Cum Cumpar ?
NOUTĂȚI
IN LIBRĂRIE
BESTSELLER
TOP 20
OFERTE SPECIALE
PROMOŢII ŞI PACHETE
PAULO COELHO
FII CA RÂUL CARE CURGE
Aboneaza-te la newsletter
ANPC
Adevarul despre cancer
-10
Adevarul despre cancer
Editura: Atman
Data aparitiei: 2017
Numar de pagini: 376
Autor(i): Ty M. Bollinger
Editura: Atman

Istoria cancerului, tratamentul si preventia sa!

Cancerul atinge mai multe vieti decât am vrea sa credem. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, una din trei femei si unul din doi barbati se vor confrunta cu un diagnostic de cancer în timpul vietii lor.

Pentru Ty Bollinger, aceasta nu este doar o statistica. Este ...
Apare in curand
CARTI » Librarie online » Adevarul despre cancer

Adevarul despre cancer

Istoria cancerului, tratamentul si preventia sa!

Cancerul atinge mai multe vieti decât am vrea sa credem. Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, una din trei femei si unul din doi barbati se vor confrunta cu un diagnostic de cancer în timpul vietii lor.

Pentru Ty Bollinger, aceasta nu este doar o statistica. Este ceva personal.

Dupa ce a pierdut sapte membri ai familiei sale datorita cancerului, Ty a pornit într-o misiune globala de a învata cât mai multe posibil despre tratamentele pentru cancer si despre industria medicala din jurul acestei boli.

El a scris aceasta carte pentru a împartasi ceea ce a descoperit - dintre care unele aspecte va vor soca poate - si pentru a va oferi noi resurse pentru a face fata cancerului în viata noastra sau în viata cuiva drag.

Dupa cum explica Ty, exista multe metode pe care le putem accesa pentru a trata si a preveni cancerul care merg mult dincolo de chimioterapie, radiatii si chirurgie.

Adevarul despre cancer cerceteaza si face o incursiune în istoria medicinei – de la crezul lui Hipocrate de „a nu face nici un rau” pâna la cercetarile de ultima ora care demonstreaza eficacitatea a zeci de tratamente neconventionale contra cancerului care ajuta pacientii din întreaga lume.

Veti citi despre politica cancerului, fapte si mituri despre cauzele sale si o varietate de instrumente disponibile pentru a le diagnostica si a le trata.

Daca în acest moment va confruntati cu un diagnostic de cancer, aceasta carte va poate ajuta pe dumneavoastra si pe furnizorul de servicii medicale sa faceti alegeri cu privire la pasii urmatori.

Daca sunteti deja supus unui tratament conventional, sfaturile din carte va pot ajuta sa va sprijiniti sanatatea pe parcursul acestuia.

Daca sunteti un furnizor de servicii de sanatate si doriti sa aflati tot ce puteti pentru a va ajuta pacientii, acesta carte va extinde orizonturile si va va inspira cu adevarate povestiri de vindecare reusita.

Si daca vrei doar sa vezi cancerul într-o lumina noua, îti va deschide ochii.

Esti pregatit sa afli adevarul? Sa facem o schimbare aici, acum, facând parte dintr-o miscare globala contra acestei boli necrutatoare.

Un ghid absolut esential pentru omenire. Întelepciunea putin cunoscuta care se regaseste în aceasta carte poate pune capat suferintei umane pe întregul Glob, salvând oamenii de ravagiile pe care industria cancerului continua sa le produca din cauza ineficientei depline de care da dovada.

– Mike Adams, Director al Laboratorului stiintific CWC Labs

Ty Bollinger ofera pacientilor, oamenilor de stiinta si celor care activeaza în domeniul sanatatii o explicatie excelenta privitor la motivul pentru care viziunea actuala pe care o avem despre cancer este gresita si arata în acelasi timp cum poate fi prevenit, prezentând o gama larga de optiuni de tratament, care sunt mult mai eficiente ca raport risc-beneficii cost în comparatie cu protocoalele de oncologie curente.

Cartea de fata poate fi pentru tine un ghid valoros care sa te ajute sa previi sau chiar sa stopezi aceasta boala. Cancerul poate fi învins, iar Ty ne arata cum.

– Patrick Quillin, Ph.D., autor al lucrarii „Lupta împotriva cancerului prin alimentatie”

Adevarul despre cancer este ghidul necesar pentru prevenirea, tratamentul si eradicarea cancerului folosindu-ne de leacurile oferite de Dumnezeu.

În aceasta carte revolutionara, Ty Bollinger dezvaluie o întreaga gama de metode naturale de amplificare a imunitatii si de energizare a trupului pentru a învinge cancerul. Citeste aceasta carte! S-ar putea sa-ti salveze viata.

– Josh Ax, D.C., autor al lucrarii „Eat Dirt”

Cartea lui Ty, Adevarul despre cancer, este o adevarata revelatie. Pe lânga faptul ca ofera pacientilor speranta pentru viitor, le pune de asemenea la dispozitie informatiile si resursele necesare pentru prevenirea si combaterea cancerului. Primul pas spre sanatate este autovindecarea, iar aceasta carte este una dintre cele mai bune carti de auto-vindecare de pe piata.

– Leigh Erin Connealy, M.D
Carti scrise de acelasi autor:
Ty M. Bollinger - Adevarul despre cancer (apare in curand - solicita acest produs)

Ce parere ai despre cartea "Adevarul despre cancer" ?

Cine a cumparat Adevarul despre cancer, a mai cumparat si:
Hipnoza
Dr. Roberta Temes
Ghid de diagnostic si tratament in BPOC
Michael Jakob
Imagini si simboluri
Mircea Eliade
Sensul existentei umane
Edward O. Wilson
Abonare newsletter
Relatii clienti
termeni si conditii
Filocalia sfintelor nevointe ale desavarsirii
| Despre noi | Carti Online | Reguli confidentialitate | Sitemap |
© LIBRARIA BUCURESTI ONLINE